- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Merhaba hanımlar görev dolayısıyla küçük bir ilçeye yerleşim. Merkeze ulaşmak zor. Belli zamanlar da araçlar var. Bu kısımlarını geçtim .İnsanlar buarada çok önyargılı kalıplaşmış düşünceleri var. Büyükşehir tatil yeri olan bir yerden geldim. Kendi coğrafyalari dışından biri oldu mu çok zorlanıyor insan. Aslında kendilerinde her kötü yol ,ahlaksizlik vb... Sırf büyükşehir insanı olduğum için toplumda kabul görmeyen davranışlar bende etiketleniyor. Sen o şeyleri bilirsin sen oralı olduğun için buliyosundur . Hani öyle laflar yiyorum ki cevap versem olay çıkacak. Malum yabancı benim ya her türlü haksız olan ben olacağım. Kendilerinde her türlü yol var.Benim tanık olmadığım onlarca olay.....Ama o kadar swrfsizlwr ki masum insana sırf oralı değil gelişmiş bir coğrafya dan geldiği için etikeketkiyorlar .Mecburen aynı ortamdayim. Yalayip yutuyorum. Bir şey söylesem ne olacak ne onların odun kafası değişecek ne benim huzurum ne ortamın huzuru kaçacak. Herkes birbiriyle arkadaş neticede ..Açıkçası güven arkasına yaşanacağı biri olsa herkes burada tek başına geçici yaşıyor. Kimse kimseyle kötü olmak istemez o yüzden güvenmiyorum. Menfaatler böyle ortamlarda islwyinve kimse kimseyi görmüyor .