• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür eden dilin tutulsun:-(

sevgilisi küfürdeğilsinizriyo bişey demiyosa bize ne ya, sevgilisi düşünsün , bu nasıl dert onu da anlamadım, bizene kuzeenin sevgilisi kufur ediyosa , agzına biber mi sürelim, kimi insanın agzı bozuzk olur, okumuş olmakla ne alakası var, yapı meselesi.
Hanimefendi sizi niye gerdi bu anlamadim. Cevap yazmak zorunda degilsiniz. Agresif hallere gerek yok. Benim moralim bozuldu paylastim size ne? Hadi susayim ya

Hanimefendi sizi niye gerdi bu anlamadim. Cevap yazmak zorunda degilsiniz. Agresif hallere gerek yok. Benim moralim bozuldu paylastim size ne? Hadi susayim ya
işinize gelmeyen cevap oluca , yazmayın falan filan , beni germedi, saçma buldum konuyu söyledim, sus sen en iyisi.

Bazilari icin arkadasinin basi agrisa dert olurken bazilari icin de komsusunun evi yansa unursamaz dert etmez.
işinize gelmeyen cevap oluca , yazmayın falan filan , beni germedi, saçma buldum konuyu söyledim, sus sen en iyisi.

538701"]işinize gelmeyen cevap oluca , yazmayın falan filan , beni germedi, saçma buldum konuyu söyledim, sus sen en iyisi.[/QUOTE]
isime gelmeyen yorumunuz degil sizin tarziniz! Yazmayin demedim yazmak zorunda degilsiniz dedim. Once algilayin soylenenleri oyle yorumlayin sayin bayan

Kuzeninize müstehak demek ki.
Annesine, babasına, namusuna, şerefine kadar küfür eden bir kızla hiç utanmadan çekinmeden devam ediyorsa ben bunda kızın haklılık payı olduğunu düşünürüm.

Herkese gunaydin oncelikle... Sabah sabah isyerime geldim ruhum daraldı resmen.
Kuzenimle birlikte aractaydik ve tlfnu caldi. Arayan sevgilisi dun gece msjina cevap vermemis diye bir basladi küfürlere inanamadim.. Cocugun ne p.c ligi ne it ligi ne anasi ne babasi ne serefsizligi kalmadi:-( yanimda duyuluyor tum sozler. Cocuk uyuyakalmisim bile diyemedi daha ne küfürler. Sabah sabah delirdim sinirden. Aslinda kiz cok iyi biri ve en ufak kizginliginda arayip yada üstüste birsuru mesaj yazip kufurler hakaretler ediyor bir saat sonra da ozur ve affet mesajlari:-(

korkunç vursun kıçına okkalısından tekmeyi çekilecek dert değil resmen dengesiz psikopat

Kuzenimle birlikte aractaydik ve tlfnu caldi. Arayan sevgilisi dun gece msjina cevap vermemis diye bir basladi küfürlere inanamadim.. Cocugun ne p.c ligi ne it ligi ne anasi ne babasi ne serefsizligi kalmadi:-( yanimda duyuluyor tum sozler. Cocuk uyuyakalmisim bile diyemedi daha ne küfürler. Sabah sabah delirdim sinirden. Aslinda kiz cok iyi biri ve en ufak kizginliginda arayip yada üstüste birsuru mesaj yazip kufurler hakaretler ediyor bir saat sonra da ozur ve affet mesajlari:-(
Psikolojik hastalıklar ne yazıkki günümüzde çok ileri seviyede ..... Küfür etme şeklindeki tikler (koprolali) de daha nadir başlangıç aşamasındadır..tdeavi olsun o kızcağız...

Kuzeninde görüyorum ben suçu.

cocuk kalmis o Zaman yasi kac ki? ayrica da beddua etmeyin

Bir adım ilerisi yani evlilik düşünüyorsa çok kötü sonuçları olur.Düzelirmi diye sormuşsun düzelmez en aza inerbilir ama tamamen yok olmaz canım.

öfke kontrolü yok demekki kızın...
kuzenin bi ağzının payını verse aklı başına gelir belki...

valla pekte iyi biri gibi gelmedi, ama suç kuzeninde, yarın bi gün evlenmezler umarım

şimdi küçük bi sosyal deney yapalım, sen veya diğer üye arkadaşlarımız kocasına ya da sevgilisine ana avrat düz gitse ne olur

kendi adıma cevap vereyim ev savaş alanına döner bizim:KK53::KK53:

çok basit ve genel bir saygı görgü kuralı, sevdiğine küfretmezsin

Ana avrat küfür eden insan eşittir mükemmel insan olamaz ben bu eşitliği kuramıyorum.
Küfür eden insan mükemmelliğin yanından bile geçemez .
Kaldı ki bu kız dengesiz kuzeniniz ses çıkarmıyorsa ona da diyecek söz yok ...

Back
X