ATTRAENTE ACTA EST FABULA Pro Üye Katılım 19 Ağustos 2008 Mesajlar 18.313 Emoji Skoru 55.977 Puanlar 1.123 Yer İstanbul 13 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Evanora #41 anksiyeteibs .!.: Peki siz riskli temas olmadığı halde tedbir amaçlı mi yaptırdınız hep ? Ve süresi dolunca yaptırdım dediniz süreleri ne kadar ki? Genişletmek için tıkla... Süresi 5 yıldır , ben sürekli sokak hayvanlarıyla uğraştığım için tekrarlattım süresi bitince
anksiyeteibs .!.: Peki siz riskli temas olmadığı halde tedbir amaçlı mi yaptırdınız hep ? Ve süresi dolunca yaptırdım dediniz süreleri ne kadar ki? Genişletmek için tıkla... Süresi 5 yıldır , ben sürekli sokak hayvanlarıyla uğraştığım için tekrarlattım süresi bitince
A anksiyeteibs Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2026 Mesajlar 89 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 Yaş 34 13 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Evanora #42 ATTRAENTE .!.: Süresi 5 yıldır , ben sürekli sokak hayvanlarıyla uğraştığım için tekrarlattım süresi bitince Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ATTRAENTE .!.: Süresi 5 yıldır , ben sürekli sokak hayvanlarıyla uğraştığım için tekrarlattım süresi bitince Genişletmek için tıkla... Teşekkürler