- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Psychopaths
-
Bilmiyordum iğne olayını bugün sorayım. Tşk. Ederim.Can'ım cok gecmıs olsun bıDe ne Zaman memlekete gıtsek Boğaz'ı dolar Antıbıyotıksız geçmez ama tabı bu yılda Ikı sefer oluyo doktor bana dedı ki eğer her ay falan olursa getırın ona göre konusalım dedı ya bademcık amelıyatı yada koruyucu ıgne verırz dedı yanı ıgne sı varmış onun Sız doktorla görüsün cok sık olduğunu soyleyın her zaman Antıbıyotık alması cok sağlıksız yazık yavrucaga
Hastalanınca iştah kalmıyor. Zorla birşey verirsem de kusuyor ;(Rabbim şifa versin inşaallah gerçekten zor bir durum benimde kronik bademciğim var, kocaman halimle ben perisan olurken minicik yavru nasil dayansın , dr lar belli bi yaştan sonra yapyosa bekliyceksin malesef o arada sen bal limon karstrp yedir, bal yiyorsa tabi
Yavrum ya Kıyamam, bi kere iyileşince tekrar hasta olmasın engelliyceksin, ya tabi ben Yetişkinim o çok küçük ben limon ve soğanın çok faydasını gördm ,antibiyotik kullanamyorm dr ancak 500 mg veriyo oda yetmiyor 1000 likte beni komaya sokuyo o yüzden hiç antibiyotik almyorum ve bu şekilde atlatyormHastalanınca iştah kalmıyor. Zorla birşey verirsem de kusuyor ;(
İşte babası narkozdan dolayı çok korkuyor. Daha iki yaşında. 3 den önce yapıyorlar mı bilmem. Genelde dr lar bu duruma sıcak bakmıyor. 11 yaşına kadar beklesem bir ayağım hep hastanede olacak. Kuzuma da yazık. Her hastalığında kilo kaybı yaşıyor. Bi ton ilaç veriyolar. Bu saat oldu ağzına tek lokma koyamadım.Benim de oyleydi çocukken. Annem de korkmuş siz gibi ve 11 yasıma kadar beklemiş. 11 yaşımda oldum ben ameliyatımı. 3 yasındaki çocuk için nasıl olur bilmem ama inanın kolay bir ameliyat. Narkoz almadan önce bircok test yapıyorlar sakıncası var mı yok mu diye. Bence içinizi karartmayın sırf narkoz için.
Antibiyotikler korkun bence 8 aylik ti oğlum norkozl aldığında zaten çok hafif veriyorlar ameliyat haneden cikmadan uyandı benim oğlanİşte babası narkozdan dolayı çok korkuyor. Daha iki yaşında. 3 den önce yapıyorlar mı bilmem. Genelde dr lar bu duruma sıcak bakmıyor. 11 yaşına kadar beklesem bir ayağım hep hastanede olacak. Kuzuma da yazık. Her hastalığında kilo kaybı yaşıyor. Bi ton ilaç veriyolar. Bu saat oldu ağzına tek lokma koyamadım.
Dr bi şurup verdi. Hani bağışıklık artsın diye... içiriyorum devamlı ama bana mısın demiyor. Korkumdan kışın dışarı hiç çıkmıyorum. Çıkınca ki yarım saatliğine bile akşama hooppp ateş. Napıcamı şaşırdım. İnsnın ki çok iyi bakıyorum. Terli bırakmam. Aşırı giydirmem. Üşütmem. Evim küçük derecede yaksam ısınmadıgı için yuksrltiyorum yeter ki hasta olmasın. Hastaneye gideceğine dogalgaza gitsin diyorum. Bi ton fatura ödüyorum. Ama yine hasta yine hasta.
Dr diyorum ki üşüttümü yoksa. Hayır diyor. Mikrobiyolojik diyor. Kronikleşti ya zart zurt geçiriyor bu hastalığı. İyileşiyor. Sonra iyi bakımla toparlıyorum. Aradan 1.5 ay geçmeden yine oluyor. O da bitti bende.
İşte babası narkozdan dolayı çok korkuyor. Daha iki yaşında. 3 den önce yapıyorlar mı bilmem. Genelde dr lar bu duruma sıcak bakmıyor. 11 yaşına kadar beklesem bir ayağım hep hastanede olacak. Kuzuma da yazık. Her hastalığında kilo kaybı yaşıyor. Bi ton ilaç veriyolar. Bu saat oldu ağzına tek lokma koyamadım.
Dr bi şurup verdi. Hani bağışıklık artsın diye... içiriyorum devamlı ama bana mısın demiyor. Korkumdan kışın dışarı hiç çıkmıyorum. Çıkınca ki yarım saatliğine bile akşama hooppp ateş. Napıcamı şaşırdım. İnsnın ki çok iyi bakıyorum. Terli bırakmam. Aşırı giydirmem. Üşütmem. Evim küçük derecede yaksam ısınmadıgı için yuksrltiyorum yeter ki hasta olmasın. Hastaneye gideceğine dogalgaza gitsin diyorum. Bi ton fatura ödüyorum. Ama yine hasta yine hasta.
Dr diyorum ki üşüttümü yoksa. Hayır diyor. Mikrobiyolojik diyor. Kronikleşti ya zart zurt geçiriyor bu hastalığı. İyileşiyor. Sonra iyi bakımla toparlıyorum. Aradan 1.5 ay geçmeden yine oluyor. O da bitti bende.
Valla ne diyim çok haklısın. Ben çok istiyorum. Belki bir yaş daha. Yine de dr sorcam. Şuan sırada bekliyoruz.Bu malesef sizin elinizde olan bir sey değil doktorunuzunda dediği gibi, kendinizi suclamayın. Kronikleştiğinde bademcik yeterli savunmayı yapamıyor bu baska hastalıklara da neden olabiliyor. Ben ameliyat olana kadar çok çok zayıftım ameliyattan sonra kilo almaya basladım. Üstelik büyüme geriliğine de yol açıyor. Yanlış hatırlamıyorsam böbreğe kalbe bile zararı var. Sadece narkoz korkusu yuzunden bunları göze alabiliyor mu eşiniz? Ne hastalıklarla narkoz alan, saatlerce narkoz altında kalan binlerce cocuk var. Bu ameliyat sadece yarım saat, 1 saat surecek bir ameliyat. Çocuğunuzu buyuk bir eziyetten kurtaracaksınız inanın. Antibiyotik narkozdan daha zararlı onun için.
Darısı oğlumun başına.ah canim benim seni cok.iyi anliyorum benim bademciklerim 6 yasinda alındı o kadar çok hasta olurmusum ki antibiyotik icmekten helak olmusum ve alindiktan sonra kendime.gelmisim kilo almisim.. iyi bir hekim bulursun arastirirsin yaptirirsin artik kolay operasyon bunlar.. ayrica benim bademciklerim lokal.anesteziyle.alinmisti o zaman ege.üniversitesinde dis cektirir gibi oturdugumu hatirliyorum
Hayır evde ben bakıyorum kuzuma. Daha küçük 2 yaşında ablası.Çok geçmiş olsun kreş e gidiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?