küçükçekmece halkalı doktor tavsiyesi

kirlitapinak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
3
0
86
İstanbul
iyi günler arkadaşlar küçükçekmece halkalı bölgesindeki hastaneler özel halkalı kent hastanesi (bengü hanımı tavsiye ediyorlar), özel batı bahat ikitelil (reşatbeyi duydum hala ordamı bilmiyorum) istanbul hospital (kamer bey) ve tem var ama oradan doktor ismi bilmiyorum ve yakın sayılabilicek birde güneşli medicine var oradada doktor bilmiyorum ve yakın sayılabilecek kanunu kadın doğum hastanesi. bu hastaneler ve bu doktorlar hakkında bilgisi olan ve giden arkadaşlar acil cevap yazabililrlermi. 11+5 günlük hamileyim. teşekkürler şimdiden yazan herkese.

arkadaşım merhaba sana hemen cevap vereyım batı bahat resat beyi bilirim severim iyi bir doktordur ablam butun hamileliği boyunca ona gitti bende butun kadın hastalıklarım için ona gittim ama ablamı 9 ay muayene ettıkten sonra doğumuna gırmedı ablam gece doğurdu eğer ki hamıleliğim iyi gecsin dr doğumuma girmeseede olur dersen reşat beyi tavsiye ederim

arkadaşım merhaba sana hemen cevap vereyım batı bahat resat beyi bilirim severim iyi bir doktordur ablam butun hamileliği boyunca ona gitti bende butun kadın hastalıklarım için ona gittim ama ablamı 9 ay muayene ettıkten sonra doğumuna gırmedı ablam gece doğurdu eğer ki hamıleliğim iyi gecsin dr doğumuma girmeseede olur dersen reşat beyi tavsiye ederim

teşekkürler.bilgilendirdiğiniz için.

ben kısırlık tedavisi için ist hospital kamer beye gidiyorum ii biri çok hastası var ve herkes çok memnun ona da bi bak istersen canım

Back
X