Küçükköy Bilge Hastanesi Doğum Yapan

oz_ey

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
18
1
8
İstanbul
Merhabalar ,

Ben Gaziosmanpaşa civarında oturuyorum ve doğuma çok az bir süre kaldı.

Hamileliğim ilk aylarında Şafak Hastanesi / Defne Hanım'a gidiyorudum, kendisi çoks evimli ve bilgilendirici bir kadın ancak irtibat bilgilerini paylaşmaması ve yaptırdığı doğumlarının çoğunun sezeryan olması sebebiyle doktor değişikliği yaptım.

Hastanenin yakın olmasının büyük önem taşıdığını düşünerek sonrasında Bilge Hastanesi Oğuz Güler'e gittim. Gerçekten çok iyi bir doktor; güler yüzlü ilgili bilgilendirici birisi. İşinde de iyi olduğu okuduğum yorumlar ve tecrübeyle sabitlenmiştir.

Şimdi gelelim hastaneye doğum konusunda nasıldır nelerle karşılacağım açıkcası oldukça endişeleniyorum. Bu hastane de doğum yapmış yada tanıdığı bildiği birileri yapmış olan varsa olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum.

Merhabalar şimdi forumda çocuk doktoru tavsiyesi bakarken hamileyken doğum için aradığım doktor tavsiyeleri aklıma geldi.. Ve yardımcı olabileceğim kimseler varsa diye cevap yazmak istedim..
6 ay önce doğumumu bilge hastanesinde muhteşem doktorum Oğuz Güler ile gerçekleştirdik. Kendisi harika bir doktor gözünüzü kırpmadan gidebilirsiniz. Sizi gereksiz herşeyden muaf tutuyor. Normal doğum yanlısı ama bizim zuzu inat edip ters durduğu için zorunlu sezeryan oldum. Hastane söylenilenlerin aksine çok ilgili temiz idi. Bir gece kaldık hiçbir memnuniyetdizliğimiz olmadı. Doktoruma tekrar sonduz teşekkürler...

Back
X