- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi Pembe Unal
Bilmiyorum. Yeni anne olmuştu. Memeleri çok belirgindi.
Bacağının arkası da yeni yara olmuştu üstüne basamıyordu.
benim bildiğim kuduzlar çok asabi olur ve ağızları köpürür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün elimi kedi tırmaladı.
Tam 10 saat sonra kuduz aşısı oldum ne olur ne olmaz diye.
Ama için rahat etmiyor.
Aşılarımı düzenli olacağım, ilk aşıyı da oldum.
Ama şimdi hapşırmaya başladım. Sanki kuduz olcakmış gibi hissediyorum.
Aşı olduğum halde bir şey olmaz değil mi?
Kuluçka süresi 12 günmüş, 0-36 saat içinde de aşı olmak gerekiyormuş.
Ama rahatlayamıyorum ders çalışamıyorum her değişimi kuduza bağlıyorum
Psikolojim çok bozuldu![]()
şimdi cümlenizi sanırım 5 kere falan okumuşumdur ama anlam veremedim.yani kuduz belirtilerinden biride hapşurmaktır orasını anladım ama kk ya konu açmak ne alaka,çünkü konuyu ben açmadımda,dünden beri kafamı kurcalayan bu konuda açılmış bir konuda soru sordum,ama yinede teşekkürederim cevabınız için,gidip doktoruma söylemediğim için kendime kızıyorum gecenin bu saatinde.kuduz olmanın ılk belırtılerınden bırı de hapşurmanın yanı sıra kk ya gelıp konu açmak...:)))
korkma kuduz falan degılsın...
gecmis olsun konu hakkinda bilgim yok ama rüyadan kaynakla lütfen kötü seyler düsünmeyin..
rüyayla amel olmaz..ben sevmiyorum..
kedi kuduz oluyor mu bilmiyorum evham yapma ya da dr.una söyle istersen
Beni yavru kedi elimi ısırmıştı bildiğin kan oturdu hala hayattayımbazen oyun olsun diye, dişleri kaşındığından vs geçiriyorlar dişlerini kuduz hayvan kendini belli eder heralde ya:44: bence netten araştırıp araştırıp korkutma kendini.
Ben bi'doktora netten baktım bütün belirtiler var diye bi'hastalıktan bahsediyordum. Doktor bana şöyle bi'baktı sen şimdi kanseri araştırsan (Allah korusun) yarın bütün belirtileri kendinde görürsün. İnternet bu konuda çok zararlı sağlam adam bile aa bu belirti bende var psikolojisine giriyo demişti:26:
Tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah, korkutma kendini
seni şuan kucaklayıp öpücüklere boğmak istiyorum,o kadar rahatladım yemin ederim.aynen dediğin gibi,akşamdan beri netten araştıra araştıra kafayı yedim,sonrada geldim buraya yazdım,eşimi dinlediğim için birde eşime kızdım.öyle birşey olsa mahalledeki diğer hayvanlarada kuduz bulaşırdı değilmi(mahallede sayısız kedi ve köpeğimiz var)yada kedinin hal ve tavırları farklı olurdu değilmi,bugün alt komşum yemek veriyordu,beni görünce kedi kendini yere attı seveyim diye,komşumda sevdi hatta,bu kedi hiç sokak kedisine benzemiyor dedi,ama ne bileyim içime kurt düştü işte.
şimdi cümlenizi sanırım 5 kere falan okumuşumdur ama anlam veremedim.yani kuduz belirtilerinden biride hapşurmaktır orasını anladım ama kk ya konu açmak ne alaka,çünkü konuyu ben açmadımda,dünden beri kafamı kurcalayan bu konuda açılmış bir konuda soru sordum,ama yinede teşekkürederim cevabınız için,gidip doktoruma söylemediğim için kendime kızıyorum gecenin bu saatinde.
kediden kuduz olunuyormuş ama aşı olunacaksa bile bu sanırım 24 yada 36 saat içinde olunuyormuş,ben 36 saati bile geçirdim.hayır dün o kadar takmadım ama şimdi ne olduysa kafama dank etti ya bişey olursa diye.