hemde bır cok kez..şakkıdı
cocuklugum sıtelerın bol oldugu bır yerde gectı 6-7 katları apatmanın butun zıllerıne sırayla basıp kacardık ve bu bıze ınanılmaz eglendırıcı gelırdı cocukluk ıste:roflol:
Zillere basar ,kaçardık biz de.Zaman zaman yakalandığımız da olurdu.En çok ben basardım zillere,ama hep arkadaşlarım yapıyor sanarlardı.Benim yüzüm çok masum geliyordu konu komşuya sanırım. :))) ''Ben yaptım.''desem de yine azarı işiten onlar olurdu. :))))
Keşke çocuk olsak ya o günler aklıma geldi ne güzeldi... Biz sadece kapı zillerini çalmakla yetinmioduk. Eşşek kadar olmuştuk birde araba alarmlarını çaldırıoduk. =)
hemde çok yapardik, ıben hizli kostugum için beni hiç görmezlerdi:dance:bir keresinde arkadasimlan yürüyoruz, o fark etmeden zile basip kaçtim hemen, ne oluyo neden kosuyorsun derken kapi açilip firçayi arkadasim yiyordu:roflol::roflol:ayyy ne günlerdi beeee
ay bende çok yapardım ya çarşıya çıkardık annemle çarşıda evler vardı zillere basardım ama kaçmazdım normal bir şekilde çaktırmadan yürürdüm hoşuma giderdi nesi güzelse tuhaf işte....