• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuduruyorum

o çatal dilini tutsaydın da koparsaydın keşke pis sapık abla diyor bir de duble sapık

iyi patron seni kovmamış ben olsam anında şutlarım seni ne demek yeğenime dalmak sen kimsin çalışan parçası derler insana. yeğen sapıksa sapık terslersin bir daha cesaret edemez zaten ;)

sen herhalde kime muhalefet olsam diye yorum yapan birisin

kimse de kimseye çalışan parçası falan demez türk filminden mi fırladın sen yoksa prenses havasında mısın

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi patron seni kovmamış ben olsam anında şutlarım seni ne demek yeğenime dalmak sen kimsin çalışan parçası derler insana. yeğen sapıksa sapık terslersin bir daha cesaret edemez zaten ;)

Demek sana böyle bir şey yapılsa pusup oturacaksın. Ne kadar korkakmışsın, yazık sana. Biz çalışanlar çalışan parçası değil, çalıştığımız işyerinde önemli bir bütünün olgularıyız. Bizler çalışan parçası değiliz, lütfen bu ezik psikolojiden çıkın.

Kadına uygulanan tacizin ki bu tacizdir, daha neler göreceğiz bakalım.

yuhhh,sende tokatlarınla onun suratını yalasaydın

Son düzenleme:
yanlız bir arkadaşın yorumu gercekten dehşet vericiydi cok cok şaşırdım....!

Bu yorum gerçek mi?Umarım değildir.
İyi öyleyse sizin tabirinizle çalışan parçası ! diye tecavüze de uğrasın terslesin sadece...İşine devam edebilmek için göz yumsun.Terslersin bir daha cesaret edemez ne demek ya Allah aşkına ? Sapıksa sapık ne demek ? patronun yeğeni diye şirketteki tüm kadını kızı elden geçirsin o zaman. Tövbe tövbe yaaa

Tacize uğrayan hemcinsine..çalışan parçası..damgasını yakıştıran bir zihniyet..:26: yazık...........

Birgün senin de elin yalanırsa böyle bir sapık tarafından,:27: sen sus pus et kimseye söyleme tamam mı? Sana bu yakışır çünkü.

Son düzenleme:
Bu ne ya, deminden beri gülüyorum hiç böyle sapıklık da görmedim :9::9::9:

Tacize uğrayan hemcinsine..çalışan parçası..damgasını yakıştıran bir zihniyet..:26: yazık...........

Birgün senin de elin yalanırsa böyle bir sapık tarafından,:27: sen sus pus et kimseye söyleme tamam mı? Sana bu yakışır çünkü.
birgün senin de elin yalanırsa kısmına çok güldüm :1::1::1:

daha neler duyucağız ya:53::53::53:şok edici bir durum

geçmiş olsun haddini bildirdiğiniz iyi olmuş

bir arkadaş yorum yapmış ya ona daha çok şaşırdım ne demek çalışan parçası

orda çalışan olduğu için patron ve ailesinin her türlü sapıklığına iğrençliğine katlanması mı gerekir yani:53:

bu nasıl bir düşünce tarzıdır çok şaşıtıcı

Ne manyaklar var ya:53:. Allah bizi korusun böyle insanlardann..

Ama ben gülerim. Taciz-tecavüz mevzularına karşı hiç de insani olmayan tepkiler versem de buna gülerim. El yalamak nedir ya. Çocukluğunda dondurma yiyememiş mi nedir. Nasıl bir ruh hastalığının dışa vurumu bu anlamadım ki. Tacizci ve sapık diyemiyorum adam bildiğin ruh hastası. Hakim olsam kararı açıklayamam.

-El yalamaktan 3 yıl hapse mahkum edildi.

Söylerken güler insan. Mahkemede ciddiyet kalmaz. Mübaşir krize girer. O değil de geçmiş olsun, eline diline sağlık. İyi yapmışsın Lamalara gelesice ruh hastasına.

Oh iyi dedin helal.

Geçmiş olsun ya nasıl sapıklıktir bu deli mi manyak mi iyi yapmissin neyse. Ay o an ben ne yapardim diye dusundum ufak tefek tipimdir de sinirden 100 kaplan gucune ulasirdim sanırım ee gecmiste de gunesli bir 19 mayis bayram bitiminde elimdeki tefi cocugun birinin kafasına indirmisligim var :41:

yuhhh hakikaten sapıklığın böylesini de hiç görmedim duymadım.neyseki Allah korumuşta o muhasebeci gelmiş gerçi siz zaten benzetiyormuşsunuz bu sırada onu :D çok geçmiş olsun.:5:

ayrıca ebis gerçekten çok rahatsız edici bir tarzın var.genel manada forumda. herkes yanılıyor olabilir mi acaba? :37:

sinirden kudurucam
bütün şirketi ayağa kaldırdım!!

öğlen vakti herkes yemeğe çıktı. ben dışarı çıkmıyorum hiç
tam o ara patronun yeğeni geldi!
patronu sordu yok dedim, ne zaman gelicek dedi bilmiyorum dedim sonra elini bana uzattı ben tokalaşacak sandım çünkü tanıyodum onu daha öncede gelmişti
elimi tuttu yaladı!

çıldırıycammm bağırmaya başladım ona ağzıma geleni saydım.tuttum yakasından ofisten dışarı fırlattım merdivenlere
tam o sırada muhasebeci geldi dışardan elimden aldı onu
sonra anlattım böle böle oldu diye oda kovdu onu dışarı
sonra patron geldi onada söledim ama nasıl titriyorum sinirden
patronda şok oldu
bi daha bu gelirse ben giderim ! dedim
bi daha kapı bile açılmıcak ona dedim

bu ne yaaaaaaaaaa
bu neeeeeeeeeeeee
kuduruyorummm

yuhunuz çüşünüz sapıklığında böylesi..!!! bikaç tane sağlam vursaydın ....

sen herhalde kime muhalefet olsam diye yorum yapan birisin

kimse de kimseye çalışan parçası falan demez türk filminden mi fırladın sen yoksa prenses havasında mısın

cevap vermeye bile değmez.
onada bi dalarım dalış o dalış zaten

Demek sana böyle bir şey yapılsa pusup oturacaksın. Ne kadar korkakmışsın, yazık sana. Biz çalışanlar çalışan parçası değil, çalıştığımız işyerinde önemli bir bütünün olgularıyız. Bizler çalışan parçası değiliz, lütfen bu ezik psikolojiden çıkın.

korkaklıktan değil canım hoşuna gider onun :9:

Back
X