Küfür eden eski eş müsveddesi,sinirlerim çok bozuk

Arkadaşlar kadın lohusa söylediklerimize biraz dikkat etsek. Ben lohusayken kızım bugün 20 günlük olduğğğ deyip ağladığımı biliyorum. :/

Evet bakıyorum ben inkar etmiyorum ki neyse o allahın bildiğini kuldan mı esirgeyecrğim iyide oluyor bakmasam görmen görmesem salak gibi gene onu kendi içimde iyi yaparım sevince herşeyi iyi görürüz ya senelerce öyle yaptım ne safmışım... Şuan görüyorum canım acıyor ama en azından hatalarımı görebiliyorum, ne kadar seviyesiz olduğu nu senelerdir aadece kullanıldığımı görebiliyorum.. Lütfen empati yapmayı deneyin.
Onu kendi içinde iyi yapmak ..
Gerçekten tam bu oluyor su küçücük cümlenin içinde yüzlerce cümle saklı.
Oysa karşı tarafta hiç böyle bi evrilme olmuyor sadece belki bi kaç menfaati için eyvallah diyebiliyor bizi biz olarak özel kılan hiç bir şey yok adamın aklında Ayşe giderse Fatma gelir gibi ..Gözünü kırpmadan mumu üfler gibi bitirip geçebiliyor.

Ben sizin yapınızdaki kadınları cidden anlayamıyorum, adamla ilgili burada bir sürü konu açtınız, yanlış hatırlamıyorsam başkaları ile görüştüğüne varıncaya kadar, o yaptıklarına rağmen halen seviyordum iyiki görmüşüm diyebiliyorsanız, siz bu küfürüde hazmedersiniz gibi geliyor. Adamın kumaşı belli size yaptıkları belli, doğan çocuğunu bile umursamayan adamı o gönderiye kadar affetme potansiyeliniz varsa, sen o adamı affedersinde adamın sizle barışmak gibi bir derdi yok.

Igrenc bir insanmis tek kelimeyle igrenc. Bu adamin yaptiklarina degil aglamak tek saniyenizi harcayip dusunmeyin bile. Pislik insan. Siz yeni ve guzel hayatinizi kurmaya bakin.

Siz başka bilgisayardan veya cep telefondan hesabına girseniz onu görebildiğini biliyorsunuz değil mi?

Ben sizin yapınızdaki kadınları cidden anlayamıyorum, adamla ilgili burada bir sürü konu açtınız, yanlış hatırlamıyorsam başkaları ile görüştüğüne varıncaya kadar, o yaptıklarına rağmen halen seviyordum iyiki görmüşüm diyebiliyorsanız, siz bu küfürüde hazmedersiniz gibi geliyor. Adamın kumaşı belli size yaptıkları belli, doğan çocuğunu bile umursamayan adamı o gönderiye kadar affetme potansiyeliniz varsa, sen o adamı affedersinde adamın sizle barışmak gibi bir derdi yok.
Benim onu affetme derdim olduğunu nereden çıkardınız? İnsanım, üzülmemden daha doğal ne var?

Arkadaşlar kadın lohusa söylediklerimize biraz dikkat etsek. Ben lohusayken kızım bugün 20 günlük olduğğğ deyip ağladığımı biliyorum. :/
Herkese bi şamar oğlanı lazım ağır yorum yapıp rahatlıyorlar bazı insanların psikolojisi Benden de bozuk

😂

Back
X