Küçük yıldız Emir Berke Zincidi'nin aylık kazancı dudak uçuklattı

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.174
38.361
598
35

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi ile yıldızı parlayan Emir Berke Zincidi'nin, Kanal D'deki yeni dizisi 'Bir Deniz Hikayesi'nde bölüm başı ne kadar kazandığı ortaya çıktı.
Babası bir model olan Zincidi iki yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynadıktan sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için iki yüz çocuk arasından seçilerek dizide Osman Akarsu karakterini canlandırmıştır. Dizide iki oyuncu koçu tarafından rolüne hazırlanan Zincidi pedagog eşliğinde çekimlere katılmıştır.

Bu rol ile "Ayakligazete.com 2010 Yılı Televizyon Yıldızları" ödül töreninde "Yılın En İyi Çocuk Oyuncusu" ödülünü aldı. 2014'ten itibaren Küçük Ağa dizisinde Mehmetcan (Küçük Ağa) karakterini canlandırdı. Aynı zamanda Disney Channel isimli çocuk-gençlik kanalında da bir yarışmanın özel bölümünde yer almıştır. 2015 yılının Şubat ayından itibaren Garanti Bankası'nın Bonus reklamlarında yer almıştır.

Son olarakda 'Bir Deniz Hikayesi'nde rol alan 9 yaşındaki Emir Berke Zincidi'nin bölüm başına 20 bin TL, aylık 80 bin TL aldığı ortaya çıktı.

Vayy be bu yaşta kazandığı paraya bak maşallah

Genelde çocukluk dönemleri parlak geçiyor sonra seçtikleri meslek ve karier zaten olmuyor , epey mutsuz bireylere dönüşüyorlar ,
ve genelde meslek seçimleri kalitesiz oluyor gereken zamanı buna yönelik harcamadıkların acısını yaşıyorlar sadecede anne ve babanın cepleri para doluyor , kurban çocuk oluyor , yetişkin döneminde o kazanılan paranın acısı çıkıyor ve parlak dönem asla geri gelmiyor , annenin ve babanın para hırsından , çocuğa geleceğe yönelik pek planları olmuyor çocuk harcandığını anladığında başlıyor isyanları ve depresyonları

keşke biraz yemek yedirseler bu çocuğa. O kadar zayıfki sanki 6 yaşındaymış gibi.. Kim der 9? Acaba küçük çocuk görüntüsünü kaybetmesin diye diyet mi uyguluyorlar?

keşke biraz yemek yedirseler bu çocuğa. O kadar zayıfki sanki 6 yaşındaymış gibi.. Kim der 9? Acaba küçük çocuk görüntüsünü kaybetmesin diye diyet mi uyguluyorlar?
İlginc bir tesbit olabilir, yada metabolizmasi cok hizli ne yiyosa yakiyo

Ama o eski sevimliligi yok bi havalarda artik populer olunca boyle oldu

Babasi mankendi bildigim kadariyla oglunun kazandiginin yarisini kazanamiyordur
Buyuk konusmayayimda cocugumu o yasta bu islere bulastirmazdim cocuklugunu yasasin varsin bisiylerden mahrum kalsin

Bu cocugu kim bu kadar unlu yapti ki sasiriyorum valla..
Oynadigi dizileri takip etmedim hic..
Okadar fazla sevilen bir cocuk oyuncu olmamasina ragmen, bu populeritesini neye borclu ki..

bu çocuk ve kocamın ailesinde oynayan cocuk
ikisi çok gıcıklar

ama yetenek konusur her zaman
benım velet yeteneklı olursa ben de ajanslara yazdırırım

Annenin babanın bağlantıları sağlam babası zaten manken bu sektörde tanıması gereken kişileri tanıdığı için işler yolunda ilerliyor , yazık çocuk harcanacak çocukluk dönemi bittiğinde
Bu cocugu kim bu kadar unlu yapti ki sasiriyorum valla..
Oynadigi dizileri takip etmedim hic..
Okadar fazla sevilen bir cocuk oyuncu olmamasina ragmen, bu populeritesini neye borclu ki..

10 sene sonra haberlerde şöyle başlıklar göreceğiz.
"Genç yıldızı kimse tanıyamıyor."
"Küçük osman bakın ne hale geldi."

ben o parayı bu şımarık çocuğa neden veriyolar onu da anlamış diilim bu yapımcılar hiç mi sosyal medyayı kullanmıyo bu çocuğun sevilmediğini aksine itici bulunduğunun farkında değiller mi şahsen ben bu diziyi izleyebilirdim ama sırf bu çocuk oynuyor diye izlemiyorum kendileri bilir yani

Ay o kocamin ailesinde ki kızın yine sevimli bir tipi var bu çok sınır bozucu ya .
Bak Poyraz Karayelde ki çocuğa nasıl sevimli
bu çocuk ve kocamın ailesinde oynayan cocuk
ikisi çok gıcıklar

ama yetenek konusur her zaman
benım velet yeteneklı olursa ben de ajanslara yazdırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…