Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delikleri biraz küçük kalmış bence deama diğer kısımları ile ilgili tam yorum yapamaıycam anlayamadım çünkü.şimdi en son inen yeri öğrendiğim kadarıyla burun ucuymuş senin kinin de ucu benim kinden küçük duruyor amaa
Bugün işe başladım... burnum 1 aylık...
ameliyatı kimseye söylememiştim ve kimse farketmedi...
burnum önceden de kocamandı şimdi de kocaman işte...
o kadar sıkıntıyı boşu boşuna çekmişim![]()
ay kıyamam yaaa lütfen sıkma canını şiş oldugu içinde anlamamışlardır.sonuçta daha bir aylık yaaaa
hani küçük çocuklar olur ya, bir şirinlik yaparlar sonra biri farketsin diye bakınırlar....
işte aynen öyleydim
saatlerce de umudumu korudum ama nafile
hiç ama hiçkimse farketmedi...
en nefret ettiğim şey burnumun ucundaki top gibi çıkıntıydı ve hala burnumun ucunda bir pinpon topu taşıyorum...![]()
ama cnm bişey diycem ben evhamlıyım ama sen daha evhamlısın lütfen kendini sıkmadan biraz surece uyum sagla.gerçekten dunyanın sonu degıl olmazsa ölüm yok sonunda zaten daha bir aylıkken hele hiç uzme bile kendiniii( kıyamam yaaa lütfen sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım yaaaa
senin ne güzel bir kalbin var
son günlerde epey düşündüm...
yapacakta birşey yok zaten.... 6 ay işi oluruna bırakıp bekleyeceğim
ama ciddi bir hayal kırıklığı oldu o ayrıbaşkalarının ateli çıkmış hali bile cillop gibi dururken bize de bu nasip oldu
![]()
aynen cnm senin de dediğin gibi nasipp:))yani aslında daha nasip demek için bile cok erkenn ..herkesin burun yapısı dokuları sigara kulanımı cilt yaşı stres üzüntü bunların hepsi hem süreci etkiliyor hem de psikolojiyi...o yuzden yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooooppppppppppp inşş. geçmiş(ya da geçecek bu stresli gunler)
ancak bu kadar anlatılabilirdi canım![]()
bu arada sen nasıl oldun canımın içi
iyisin dimi![]()
ben de iyiyim çok şukur stresimin cogu gittti:)) bugun 1.ay kontrolum var bakalım ne diycek sewgili doktorummm:)))) heyecanlı degilim desem yalan olurr tamponları aldıktan sonra ilk kezzz karşılasıcaz merak ediyorum ne diycek burnuma acabaaa
esmerece kime ameliayat olmuştunuz öğrenebilir miyim
ewet onden bugunEki Görüntüle 1073176
esmerece kime ameliayat olmuştunuz öğrenebilir miyim