Olaylar hergun cig gibi artmaya baslayinca tecavuzun adini degistirdiler, daha yumusak olsun, millet anlamasin diye.. Ben bile anlamiyordum onceleri, ellemeye calisti filan saniyordum. Meger is baskaymis..Cinsel istismara uğramış deniyor ya. Halkımızda bu yumuşak bir ifade olarak geliyor sanrım. Tecavüze uğramış dediğimde, yok canım diye tepki gösterenler oluyor çevremde (daha önce yaşanan başka konularda bunu yaşadım ) Bende mi tuhaflık var onlarda mı ? Cinsel istismar= tecavüz
Ve maalesef 5 yaşındaki bir çocuk, şuan nalet olsun konunun başrölünde...
İmkanlar elinizde. 15 Temmuz da meydanlarda idamı getirecez dediler hala yok. Tv lere de bir tane 3 harfli ( khk) çıkarınca herşey şimdiye elli kere düzelirdi.Ahhhh kii ne ahhh bunlar meydanda asılıp kesilmedikce tımar edilmedikce sosyal medyada tv de sacma salak diziler programlar kalkmadıkça .......
Burda,su anda siyaset tartışma bari ,cok az vicdan ...haksız mısın hayır sonuna kadar haklsın ama yeri değil!!!!!İmkanlar elinizde. 15 Temmuz da meydanlarda idamı getirecez dediler hala yok. Tv lere de bir tane 3 harfli ( khk) çıkarınca herşey şimdiye elli kere düzelirdi.
İdamı bu tür vakalara değil fetö için getireceklerdi sanırımİmkanlar elinizde. 15 Temmuz da meydanlarda idamı getirecez dediler hala yok. Tv lere de bir tane 3 harfli ( khk) çıkarınca herşey şimdiye elli kere düzelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?