• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜÇÜK YAŞTA BAŞLAYAN İLİŞKİLER

Liipstiick

Sabrın sonu selamet :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
492
66
53
Merhaba kızlar.
Bende dahil birçok kişinin yaşadığı bi sorundur bu. Küçük yaşta başladığım ilişkiye büyük anlamlar yükleyip onu kötü bitince hayıflanmalar üzülmeler.
Mesela bugün ygs döneminden dershane arkadasımla karşılaştım ozamanlar bi bir erkek arkadası vardı bende sordum x ile nasıl gidiyo devammı gibisinden (6senedir devam ediyolarmış yaşları ilişkiye başladıklarında 16) yok hayır beni aldattı bitti dedi.
Bana sordu hani kısıtlıyodum cafeye çıkmasına dahi îzin vermîyodum ama bu durumda bile başkasıyla birlîkte olmasını yada yalanlar söylemesini kabul edebilirmiydin diye cevapsız bıraktm . Yani hem yaşlar küçük hem kısıtlama var kız erkeğin üstünde baskı kuracak bi karekterde zaten. Çocuk şuan barışmaya çalışıyomuş benimde aklım şaştı. ACABA bi şansı daha hak ediyomu diye. Sizin fikriniz nedir :)

Valla canim brn esimle tanıştığımda ben 17 esim 20 yasindaydi.. sene 2007.. o uni kazanmisti ben hazirlaniyordum.. baya uzak bi sehre gitti okumaya.. bi sonraki sene de ben baska bi sehire gittim.. yani gittik okuduk geldik, esim atanamadi, vekil ogretmenlik icin 5 saatlik uzaklıkta biyere gitti nisankiydik o zaman.. sonra pomeme girdi 7ayy istanbulda kaldi.. biz bu sartlar altinda yuruttuk..cok sevdim, allaha sukur ki sevdigimden cok sevildim.. ama herseyden onemlisi guvendim.. guvenimi sarsacak bir şey olmadi cok sukur rabbime.. ama su varki aldatildigiki ogrensem affetmezdim.. evlilik sevgililige hic benzemiyor. Bugün tozpembe diye hersey affeder evlenince hergun icini kemirir durur yine ayni sey olurmu diye.bu benim dusuncem.. yine kendisi icin en dogru karari arkadasin verecektik

Çok istisnadır bu durumlar ya. Ergenlik döneminde yaptığın hareketlerle şimdi yaptığın şeyler çok farklı. O zamanlarda ilişkinin cıvkını çıkarılıyor, değiştirilemiyor. Ki aldatma zaten affedilecek bir şey değildir.

Merhaba kızlar.
Bende dahil birçok kişinin yaşadığı bi sorundur bu. Küçük yaşta başladığım ilişkiye büyük anlamlar yükleyip onu kötü bitince hayıflanmalar üzülmeler.
Mesela bugün ygs döneminden dershane arkadasımla karşılaştım ozamanlar bi bir erkek arkadası vardı bende sordum x ile nasıl gidiyo devammı gibisinden (6senedir devam ediyolarmış yaşları ilişkiye başladıklarında 16) yok hayır beni aldattı bitti dedi.
Bana sordu hani kısıtlıyodum cafeye çıkmasına dahi îzin vermîyodum ama bu durumda bile başkasıyla birlîkte olmasını yada yalanlar söylemesini kabul edebilirmiydin diye cevapsız bıraktm . Yani hem yaşlar küçük hem kısıtlama var kız erkeğin üstünde baskı kuracak bi karekterde zaten. Çocuk şuan barışmaya çalışıyomuş benimde aklım şaştı. ACABA bi şansı daha hak ediyomu diye. Sizin fikriniz nedir :)
Yaşla alakası yok bence. Bende eşimle tanıştığımda 16 yaşımdaydım eşimde öyleydi. Üniversite kazandık okuduk işimizi bulduk sonra evlendik. 10 sene sonra 26 yaşında evlendik. Ve bence gayet güzel böle uzun soluklu ilişkiler.
Aldatmaya gelnce 2 aylık ilişkide dr 8 yıllık ilişkide de aldatma aldatmadır. Affedilmez:-D

Arkadaslar telden giriyorum hepinizi tek tek alıntılayamadım kbkmayın

Bende aldatma konusunda katı kuralları olan bi insanım normalde ama bu cocuk gerçektek çok seviyodu bu kızı biz hatta arkadasımızı uyarırdık böyle yaparak çocuğu hataya itiyosun diye sıkmıştı hergün tripler falan

Olabilir canım o yaslarda hepimiz ypmisizdir. Belki inanmazsin benim okulun ilk senesinde esim asla erkeklerle selamlasmayacaksin bike demisti ki ben elektronik okuyordum ve sinifta 7 kizdik :) ona ragmen sozunden cikmiyordum.. onunda burnundan getiriyordun ama.. cahillik iste.. sonra aldim karsima konustum dedim boyle olmaz bu zamana kadar birbirimize bi yqnlisimizmi oldu..olmadi.. yeter bukadar cocuk değiliz iyiyi kotuyu ayirt ederiz beni bukadar kisitlama bunaldim dedim.. o da gercekten cok abartmisti ama.. e bakti mantikli konuşuyorum, yavastan durulmaya basladi.. rahat ettim bende.. simdi dahada rahatiz.. sakalasiyoruz hatta..Yani oyke kiz sıktı diye oğlan sıktı diye aldatilmaz onun icinde varkis demekki. . Bukadar sıkı tutmaya aldatildiysa daha rahat biraktiginda arkadasin nasil rqhat edecek

Kucuk yasta baslayan iliskiler sakincali genelde bakin genelde diyorum cunku 3-5 kisi ben 13te basladim evlendim vs diye cikiyor iyi ki kundakta baslamamis neyse istisnalarla umut yaratmayalim kucuk yasta baslayip uzun surunce askin onune aliskanlik geciyor zamanla hatta bicok olumsuzluk gormezden geliniyor ergenlik bitip asil dusunce ve karakterler olusmaya basliyor orda sıkıntı cikiyor ama inatla surdurulmeye calisiliyor sonu husran oluyor yada evleniyorlar sonra bosaniyorlar cooooooook var

Kucuk yasta baslayan iliskiler sakincali genelde bakin genelde diyorum cunku 3-5 kisi ben 13te basladim evlendim vs diye cikiyor iyi ki kundakta baslamamis neyse istisnalarla umut yaratmayalim kucuk yasta baslayip uzun surunce askin onune aliskanlik geciyor zamanla hatta bicok olumsuzluk gormezden geliniyor ergenlik bitip asil dusunce ve karakterler olusmaya basliyor orda sıkıntı cikiyor ama inatla surdurulmeye calisiliyor sonu husran oluyor yada evleniyorlar sonra bosaniyorlar cooooooook var

Ben katiliyorum, kucuk yasta baslayan iliski bitmeye mahkum zaten. Hayat bitiriyor.

Bitmeyip israrla suruyenlerin sonu bosanma /mutsuzluk oluyor.

Bi arkadas var, 16 yasindan beri birlikteydi, 7 sene. Aldatildi, bir sans
Verdi, yine aldatti. Budefa kiz terketti, coook sevse bile.
Ikiside evlendi baskalariyla, adam ara ara bisekilde
karsisina cikiyor. Arada iyi oldugunu bilim diyor..
Kücük yasta baslayinca, birlikte büyüyosun duygular derinde oluyor bisekilde.
Ama sans olmuyor askin devami icin

hayır zaten erkekler geç olgunlaşıyor birde 16 yaşında bir bebekle çıkmış resmen senin arkadaşın :D
benim sözlüm 30 yaşında hala elinden plestationu pc oyunlarını alamıyoruz hala büyümedi
bi 10 yıl sonra affetsin affedicekse de daha olmamış o çocuk :D

Aldatana şans verilmemeli evet.
Çocukluktan süregelen ilişkilerin hepsi mutsuzluk getirir mi, hayır.

Ben 12 yaşımda başlamıştım yaklaşık bir 9 10 sene sürdü herşeyi görmemezlikten geldim ama yaş ilerledikçe gözmemezlikten geldiğim herşey batmaya başladı ve bitti onca sene aşk mıydı bağlılık mı bilemem ama pek sağlıklı olmuyor uzun süreli ilişkiler :110:

Kızkardeşim ilişkisine başladığında lise 1 öğrencisiydi. Yani bundan tam 5 sene önce..
Ne ben ne de annemler bu ilişkiyi onaylamadık hiçbir zaman. Çünkü ortada bariz şekilde belli olan "alışkanlık"lar vardı. Yani aşk, sevgi değil. 14 yaşındaki bir kız ne anlar yahu aşktan? :KK12:
Defalarca kardeşimin gözyaşları içinde "abla ben ondan ayrılmak istiyorum ama beni tehdit ediyor, beni bırakırsan kendime zarar veririm diyo" dediğine şahit oldum. Yanında olduğumuzu, korkmaması gerektiğini söyledim ama nafile.. Çok seviyormuş gibi devam ediyor ilişkisine. Hatta çocuk 1 defa aldatmış bizimkini. Affetmeyeceğim dediği halde affetti :KK43: Şimdi kardeşim üniv.de okuyor, çocuk ise asgari ücretle özelde çalışıyor. Mobilyacılıkla uğraşıyor. Kardeşim 2. üniv okumayı, daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyor. Yani en azından şu an bunlardan bahsediyor ama çocukta böyle bir gayret yok. Yıllardır uzaktan uzağa ilişki yürütmeye çalışıyorlar. Neden bilmiyorum ama sonlarını iyi görmüyorum. Ne annem ne de babam istemiyor fakat kardeşim ısrarcı olursa izin vereceklerini söylüyorlar. İleride kardeşime "biz demiştik" demek istemiyoruz.. Kardeşim lüksü seven biri. Alacaksam kaliteli şeyler almalıyım mantığında olan biri. Kısıtlanmadı hiç. Öyle alıştı. Çocuğun maddi durumu iyi değil, kariyer gibi düşünceleri yok, ailesininde maddi durumu iyi değil. Şimdi bunları düşünmüyorlardır ama ileride nolacak?
Hiçbir şekilde karışmıyorum. Nereye kadar gidecek yaşayıp göreceğiz... :KK47:

Back
X