Küçük şehirde bekar anne olmak

Kibleyeyim mi simdi seni kiz hehehheh :p Ben mapus damlarinda curudum sen de curu heh:halay:

Cımbızla çekeceğin bi yer bile yok hıh yanlış var komplo yok :)))) hem hem önce benim seni cherry nın vefasızlığı patron oldu unuttu başlıkla konu yapıp ahaliyi üstüne salmadığıma sevin :dua:

Bursada sorun olmaz. Tabii bursanın tam olarak neresinde ev tutacaginiza bağlı.

Eskisehir cok guzel olur da Bursa düşunmeyin bence. Bi ihtimal Bursa olursa Nilufer ya da Mudanya güzel diger semtleri ne olursa olsun guzel degil bence bir Bursalı olarak söylüyorum.

Merhaba hanımlar. Doğma büyüme İstanbul dayım. 14 yıllık öğretmenim, 7 yıl önce boşandım bir kızım var. Biliyorsunuz İstanbul da kim kime, dum duma üst kat komşumu dahi tanımıyorum. Bu yüzden ne boşanmışlığım, ne yalnızlığım ne de dışarı çıkmam kimsenin gözüne batmıyor.
Eylül ün ilk haftası yeniden tayinler açılacakmış. Üniversite okuduğum Eskişehir e, orası olmazsa Bursa ya da Bilecik düşünüyorum. Bu şehir beni çok yordu.
Bekar bir anne olarak sizce göze batar mıyım? Çok gezen, dekolte giyinen bir tip zaten değilim ama küçük yerde daha kolay tanınmak sıkar mı? Bu durumda olan arkadaşlarım varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Bilecik biraz küçük ve insanlar samimi birbirleri ile. Benim giriş çıkış saatlerimi takip ediyorlardı. (Çok kısa bir süre kaldım)
Eskişehir candır. :) Bursa'yı bilmiyorum.

Eskişehir'den de Bursa'dan da Bilecik'ten de daha küçük bir yerde yaşıyorum. İstanbul'dan yorulmanızı anlıyorum ancak ben sizin yerinizde olsam Bilecik'i asla düşünmezdim. Bursa ve Eskişehir'de sorun yaşayacağınızı sanmam.

Bilecik biraz küçük ve insanlar samimi birbirleri ile. Benim giriş çıkış saatlerimi takip ediyorlardı. (Çok kısa bir süre kaldım)
Eskişehir candır. :) Bursa'yı bilmiyorum.
Hiç şaşırmadım .
Ah Esk ah:KK200:

Eskişehire 2 defa gittim bayıldım oraya çok güzel bi şehir bence eskişehire git hem öyle bi sorun yaşayacağını sanmıyorum hem de gerçekten yaşanılası bir yer

Eskişehir'den de Bursa'dan da Bilecik'ten de daha küçük bir yerde yaşıyorum. İstanbul'dan yorulmanızı anlıyorum ancak ben sizin yerinizde olsam Bilecik'i asla düşünmezdim. Bursa ve Eskişehir'de sorun yaşayacağınızı sanmam.
O zaman Allah yardımcınız olsun.
Bozüyük düşünmemin tek sebebi Eskişehir e yakınlığı...

Eskişehire 2 defa gittim bayıldım oraya çok güzel bi şehir bence eskişehire git hem öyle bi sorun yaşayacağını sanmıyorum hem de gerçekten yaşanılası bir yer
Bu kadar güzel değilken 5 yılımı esk te geçirdim unutamadım, geçen bayram gittim yeniden aşık oldum.

O zaman Allah yardımcınız olsun.
Bozüyük düşünmemin tek sebebi Eskişehir e yakınlığı...

Ben bir anne değilim fakat halam öyleydi. Öğretmendi pek zorlanmadı ilk başlarda ve sonralarda Canına tak etti neyse ki şimdi İstanbul'da. Maalesef küçük şehirlerin böyle bir tarafı var. Umarım Eskişehir olur.

Ben bir anne değilim fakat halam öyleydi. Öğretmendi pek zorlanmadı ilk başlarda ve sonralarda Canına tak etti neyse ki şimdi İstanbul'da. Maalesef küçük şehirlerin böyle bir tarafı var. Umarım Eskişehir olur.
İst da kafama göre yaşarken mahalle baskısına hele bu yaştan sonra hiç katlanamam. Umarım esk olur.

Bursa da yasiyorum alt kat komsum bekar ve bir cocugu var kimsenin karistigi gorustugu hakkinda konustugu yok. Zaten apartmanda gorup selamlasan insanlariz kimse kimseyle kimsenin dedikodusunu yapacak kadar samimi degil.

Ama bursa cok kozmopolit bir yer her yer ayni degil. Bursa olursa iyi arastirin oturacaginiz yeri.

Ha birde ogretmen olarak oturacaginiz semt kadar geleceginiz okulda onemli.

Mahalle kadinlarina tas cikartan dedikodu ceviren cadi kazani gibi okullar var.

14 yillik ogretmensini benden daha iyi bilirsiniz.

Insallah ogretmenler odasi ortami iyi olan bir okula dusersiniz.

Çok haklısınız. İstanbul un Anadolu yakasından hiç bilmediğim Avrupa yakasına tayin isteme sebeplerinden biridir bir önceki okulumun cadı kazanı olması:işsiz:
Bende ölüyü gömülürken duyarım o kadar ilgisizim çevremle, istiyorum ki kimsede beni merak etmesin.

Bende yaşadığım yerden memnun değilim ama idare edicez her yer aynı illa insanlar burnunu sokar birşeylere dedikodu yapar üzülürüz ama Allah biliyo diycez yapacak birşey yok

Dedikodu iş ortamında da var

Şehirden ziyade yaşayacağınız muhit önemli diye düşünüyorum.

Sosyokültürel ve ekonomik seviyesi yüksek semtlerde yaşarsanız bekar olmanız hiç sorun olmayacaktır.

Ben şu an Ankara'dayım. Boşanmış, çocuklu bir kadın olduğumu apartmandaki çoğu kişi bilmez. Belki eşimin başka şehirde çalıştığını zannediyorlardır, belki öldü sanıyorlardır. Asansörde günaydın-günaydın, o kadar.
Ama apartmanımızda biri prof olan 2 doktor, 2 eczacı, üst düzey yöneticiler yaşıyor.

Burada okuyup üzülüyorum, komşum yüksek sesle müzik dinliyor, uyarmamıza rağmen devam ediyor yazanlar, üst kattan halı silkeliyor yazanlar, bahçede mangal yakıp her yeri duman yapıyor diyenler, kapının önünde terlik ve ayakkabı bırakıyor diyenler, merdivenleri dairelerde ikamet edenlerin eşleri (kadın) silecekmiş diyenler vs vs

Ben kalkıp varoş bir mahalleye taşınsa idim emin olun olmayan şeyler bile konuşulurdu. Artı üstte yazdığım sorunlar da çıkardı.

O yüzden lütfen öncelikli olarak semt! Sosyokültürel seviyesi yüksek bir semt...

Back
X