Küçükçekmece-Bakırköy-Bahçelievler-Florya taraflarında iyi bir kadın doğum doktoru önerisi olan varmı? Riskli bir hamileliğim var bu yüzden ilgili ve bilgili bir doktorla devam etmem gerekiyor..
Incirli'de memorial hizmet hastanesi Meltem Egilmez Kalkavan cok ilgili ve bilgili bir doktor güven veriyor en azindan bir defa gorusmeni tavsiye ederim.
Küçükçekmece-Bakırköy-Bahçelievler-Florya taraflarında iyi bir kadın doğum doktoru önerisi olan varmı? Riskli bir hamileliğim var bu yüzden ilgili ve bilgili bir doktorla devam etmem gerekiyor..
Ben diğer hastalıklarım için Aydınüniversitesi medikal park liv konseptine gidiyorum. Hastane değil sanki otel. sessiz. ilgi alaka süper. her şey yesyeni. sgk geçmiyor. tavsiye ederim.
Ben diğer hastalıklarım için Aydınüniversitesi medikal park liv konseptine gidiyorum. Hastane değil sanki otel. sessiz. ilgi alaka süper. her şey yesyeni. sgk geçmiyor. tavsiye ederim.
Ben Bahcelievler Yenibosna da Nisa Hastanesi Derya Hanima gidiyordum.Ne yazik ki Ankaraya tasindik.Oglumda onunla hamilelik sureci ve dogum oldu.Ben ve Derya Hanima giden bir arkadasim da cok memnunduk.Şimdi yeniden kizimda dr ariyorum Ankara'da.
Nisa Hastanesinde dr sayisi fazla.Acil olarak da gitseniz mutlaka bir nobetci dr oluyor.Fiyatlar dr a gore degisiyor.Ama en son Sgk 80 liraydi muayene ucreti..
Geçen sordum, sgk doğumu 5bin küsürdü. üstelik henüz liv ve normal medikalpark ayrımı olmadığından liv odalarında kalabiliyorsun. özel sağlığı sorduğumda 6binden başlayıp isteğe bağlı sezaryanla 8bine kadar çıktığını söyledi. Güya mail atacaktı kadın atmadı .:)