küçültmek için revizyon oldum!!!!!yardım

esmerece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
110
5
68
35
Ankara
Arkadaşlar ilk ameliyatımda sadece kemer alınmıştı ama yüzüme göre hala büyüktü burnum 5 yıl sonra 20 gün önce revizyon oldum küçültmek için ama hala kocaman kocaman 😐😐😐😐daha erken biliyorum ama bakıyorum diğer arkadaşların burnuna o haliyle bile kuçukkkk.benim ki yıne çok büyük duruyor yandan .ozellikle burun ucu çok büyük de.inecek diyor amaaaa inmiyecek diye çok korkuyorum

Arkadaşlar ilk ameliyatımda sadece kemer alınmıştı ama yüzüme göre hala büyüktü burnum 5 yıl sonra 20 gün önce revizyon oldum küçültmek için ama hala kocaman kocaman 😐😐😐😐daha erken biliyorum ama bakıyorum diğer arkadaşların burnuna o haliyle bile kuçukkkk.benim ki yıne çok büyük duruyor yandan .ozellikle burun ucu çok büyük de.inecek diyor amaaaa inmiyecek diye çok korkuyorum

Oncelikle panik yapman icin cok erken:) bende goruyorm bazilarinin burnu 20 gunde harika dogal bir goruntuye kavusabiliyor ama mesela bende bu aylar aldi burnumda odemler asimetrik bir sekilde indikce bir sag dondu burun bir sola kaydi ,birde kemer kismi en rahat iyilesen bolge ama burun ucu ise tam tersi en uzun suren bekleme sureci isteyen kisim.. Foto ekleyebilirsen asagi yukari yorum yapabilirm ama panik yapman icin henuz cok erken dedigim gibi mesela dikkat edersin sabah kalktiginda dahada buyumus olur gece odem artar cunku:) ins istedgn guzel goruntuye hizla kavusursun

gözleri silik olan revizyononcesi[/QUOTE]

canım panik yapma hemen 1 ay daha cok erken evet. benim şuan 6bucuk ay oldu. inanırmısın daha oturmadı burnum 1 yılda oturcakmış. ama şişlerim 2 ayda indi. kekırdak eklemesi yapıldığı için oturması zaman alıyormuş. ilk burnun bence biraz daha büyük gibi geldi bana. ama şimdiki burnun ondan biraz daha ufak geldi gözüme vede şiş olmasına ragmen cok güzel olmuş cnm panik yapma

tşk öncelikle..ya bakıyorum insanların burnu bir aya girmeden bile küçükk benim ikinci ameliyatım oldugu için korkum biraz da oyuzdennn..yaniii gerçekten zor bir süreççç.ilk burnumu kemerli oldugu için yaptırmıştım adan
mda sadece kemerini almış bırakmıştı ve buyuktu bunu da küçülsün ve yuzum küçük oldugu için uymlu olsun diyye yaptırdım aslında şekil olarak sıkıntı yoktu ilkinde de.bakalım inmesini bekliyorummmmm:(sabırlaaa amaaa
gözleri silik olan revizyononcesi

canım panik yapma hemen 1 ay daha cok erken evet. benim şuan 6bucuk ay oldu. inanırmısın daha oturmadı burnum 1 yılda oturcakmış. ama şişlerim 2 ayda indi. kekırdak eklemesi yapıldığı için oturması zaman alıyormuş. ilk burnun bence biraz daha büyük gibi geldi bana. ama şimdiki burnun ondan biraz daha ufak geldi gözüme vede şiş olmasına ragmen cok güzel olmuş cnm panik yapma[/QUOTE]

çok tşk ederim çok mutlu oldum:) bekliycem zaten bir de doktoruma güveniyorum ameliyattan çıkınca çok güzel oldu demişti hafıf kavisli ve hokka demişti bekliycem artık:)))
burnun daha şiş senin cnm. hiç kafanana takma. ben de ilk aylar cok takmıştım. 3. ay tamamen gidiyo şişlikler. çok güzel burun yapın var ayrıca. başarılı bir revizyon olmuş bence

çok tşk ederim çok mutlu oldum:) bekliycem zaten bir de doktoruma güveniyorum ameliyattan çıkınca çok güzel oldu demişti hafıf kavisli ve hokka demişti bekliycem artık:)))

tabiki bekle. fıstık gibi kavisli ve kalkık burnun var daha ne istiyorsun :)) maşallah nazar değmesin. sadece sabreticen beklicen okadar

$10171699_1407003816234845_72931276_n.webp

bak canım... daha neler var:5:

tam 1 ay oldu...

Back
X