Kücük prensim Denizimin hikayesi...

cilekk

Kücük adamIna asIk..
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
6.895
21
156
Rusya
Nihayetinde birazda olsa vakit

bulabildim Deniz beyden ve hemen hikayemi yazmak istedim sizlere..

31.10.2008 persembe gecesi saat 00.1 gibi hafif karnim agrimaya basladi,ama ben hic

ciddiye almadim habire oyun oynuyorum yattigim yerde:)cünkü iki-üc haftadir rutin

agrilarim oldugu iicin ve Deniz bey gelmedigi icin yine onlardan birisi sandim.Saat 3 gibi

filan biraz degismeye basladi agrilar,o zaman dedimki geliyor benim böcek.Esimi

uyandirdim,ilk anda ben iciddiye almadi.Habire oyun oynadigim icin yattigim yerde,ne

agrisi filan oldu.Sonra gittikce sIk ve siddetli olmaya basladi hemen aradik

doktoru,beklemem gerektigini daha cok erken oldugunu söyledi.Iste o andan itibarende

esas hikayemiz basladi,saat tutmaya basladik o kadar rutinki agrilar bir geliyor bir gidiyor.

Esime dedimki ben dus alayim,yok dedi önce ben alayim ne olur ne olmaz gelir belki

bebek:)Hem agrim var hemde gülüyorum halimize.Sabah 7`ye kadar bekledim evde

sonrasinda hastaneye gittik.Baktilar acilma 2 cm,birde sürekli makinalarda bagliyim

agrilari ölcüyorlar.onlarda yetersiz geldi ve beni eve gönderdiler.Sicak dus alip beklememi

istedi doktorum,tabi ben habire kivriliyorum nasil siddietli giriyor agrilar.Dediki doktor;agri

girdigi an en aci duydugun ani 1 dk.olmaliki dogum baslasin,nasil fenalik geliyor bana

cünkü buna bile dayanamadim..Eve gelince hemen en yakin arkadasimi cagirdim onunla

tutmaya basladik agrinin vakitlerini.Ögleden sonra 15.00`a kadar dayanabildim ve hemen

apar topar gittim hastaneye.Baktilar acilma 5 cm,biraz bekle anestezi doktoru gelsin

epidural icin dediler,bu arada beni hazirladilar aroma-terapi masaji icin.O kadar iyi geldiki

bitkisel yaglardan yapilan bir masaj,hemsire belime masaj yaptikca cok

rahatladim.Sonrasinda doktor epidurali yapti 16.00`da ve dedimki iste buuuu!nasil cenem

düstü nasil konusuyorum ama,cünkü agri filan hissetmiyorum,.Monitöre bakiyoruz agrilar

tavan yapiyor ama bende tIk yok,hatta bi ara uykum bile geldi.

Saat 18.30 da hadi dediler yavas yavas baslayalim bebegi cagirmaya,bu arada hicbisi

hissetmiyorum ben hala..Ve basladim itmeye,hem yogada ögrendigim nefes kontrolleri

hemde o anda esimin ve arkadasimin yardimlariyla 18.59`da Deniz bey aglamaya basladi.

Cok sakin ve rahat bir dogum gecirdim,yalnizca icte 3 tane dikis oldu.Doktor yirtilma

olmasin diye ben bebegi iterken sürekli sicak pamuklar koydu genital bölgeye.

51cm boyunda 3.500 kg.bir Deniz geldi kucagima.Bebegi firinlanmis sicak havlulara sarip

kucagima yatirdilar ve iki saat filan esim ben ve oglum odada yalniz kaldik.Kimseye haber

vermeyin kapayin tlfonlarinizi bebek sizi hissetsin dedi doktor,bizde öyle yaptik.

Pazartesi öglenn evimize geldik ve sabah aksam Denizi yiyoruz:) inanilmaz bir duyguymus

bu,Allahim herkeze yasatsin insl.

Simdiye kadar bircok seyi paylastigim tüm arkadaslarimada cok tsk,ederim.cok uzun

oldu,sIkIlmazsiniz insl.okurken:)

iste buda yakisikli balIgImIn resmi..

n61256617020368959962.jpg

Son düzenleme:
sanırım bu kez ilk tebrik eden ben olacağım :) çilekcim allah analı babalı sağlık ve sıhhatele bebeğini büyütmeyi nasip etsin .. walla ne güzel rahat bir doğum yaşamıssın darısı tüm hamişlere inşallah

oyyyy yerm ben onuuuu sonunda geldiii allah analı babalı büyütsün kokoşummm

canim Allah anali babali büyütsün darisi bize ins annelik cok güzel bir duygu
nasil iyi emiyomu deniz bebek

tekrar tebrikler
allah anali babali buyutsun insallah
uzun ve saglikli bir omur sursun allah onu hep iyilerle karsilastirsin

oyyyy yerm ben onuuuu sonunda geldiii allah analı babalı büyütsün kokoşummm

MAŞLLAH ANNESİ MAŞALLAH :nazar:
allahım bizede bu duyguları yaşamak nasip olur inş a.s.
allah analı babalı büyütsün çilekcim a.s.

allah analı babalı büyütsün canım çok tatlı maşallah...
yanaklara bak darısı bizlerin başına biran evvel...

çilekk canım ben seni ne giydin topğinden takip ediyordum gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah allah deniz e sağlıklı uzun ömür versin

gözün aydın çilekcim, maşallah bebişine allah nazardan saklasın çok yakışıklı bir bebek oğlumun adaşı:))
allah analı babalı büyütsün canım

aman cok yakisikli bi prensssmissss.allah size bagislasinnnnnnnnn onu cok seker masallahhhhhh:nazar::nazar::nazar:

Allah anali babali buyutsun insallah canim tebrikler
ne guzel bi dogum hikayesi bu Masallah oglunu pek dadlu nazar degmez insallah,
darisi geride kalanlarin basina insallah

allah analı babalı büyütsün canım.öyle keyifli keyifli anlatmışsın ki...bi de sıcak havlular,pamuklar,telefonunuzu kapatın uyarıları çok ilgi ve alaka varmış hastanede.nerde doğurmuştun sen merak ettim?

Yurtdisinda dogum yaptim canim,belkide dogumu kolaylastiran ve beni rahatlatanda bu kadar ilgi ve alakanin olmasiydi.

oğluşunla birlikte mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirin inşallah.a.s.
.çok tatlı maşallah!:nazar::nazar:

canım ne zamandır aklım sendeydi gerçekten çok sevindim tatlım sizin adınıza Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin prensinizi ikinizide kocaman öpüyorum

Back
X