Küçükçekmecede özel hastane?

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.146
448
merhaba arkadaşlar. istanbul küçükçekmecede özel hastane ve doktor tavsiyeniz var mı acaba?

doğan hastanesındekı doktorlar cok ıyı ama hasta bakıcı hemsıreler ve amelıyathanesı cok fecı. goruncem ıkı kere amelıyat oldu dr cok ıyı ama hastane personel hızmet cok kotu.

doğan hastanesındekı doktorlar cok ıyı ama hasta bakıcı hemsıreler ve amelıyathanesı cok fecı. goruncem ıkı kere amelıyat oldu dr cok ıyı ama hastane personel hızmet cok kotu.
Valla senelerdir oranın hastasıyız annemde orada defalarca farklı doktorlarda ameliyat oldu biz çok memnun kaldık. Hatta Serdar bey in yanında kardiyoloji vedat bey dahiliye Murat bey ve çocuk hastalıkları Salih bey in devamlı hastasıyız. Şans işi bişey diyemeyeceğim. Eşimin bir yakını da orada kötü anılar edinmiş ama açıkçası babamı hayatta tutan bu hastanenin doktorları hemşireleri hasta bakıcıları o yüzden bişey diyemeyeceğim.

Rumeli hospitalda doğurdum, çok memnun kaldım.
Kızımı da oraya götürüyorum şimdi.

Bu civarda bir de medipol var, kapısından geçecek sen yolunu değiştir derim.

Medipole cok gideriz aslinda memnunda kaldik hep. Siz neden sevmiyorsunu?

Mesela en son olayımız şu oldu.
Benim takibim hep rumelideydi. Cuma günü gittim en son. (Pazartesi bebeğim 3400 grdı)Açılman başlamış ama çarşambaya kadar sıkıntı olmaz dedi doktorum. Çarşamba da planlı sezaryen vardı zaten.
Pazar günü evde canımız sıkıldı eşimle. Zaten kendi doktorum pazar günü yok diye ve daha yakın diye medipole gittik.
Orda demesinler mi bebek daha 2200 gr, haftasından küçük, böbreklerinde sorun var, kesinlikle sezaryen olma küveze girer. Açılman ilerlememiş. Hiç oraya gitmemiş gibi davranıp çarşamba doğumumu yaptım. Hatta doktoruma söyleyemedim bile sıfır sıkıntı hamilelik geçiriyordum çünkü.
Çarşamba günü 3760 gr, böbreklerinde falan hiçbir sıkıntısı olmayan kızımı kucağına aldım.

Medipole ne zaman gitsem bu şekilde olumsuz ama yalan teşhis koyuldu bana. Evet daha lüks görünüyor ama ben daha kapısından geçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…