Küçük olduğum halde büyük gösteriyorum

18 yaşındayım. Ama 15-16 yaşında olduğumu düşünenlerde oldu.
20-21 yaşlarında hatta akrabalarım 25-26 gösterdiğimi söylemişlerdi :D
Sinir bozuyorlar sadece. Yüzüm küçük gösteriyor. Ama kilolarım başıma dert işte.
İnşallah bu sene kurtulacağım onlardan da.

Bende tam aksi durumu yasiorum. Yasim 22 ama 17 18 gibi gosteriorum.

Neden olavilir?: topuklu giymiorum. Genelde salas seviorum. Davranislarim olgun deil. Tabii dusunce olarak olgun oldugumu dusunuorum Ama ortamlarda biraz kaciriorum gulusmeleri falan :-\

aklima geelen bunlar ama yaradilisinda varsa pek bisey yapaamazsin. Bi arkadasim var benden kucuk ama ablam gibi dduruyo. Oda guler konusur faln ama agirdir hareektleri :-$

Kendin olmaya calis bence fazka takma. Bi insan 7sinde neyse 70indede ayni olur diyerek yolluyorum yorumu :-D :-*

haklısınız aslında ınsanın yaradılısında nasılsa oyle gider,,bir arkadaş doğru demis kilomu düşürürsem en azından bır 5 kılo daha süper olur ıyı hıssederdım cunku ıkı sene once oleydım ve cok fıt duruyordum bencede en ıyısı kılo onu dengelıyım, birde yarın pazar kuaföre gidiyim biraz kendime değişiklik yapıyımm evett supersınızz:))

Tatlım aslında öyle göstermiyorsundur. Kendini buna şartlandırma. Yaptığın bakımı arttır.
Yeni evli olduğunu yazmışın. Aksine herşeyin çok güzel olması gereken bu günlerde kendini iyi hissetmen lazım.
Seni mutlu eden kokular kulan. Ama bakım şart. Bunu sakın ihmal etme. Sporunu yapmaya çalış. Kendini her yönünle sevmelisin ne demek bu yaşta yaşlı göstermek?? Daha çıtır çıtır gencecik bayansın. Sen kendini sevmezsen bunu dışına tabii ki yansıtırsın, o negatif enerjiyi yansıtma sakın.Unutma ki sen olduğun için özelsin.

Back
X