Küfür eden eş

Eşine köle muamelesi yapmayan, kadın işi, erkek işi demeden evde her şeye elini atan ve kıymet bilen bir adam için, söylediğiniz doğru. Yardım etsek elimize yapışmaz, gerektiğinde de eşimiz bize yardım ediyordur, lafı olmaz. Ama konudaki kütük, şu kadar şey için küfür edebiliyorsa, muhtemelen kolay küfür edebilen bir insandır. Böyle biri için kılımı kıpırdatmam mesela. Hak etmiyordur çünkü.
Tabiki küfürün savunulacak tarafı yok çokta yanlış iki tarafta kıymet verirse kendilerine evlilikler uzun ömürlü olabilir.
 
Olayı kisaca anlatip yorumlarinizi almak istiyorum. Esim havuza gitti biraz once. Esyalarini istedi benden. Beraber arayip bulduk. Sort bone havlu gozluk. Iki tane gozluk vardi bulup ikisini de verdim. Al gozlukleri dedim yanina koyup sortunu bulmaya gittim. Onu da verdim. Terliklerini ben cantasina koydum sadece. Geri kalanlari da o koydu cantasina. Cikti evden. Biraz once aradi telefonda bagiriyor. Gozlugu koymamissin diye kufretti kapatti. Yorum sizin. Ne hissettigimi dusundugumu yazmak istemiyorum. Hakikaten sizin bakis acinizi merak ediyorum.
Kendi hazırlayamıyor mu
Bakış açım bu
 
Eşinin sana küfür etmesi yanlış.
Benim eşim bana etmez,ben de eşime etmem tabi ama o saydığın trafikte etmek,haberlere etmek ohoooo neler neler. Bizim evde yere düşen ruj bile nasibini alıyor benden. Benim ağzım çok pis. Dayanamiyorum napim. Esim bana gore daha terbiyeli kalıyor. Sen de ona etseydin. Ben olsam bende eder kapardım yüzüne telefonu. Benim icin cok kolay bir mesele çünkü.
 
Tamam saga sola kufur herkes ediyor da insanın eşine küfür etmesi hiç hoş değil. Kabul edilecek bir durum da degil. Kac yasına gelmis kisinin cantasını ilkokul cocugu gibi hazırlamanın manası da yok gibi.
 
Bundan sonra eşyalarını hazırlamasını istediğinde önemle hatırlat bugün ettiği küfürleri
Kendisi hazırlasın artık
 
:kahve: Annesi degilsiniz.Oda kucucuk cocuk degil.Arkasini topluycak haliniz yok.Eline werdiginiz seyi cantaya koyamiyosa bir otursun kendine kizsin
 
Back
X