• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Yaşlarda Taciz

Tuem1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
11
2
1
26
Bir akrabamiz bana yıllarca cinsel tacizde bulundu. Ilk 8 yaşında fark ettim. Oyun zannediyordum yaptıklarını. Bebeğim olacak diye korkuyordum. Bilmiyordum ki! Çocuk halimle çocuk nasıl yapılır... Anneme babama söylemeye cesaret edemedin hiç. En yakın akrabamız çünkü. Ailelerin arası bozulacak belki beni suçlayacaklar. Şuanda 19 yaşındayım ama durduk yere yaptıklarını düşünüp ağlıyorum. Herkezin sevdiği, güvendiği biri bana bunu yaparsa kime güvenebilirim ki? Durgunlaşıyorum yanlız kaldığında durmadan düşünüp ağlıyorum. Destek almalı mıyım ? Korkumu nasıl yenebilirim?

(Bu soruyu sormak için üye oldum. 11-12 yaşıma kadar devam etti bu taciz. Samsuna taşınınca kurtuldum. Gelen yorumları okudukça korkum daha da arttı. Burada bile inanmayanlar varken nasıl derdimi anlata bilirim)

Son düzenleme:
Evet destek alın muhakkak. Hala goruyorsaniz onu o daha da zor. Rabbim yardımcınız olsun. :(

Bir akrabamiz bana yıllarca cinsel tacizde bulundu. Ilk 8 yaşında fark ettim. Oyun zannediyordum yaptıklarını. Bebeğim olacak diye korkuyordum. Bilmiyordum ki! Çocuk halimle çocuk nasıl yapılır... Anneme babama söylemeye cesaret edemedin hiç. En yakın akrabamız çünkü. Ailelerin arası bozulacak belki beni suçlayacaklar. Şuanda 19 yaşındayım ama durduk yere yaptıklarını düşünüp ağlıyorum. Herkezin sevdiği, güvendiği biri bana bunu yaparsa kime güvenebilirim ki? Durgunlaşıyorum yanlız kaldığında durmadan düşünüp ağlıyorum. Destek almalı mıyım ? Korkumu nasıl yenebilirim?

birisiyle konuşmadığın müddetçe rahat edemeyeceksin...

Yıllarca diyorsunuz, ve bunu hiç fark eden olmadı mı? Ne biçim aileler var.
Onlar sizi koruyamamış, siz de asla onları düşünmeyin. Yok ailelerin arası bozulacakmış, gerekirse bir birlerini yesinler, ama size zarar veren pislik mutlaka teşhir edilsin.

Muhakkak destek al canım. Ne biçim insanlar var ya:sinirli:Cehennemin en güzel köşesini böle şerefsizlere armağan ediyorum:sopa:Ailenin farketmeyişine de çok kızdımmmm:olamaz:Sen kendini üzme yeter ki:KK200:Kimseye de güvenme hiç kimseye güzelim.Yakın birine anlatmak doğru mu bilemedim?Çünkü annen baban tepki verecekki bunca yıllar sakladın. Olay devam ediosa, hala taciz ediliosan kanıtlamaya çalış ve o adiyi şikayet et, ailene söle bari şimdi destek olsunlar, dava aç:sopa:

Destek tabiki almalısınız ve en yakın zamanda şikayette bulunmalısınız. En yakın akrabasına bunu yapan diğer çocuklara kim bilir neler yapıyordur.:KK11::KK11:

Destek alın .
Size yaklaşımı suan nasıl ?

Konu sadece bana mi inandirici gelmedi acaba?

8 yasinda hamile kalmaktan korkmak bana cok uc geldi.. 8 yasindaki bir cocuk nasil bebek sahibi olunacagini bilmez cunku:110:

Birde 10yil oncesinden bahsediyoruz bukadar teknoloji vs yok iken yani..

8yasinda oglum var cocugum dunyadan bihaber buanlamda.. bizmi cok saf yetistiriyoruz anlamadim:deli:

Kendimi dusunuyorum belli bir yasa kadar cinselligi sadece opusmekten ibaret saniyordumo_O

Yani bana tutarsiz geldi 8 yasina kadar oyun san sonra bebegim olacak diye korku yasa:olamaz:

Canım benim çok geçmiş olsun.O zamanlar çocukmuşsun.Ama şimdi reşitsin ve sana yıllarını zehir eden bu pisliği gidip şikayet et lütfen.Susma artık.Korkacak birşey yok o pislik korksun.Yada ailenden birine anlat ve beraber ne yapacağınıza karar verin.

ben kücüktüm 6 7 yasındaydım en yakın arkadasım vardı ailecek görüşürdük arkadasım cocuk aklı ile o yaslarda bana anlatmıstı tacize ugradıgını ama bilmiyordu o da benimle aynı yastaydı
komsusu babasınında arkadası bu kızı yalnız oldugunda bulup birşeyler yapıyormus dokunma degıl de ona yakın seyler.. bu da korkmus gelıp bana soylemişti cok korkmustuk ikimizde anlatamadık
yıllar gecti kopmadık 17 18 yaslarımızda bir cesaretle babasına annesine söyledi babası gitti tekme tokat ibreti alem adamı dövdü

sakın susma sakın.
gebersin it serefsiz
bunları ifşa edeceksin iste

Bi arkadas daha vardi canim ve annesine anlatti herseyi,bence sende en azindan annene anlat,o yapacagini bilir.Sakin sessiz kalma,baska cocukların senınle aynı kaderı paylasmaması senın elınde canım

8 yasinda hamile kalmaktan korkmak bana cok uc geldi.. 8 yasindaki bir cocuk nasil bebek sahibi olunacagini bilmez cunku:110:

8yasinda oglum var cocugum dunyadan bihaber buanlamda.. bizmi cok saf yetistiriyoruz anlamadim:deli:

Kendimi dusunuyorum belli bir yasa kadar cinselligi sadece opusmekten ibaret saniyordumo_O

Yani bana tutarsiz geldi 8 yasina kadar oyun san sonra bebegim olacak diye korku yasa:olamaz:
Çocukların çevreden duydukları çok etkili, konu sahibinin nasıl bir çevresi vardı bilmiyoruz, özellikle tacize maruz kalan çocuklar bu tarz şeyleri çabuk öğrenme durumunda oluyorlar. Hatta bizler çocukken tecavüze veya tacize uğrayan insanları veya gençlerin tamamen cinsellik yaşamaktan kaçacağına dair bir algı oluşturmuşuz toplum olarak.Ama gerçek böyle değil, çocukluğunda tacize uğrayan kişilerin çoğunlukla buna hastalık derecesinde bir ilgisi olduğu gibi bir gerçek var olabiliyor. Belki çevresi çok farklıdır.

Sen bu olaydaki en masum şeysin. Atlatmaya çalışmalısın. Mutlaka destek al.

Burda daha önce de çok konu açıldı buna benzer. Yalnız değilsin canım. Hepimiz az çok birşeylere maruz kalıyoruz.

O adamı Allah bildiği gibi yapsın. Nefret ediyorum bunlar insan değil:KK20:

Keşke tüm böyle konular yalan olsa; kandıralan biz olalım ama o yaşamamış olsun.

Ama böyle bir mevzuda hikaye uydurup eğlene biliyorsa bir insan epey civataları gevşemiş olması lazım. Her halukarda psikologluk bir sorunu vardır yani.

Bu ülkede Kadınlara acıyorum küçük çocuklara daha çok acıyorum . Mağdur olan kadınlar utanan yine kadınlar .
Konu sahibi sonucu ne olursa olsun isterse kan çıksın durumu anlatın babanıza iki aile arası daha mı değerli sizden . Ve mutlaka yardım alın.

Back
X