kimsenin yorumu yok herhalde
ben pozitif haberini ayın 15inde aldım dün gece küçük küçük koyu renkte pıhtılar geldiğini gördüm bu çok değil çamaşırıma bile bulaşmıyor sabah da öyleydi sadece peçeteye silince geliyor bu ne şimdi korkudan hareket edemiyorum doktorumu arayana kadar dayanamadım sizden yorum bekliyorum
Üzülme canım ben tüp bebek hemşiresiyim bu tür akıntılar gelir önemli olan kan kırmızı renkte olmaması istirahat et ve bol bol sıvı iç
moralini de bozma ...
İnşallah gebe kalırsın canım benim
Üzülme canım ben tüp bebek hemşiresiyim bu tür akıntılar gelir önemli olan kan kırmızı renkte olmaması istirahat et ve bol bol sıvı iç
moralini de bozma ...
Hayirli cumalar canim kardeslerim.
Cemrecim rabbim hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin inseallah canim koyu renkte gordugun pihtilar kan rengindemi yoksa kahve rengindemi bence hic endise etme canim.
Jel kullaniyormusun bilmiyorum ama bu koyu tortulari jelde yapiyor.Beminde potzitif ogrendigim aksami kahve renginde akintim olmustu 6 gun surmustu bence korkulacak bi sey yoktur canim.
Istersen bir doktorunu ara danis icinin rahat olmasi icin canim ALLAHA EMANET OL RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSEALLAHHHH
moralini de bozma ...
umarım kötü bişey çıkmamıştır. endişelenip moralini bozmamaya çalış, genelde çoğu kişide böyle şeyler oluyor sorun olacağını sanmıyorum. bol şans.....
doktorunu ara ve istirahat et. bu arada kendini yormamaya ve stres yapmamaya çalış cnm.