Teyzemlerin üst katında bizlerle yaşıt iki çocuk vardı . Bizi hep gıcık ediyolardı . Yaşlarımız tahminen 6-7 civarı. Bi gün bize 'biz bu akşam dondurma yicez , size vermicez ' gibilerinden laflar söyleyince bahçede duran bisikletlerinin oturma yerini yırttık kuzenimleÇok kızmışlardı Onlarda bizim canımızı çektirmeseydiler alla alla Annem polise şikayet etmişler sizi alacaklar deyince uzun süre ya polis beni içeri atarsa diye üç buçuk atmadım desem yalan olur
Beni halaya almayan kadının etegnı aşagya indirdim.yaşım 10.
4. sınıftayken bi çocuk bana evlenme teklifi etmişti msn'den.mesajı açınca çok korkmuştum annem görür diye,hemen silmiştim falan
sonra çocuğa kabul etmediğimi söyleyince beni sınıftaki çöp kovasına itmişti.ben de sonradan dövmüştüm onu
sonra benim msn'imi çalmaya çalışmıştı.o yüzden kendi şifremi 18 haneli yapmıştım ben de.şimdi hotmaile girmek istesem sadece 16 karakter kabul ediyorbunun üzerine kolları sıvadım,onun msn'ini çaldım.şifresini de cervello en büyük falan yaptım.her gün okulda şifreyi veriyodum,okul çıkışında eve koşup şifreyi değişiyodum,çocuk aklıı iştee annesi annemi aramıştı sonra,annem bana msn i yasaklamıştı o yaz
Ayy durun bi tane de ben anlatayım :)
Küçükken (5-6 yaşlarımdayken) dedeciğimin motorunun benzin kısmına güzel görünsn diye papatya yaprakları dökmüşlüğüm var :)
Başka bi olay daha: Esnafların çay söledikleri küçük cihazlar vardır ya, basarsın çay ocağıyla iletişime geçersin telsiz misali bişey :)) Bi gün de erkek fatmalığım tuttu yine, örgütledim bizim çocukları macera arıyoruz napsak farklı olarak diye. Bi baktım mahallemizdeki esnaf amcalardan biri 3 çay söledi o cihaza basarak. Ben de aaa gelin gelin bedava içecek buldum dedim. 5 şişe fanta, 7 kutu kola, 3 tane su, 2-3 tane de annelerimize gazoz istiyoz dedik oraya basarak. Garibim onlar da tmm dediler. 5 dk sonra bi baktık geldi çaycı amca elleri dolu dolu. Bi koşuşturduk bizim onlar bizim diye. Eee para nerde diyo adam :) Ne parası yaa beleş ki bunlar, para almadınız ki market amcaya getirdiğiniz çaydan diye dikleniyoruz bideD
Neticede adam bize hem saydı sövdü hemde o snirle o içecekler bizim gözümüzde kaldı :) Tabi adamın yazık elinde patlayan ürünleri yzünden bizi mahalle boyunca kovalaması da bizim tam da aradığımız atraksiyonu bulmamıza sebep oldu :)
Ayy çok fenaydım. Dur daha düşüneyim anlatırım
benzin kısmına derken içine mi
Ilkokulda ögretmenler gününde hep nöbetçi olurdum ögretmenler günü diye velililer börekler çörekler getirirdi bende herkes dersteyken ö.odasına girip yerdim.çayımıda alırdım oh mis.:)
Seni gidi çakaaaaaallll :)) Ayy o halin gözümde canlandı bi an. Minnacık bi kız nöbetçi olduğu yeri bırakmış, öğretmenler odasında gizli gizli tıka basa börek yiyo, yanında da çay keyfiii :)) Ohh öğrencilik sana güzelmiş zatenDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?