Herkese gunaydin oncelikle... Sabah sabah isyerime geldim ruhum daraldı resmen.
Kuzenimle birlikte aractaydik ve tlfnu caldi. Arayan sevgilisi dun gece msjina cevap vermemis diye bir basladi küfürlere inanamadim.. Cocugun ne p.c ligi ne it ligi ne anasi ne babasi ne serefsizligi kalmadi:-( yanimda duyuluyor tum sozler. Cocuk uyuyakalmisim bile diyemedi daha ne küfürler. Sabah sabah delirdim sinirden. Aslinda kiz cok iyi biri ve en ufak kizginliginda arayip yada üstüste birsuru mesaj yazip kufurler hakaretler ediyor bir saat sonra da ozur ve affet mesajlari:-(
Küfür hiç kimseye yakışmayan, hele ki bir bayana.. Çocuk da iyi dayanıyormuş yani bu kadar hakarete küfre. Normal de de mi öyle konuşuyor?Herkese gunaydin oncelikle... Sabah sabah isyerime geldim ruhum daraldı resmen.
Kuzenimle birlikte aractaydik ve tlfnu caldi. Arayan sevgilisi dun gece msjina cevap vermemis diye bir basladi küfürlere inanamadim.. Cocugun ne p.c ligi ne it ligi ne anasi ne babasi ne serefsizligi kalmadi:-( yanimda duyuluyor tum sozler. Cocuk uyuyakalmisim bile diyemedi daha ne küfürler. Sabah sabah delirdim sinirden. Aslinda kiz cok iyi biri ve en ufak kizginliginda arayip yada üstüste birsuru mesaj yazip kufurler hakaretler ediyor bir saat sonra da ozur ve affet mesajlari:-(
Birde öğretim üyesi, yani hani cahil bir insanda değil, bence zannetmiyorum değişsinNormalde mükemmel biri inanilmaz canayakin ve hos biri. Bir üniversitede ogretim uyesi. Nasil boyle kufur ediyor ben de cozemedim. Ama bizlere cok iyi sevgilisine boyle. Biraz zaman gecince de kendini affettirmek icin deliler gibi ugrasiyor. Merak ediyorum boyle kisiler var mi cevrenizde, degisen oldu mu zamanla
Uzulmekten cok stres oldum ve o ortamda ve paylasmak istedim. Boyle insanlar var mi baska ciddi merak ettimYok artik. Kuzenin de enaz kiz kadar igrenc kisilikli. Igrenc insanla beraber olan da igrenctir. Tencere kapak. Siz niye uzuluyosunuz anlayamadim ?
Alan memnun satan memnun.
Normalde mükemmel biri inanilmaz canayakin ve hos biri. Bir üniversitede ogretim uyesi. Nasil boyle kufur ediyor ben de cozemedim. Ama bizlere cok iyi sevgilisine boyle. Biraz zaman gecince de kendini affettirmek icin deliler gibi ugrasiyor. Merak ediyorum boyle kisiler var mi cevrenizde, degisen oldu mu zamanla
Ben sevgilisine kufur eden kiz hayatimda hic gormedim. Sevgilisine kufur eden erkek gördüm ama berbat pislik kokan iliskilerdi hep.Uzulmekten cok stres oldum ve o ortamda ve paylasmak istedim. Boyle insanlar var mi baska ciddi merak ettim
ana avrat küfür eden hatun..düşündümde eşim çok sakin mizaçlıdır sesini yükselttiğini duymadım daha..ben eşimin anasına avradına küfür edicem ıslak odunları parçalardı üzerimde diye düşünüyorum..ya da eşim anama kadar küfür edecek telefonuna bakmadım diye,Allah yarattı demem...Herkese gunaydin oncelikle... Sabah sabah isyerime geldim ruhum daraldı resmen.
Herkese gunaydin oncelikle... Sabah sabah isyerime geldim ruhum daraldı resmen.
sevgilisi küfürleri sindiriyo bişey demiyosa bize ne ya, sevgilisi düşünsün , bu nasıl dert onu da anlamadım, bizene kuzeenin sevgilisi kufur ediyosa , agzına biber mi sürelim, kimi insanın agzı bozuzk olur, okumuş olmakla ne alakası var, yapı meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?