Aöf okuyorum muhasebe finansman.
Sbah 8:30 mesai başlıyor 18:00 da bitiyor 19:30 da evde oluyorum. Kv kızlarına yapar bana yapmaz yemek anca çaya çağırıyor benim yemek yapmam bulaşık vs. 9 u buluyor. sonra banyo falan derken saat 22:30 da müsait oluyorum onda da uykum geliyor

İşyerim çok yoğun değil ama burada ders çalışmak yasak ne yazıkki
aöf açık öğretim değil mi?
öğle arası çalışmak da yasak mı? öğle arası çalışsanız?
eğer yolculuk servisle ise, serviste çalışın? 1,5 saat yol sabah da o kadar olsa günde 3 saat, öğle arası da 1 saat çalışsanız 4 saat, evde de 2 saat çalışabilseniz 6 saat eder ki çok iyi bi rakam.
kv size yemek yapmazsa çaya da beklemeyecek bu kadar basit.
banyoyu sabaha çekin bence sabah yarım saatte duş - hazırlanma yetiyor.
yemekten sonra bulaşıkları yıkamayın gece yıkarsınız
eşiniz gündüz evde mi? biraz o da size yardım etsin, mesela gündüz bulaşıkları o yıkasın, arada eve süpürge tutsun, çamaşır yıkatsın zor şeyler değil bunlar.
ben ev hanımısınız sanıp tüm ev işini sizin yapacağınız şekilde ayarlamıştım ama madem siz de yoğun çalışıyorsunuz eşiniz de yardım edecek.
kadın-erkek ayrımı yapmaya kalkmasın para kazanmaksa siz de kazanıyorsunuz.
mesela kv size "okuyup napıcaksın eşin meemur" dediğinde, "eşim karısı muhasabeciyken okuyup napıyorsa ben de onu yapıcam" derdim mesela.
biraz hakkınızı savunun kv ile de az görüşün. sizi zehirlemesin.
yorgunum diyin, çalışmam lazım deyin, ev işi var deyin, "bana yardım edersen ev işlerinde annenlere gitmek için de vaktim olur" diyin eşinize mesela eğer ters bir şey derse.