Cok tesekkur ederim dikkat edemedim kacti hemen ama sanirim kupesi yoktu hic havlamadi bile.Ay cok gecmis olsun. Nasil bir kopekti? Kulaginda küpe var miydi?
Merak etme aşılarını olmussun hicbir sey olmaz Allahin izniyle.. Kuruntu yapiyosun sadece..
Tesekkur ederim size de cok gecmis olsun.Eve gelince hemen yikadim zaten.Kızım 3 yaşında kedi elini çizdi kuduz aşısı oldu 1.dozu. 2 doz daha var. Kedi 10 gün sonra hayatta ise 4.5.dozlari olmayacak..
Aşı korur dimi bişey olmaz dimi diye geziyorum ortalıkta.
Çok can sıkıcı bir durum ama aşı olununca sorun kalmıyor imiş içiniz rahat olsun..
Aklınızda olsun bol sabunlu su ile yıkayın olay olur olmaz umarım bir daha olmaz.. geçmiş olsun
beni bir köpek direkt gözümden ısırmıştı bundan 2 sene kadar önce. aşılarımın ilk 3 tanesini oldum, hiç de bir şey olmadı :) içiniz rahat olsun aşınızı olduysanız.
Kopegi donene kadar farketmedim bile hic havlamadi bacagimdan biri tuttu gibi hissettim donup host deyince hemen kacti.Köpeğin hareketlerinde bir anormallik farkettin mi? Isırma sebebi neydi,farketmeden onu korkutmuş olabilir misin?
göz kapağım gitmişti direkt ya, başta kör oldum sandım ben hatta, korkunçtu :/ göz kapağımda 9 dikişin izi duruyor hala.Nasil gozunuzden isirdi?
göz kapağım gitmişti direkt ya, başta kör oldum sandım ben hatta, korkunçtu :/ göz kapağımda 9 dikişin izi duruyor hala.
Sokak köpeği olduğu için ve durup dururken gelip ısırdığı için durum tabi ki şüpheli.Ama sen hemen hastaneye gitmişsin aşını olmuşsun,köpeği takip etme imkanın olmadığı için tüm aşı dozlarını aksatmadan yaptır.Geçmiş olsun.Kopegi donene kadar farketmedim bile hic havlamadi bacagimdan biri tuttu gibi hissettim donup host deyince hemen kacti.
Merhaba arkadaslar, ablalarim.Dun arkamdan sessizce bir kopek gelip iki bacagimdanda istirdi donup host deyincede hemen kacti.Bende aglaya aglaya hastaneye gittim.Gitmeden once bir bacagimi islak mendille sildim dokundum tabi yaram derin degil doktorda onemli bir sey olmadigini soyledi pansuman bile yapmadi tetenoz ve kuduz asisi oldum asi olmama ragmen internetten bir seyler okudukca cok korkuyorum.Aglarken elimi gozume surdugum icin gozume gectiyse ordan beynime yayildiysa gibi seyler aklimdan gecip duruyor sizce asi kesin korur mu ve sakin bir kopek kuduz olabilir mi?
Tanimiyorum ilk defa gectigim bir yoldu baska hastaneye gitsem ne gibi bir islem yapilabilir?Köpeği tanıyor musunuz . Mahallenizin sokağınızın köpeği mi aman dikkat et . Başka bir hastaneye daha mı gitsen acaba
Tanimiyorum ilk defa gectigim bir yoldu baska hastaneye gitsem ne gibi bir islem yapilabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?