- Konu Sahibi yabangulumZ
ellerine sağlık çok güzeller çok güzel olmuşlar ama birde nasıl yapıldığını yazsaydın dahada güzel olacaktı a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık çok güzeller çok güzel olmuşlar ama birde nasıl yapıldığını yazsaydın dahada güzel olacaktı a.s.
:ecrin_bebek:![]()
kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanay ay ayyy çokk güzelll olmuş marifetli arkadaşımm benimmm.........
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hamarat arkadaşım benim...Şeniz
çok güzel olmuş ellerine sağlık...
cnm çok güzel olmuş kuçulu patilerinnn
a.s. a.s. a.s.
tebrik ederim emeğine sağlık alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3aman bu kuçu kuçularda pek tatlıymış maşallah size eline sağlık çok güzel olmuş:ecrin_bebek:![]()
Yabanım canımm yine döktürmüşsünn maşallahhhhh..Ulaa çalışmalarıı hızlandırr patikler :)kıyafetlerr hazırrr .Bebişş gelsinn artıkk ..İnşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
Canım ellerine kollarına sağlıkkk çok güzell olmuşşopuyorumnanaktan:1hug:
nasıll yapılıyo tarıf etsende yapsam bı tane annem yapar ancxa ama zor gıbı ))
teşekür ederim canişşşay harika olmuşlar, hazır gibi,ellerinize sağlık a.s.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
mafoldumbenmafoldumbenAllah'ım kör oldum göremiyorum :1no2: resimler uçmuş yok olmuşlar...
yerimseniben yerimsenibenşimdilik küçükler için:ecrin_bebek:istiyomopuyorumnanaktan ben bu terlikleri giymek istiyomopuyorumnanaktan
hep imrendim el işlerinde ve ev işlerinde maharetli kadınlaraŞenizŞeniz ellerine sağlık canım bayıldım bu terliğe:asigim:
ben niye göremiyorum yaaa:uhm: