Küfür eden eş

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Olayı kisaca anlatip yorumlarinizi almak istiyorum. Esim havuza gitti biraz once. Esyalarini istedi benden. Beraber arayip bulduk. Sort bone havlu gozluk. Iki tane gozluk vardi bulup ikisini de verdim. Al gozlukleri dedim yanina koyup sortunu bulmaya gittim. Onu da verdim. Terliklerini ben cantasina koydum sadece. Geri kalanlari da o koydu cantasina. Cikti evden. Biraz once aradi telefonda bagiriyor. Gozlugu koymamissin diye kufretti kapatti. Yorum sizin. Ne hissettigimi dusundugumu yazmak istemiyorum. Hakikaten sizin bakis acinizi merak ediyorum.

Her zaman böyle mi ..?

Cogu zaman. Kufur dilinin ucunda. Bana kufretmese baskasina eder. Habere eder trafige eder. Sonra da sana degil olaya ettim kufru der. Ucar gider siniri. Ama hep eder.
Ee madem öyle sizde edin evde küfürler havada ucussun .. yazik valla ya..

Kusura bakmayın ama bu adamları bu hale getiren yine eşleri.Eli kolu sağlam kendi işini bir zahmet kendisi yapsın.Her zaman arkasını siz toplarsanız sonunda siz siz olmaktan çıkar bunalırsınız.

Aynı sorun bizdede vardı. Arkadaşıyla telefonda konuşsun küfür söylediğiniz gibi habere iyiye kötüye küfür çok hassasım bu konuda bunun yüzünden büyük kavgalar etmişliğimiz var ve baktı olmuyor kendisi bıraktı bazen ağzı doluyor ama yinede söylemiyor .. Birde çocuklar olduktan sonra daha dizginledi bu konuda kendini ..Sizde çocuk var mı ?

Hadi gözlüğü evde unutmuş, beynini nerde unuttu acaba? Belki de hiç yoktur.
Sanki dersin assolist, sahne öncesi hazırlanıyor, siz onun bakıcısı ya da asistanı mısınız? Mağara adamı kendi çantanı kendi hazırla

Kendi keyfi için siz niye koşasınız en başta. Kalksın kendi eşyalarını kendi bulsun, hazırlasın çantasını. İyilik etmişsiniz, o bile yeterli gelmemiş paşa hazretlerine. Şımarıklıkla terbiyesizlik harmanlanmış kocanızda. Bir de şuncacık şeyden küfür etmesi... Ne bileyim... Hep böyle saygısız mı?

Küfür kısmı çok yanlış ama burdaki yorumlarda yok sen niye hazırlıyosun çantasını bilmem ne demeleride yanlış çünkü evlilik de kadın da eşinin istediklerini yapar erkekte yapar buda hem kadının hem erkeğin görevi

Eşine köle muamelesi yapmayan, kadın işi, erkek işi demeden evde her şeye elini atan ve kıymet bilen bir adam için, söylediğiniz doğru. Yardım etsek elimize yapışmaz, gerektiğinde de eşimiz bize yardım ediyordur, lafı olmaz. Ama konudaki kütük, şu kadar şey için küfür edebiliyorsa, muhtemelen kolay küfür edebilen bir insandır. Böyle biri için kılımı kıpırdatmam mesela. Hak etmiyordur çünkü.

Cogu zaman. Kufur dilinin ucunda. Bana kufretmese baskasina eder. Habere eder trafige eder. Sonra da sana degil olaya ettim kufru der. Ucar gider siniri. Ama hep eder.
Alışkanlık haline getirmiş küfür etmeyi o zaman. Etme desen de bırakmaz zaten.
Eşinle konuş azaltmasını hoşuna gitmediğini kırıldığını söyle. Çocuk varsa hiç etmemesi lazım zaten.
Olaya gelince; şizlik bir durum yok annesi ya da dadısı değilsiniz. Kendisi koysun gözlüğünü de bir zahmet. Alıştırmayın öyle.

küfür etmeyen az erkek vardır sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…