- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar.. Dün çok hastaydım eşimle dışarıdan söyledik yemeği bu yüzden. Ev de çok dağınık olmasa da pek iç açıcı değildi. Tam yemek geldi biz oturma odasında yemeğe geçerken kapı çaldı bi baktım kv ve eşimin yeğeni. Çat kapı yani. Bir şey demedim çay koydum tatlı almıştım onu servis yaptım bu arada onların ısrarı üzerine yemeğimizi yedik eşimle. İşte sohbet muhabbet derken eşim adalet bölümünü okuyacağım seneye dedi anneside sen okursun oğlum gündüzleri evdesin boş vaktin çok dedi bende dedim ki bende yazıldım ama 2. sınavlara hiç hazırlanamadım ev iş vs. derken dedim. Kv "amaaaann sen okuyup ne olcan kocan meeeğğmur " diyiverdi. Sinirlendim cevap bile vermedim. Ama bunu daha önce 3 kez daha yaptı hepsine sustum. Bizim iş yerinde mutfakta çalışan abla var gelinini okutmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Benimki de sinirlerimi zıplatıyor. Sizce eşimle mi paylaşayım ne demek istiyor diye yoksa bir daha söylerse niye ben okumayayım kocama sırtımı dayayıp asalak gibi mi yaşayayım desem ağır mı olur?
Birde gerçekten ders çalışamadığım için çok üzülüyorum ve başarısız olunca ben demiştim demelerini istemiyorum
DİPNOT: Eşim memurluk sınavına hazırlanacağım dediği zamanlar biz sevgiliydik ve eşime ailesi hiçbir zaman inanmadı. Hep ben inanıp maddi manevi destek oldum. Yani kocan meğğğmur derken böbürleniyor birde sanki destek olmuş gibi.
Birde gerçekten ders çalışamadığım için çok üzülüyorum ve başarısız olunca ben demiştim demelerini istemiyorum

DİPNOT: Eşim memurluk sınavına hazırlanacağım dediği zamanlar biz sevgiliydik ve eşime ailesi hiçbir zaman inanmadı. Hep ben inanıp maddi manevi destek oldum. Yani kocan meğğğmur derken böbürleniyor birde sanki destek olmuş gibi.