Küçük sinekler

bizimkxixz78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
65
1
86
İstanbul
arkadaşlar banyomu ve tuvaletimi ne kadar temizlesemde minik minik sineklerden kurtulamıyorum bıktım varmı bi çaresini bilennnnn yardıııııııııımmmmmmm

havalandırmaya sineklik takın oradan geliyordur

o zaman nereden geldiğini bulmalısın kendi kendine oluşmazlar

çöpte filan da olur ya böyle meyva sineği gibi miniminnacık, onlardan mı diyosun acaba?

bendede var hergün çamaşır suyuyla ovup 1 2 saat tuvaletim gelene kadar çamaşır sulu kalıyo ama ne ölüyo nede kayboluyo anlamadım bende cnm evin içinede giriyo benimkiler taşıncam bi ev bulsam

Canım havalandırma boşluğunuzu bir kontrol ettirin o zaman atılmış çöp atık vg.herhangi birşey de buna sebep olabilir

bizde de kör sinekten iri ama kara sineklerden çok daha küçük kahverengi, kanatları belirgin sinek sorunu çıktı. tüm camlarda tel var, çıldıracağız. evde çiçek yok en son 1ay önce vazo çiçeği vardı yani ama atıldı gitti. banyodaki camın teli geniş delikliymiş oradan mı geliyor bilemedik ama camı kapadık yine de biz öldürüyoruz onlar artıyor. kahverengi olduğu için çoğu yerde kamuflaj oluyor artık sinirlerimiz bozuldu

lavabolardan diye okudum birkaç yerde ama su akan yerde kanatlı ne bileyim olabilir mi?

yorgun savaşcı ya mesaj

merhaba bahsettiğiniz böcekler tahminimce bakliyat böcekleri.
yani dolaplarınızdaki bir gıda maddesi böceklenmiş...
hemen tüm mutfak dolaplarını cekmeceleri kontrol etmelisiniz cığ gibi büyürler malzeme bitinceye kadarda ölmezler.
kuru fasulye nohut börülce un kuru nane kuru bitkiler ıhlamur bitki cayları (poşetli de olsa böceklenir dikkatli olmanız acısından söylüyorum(
neskafe nesquik kakao
aklınıza gelmeyecek her türlü kuru gıda işte...
böceklenen şeyi bulur atarsanız varolanları da öldürürseniz bidaha gelmezler..

bulduğunuz zaman bize de haber verin olur mu?
kolay gelsin.....

Son düzenleme:
Eve arı giriyormu bu aylarda yabancı arıların dışkısı sinek oluyor balkonda cîceği olanlar fark eder

ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederim. bunlar da aklımda olacak, ne zaman nereden çıkacakları belli olmuyor malum:)
açıkta gıda bırakmama konusunda takıntılı tipleriz, bu yüzden zaten ne yapacağımızı bilememiştik ve kullanma tarihine bakarak bitki çaylarını falan atarız. yine de nereye kamp kuracakları belli olmaz bunların :)

veee... bizim sorunu sonunda çözdük, hiç lavabodan çıktıklarını görmesek de, kk ve netteki yorumlar doğrultusunda lavaboların içine naftalin koyduk ve çamaşır suyu döktük lavabo deliklerine şaka gibi 1 günde bitti, her gün bitip bitip tekrar çoğalıyordu. naftalin kokusu ve çamaşır suyunun etkisiyle nefes alamaz haldeyim ama sinekler bitti çok şükür

Gözünüz Aydın çok sevindim çözdüğünuze ama naftalin ve çamaşır suyu kokusu kansorejendir dikkatli olun en iyisi lavabo borularını söküp iyice temizledikten sonra

takın sonra da lavabo acicilardan döküp ortamı terkedin iyice havalandırin.
Sanırım bidaha gelemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…