Küfür eden koca

ohdude

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.018
774
123
33
Selam kızlar. Eşim çok ufak sebeplerde ani sinirlenip ana avrat küfür ediyor. En basitinden yemek yerken gaz çıkardı diye yapma şunu dedim normalde yapıyo ama yemekte nedir ya benim de bi midem var. Son iki senedir araba kullanıyor trafikte küfür ettiğini duydum ilk şok geçirdim zaten. O şekilde küfrediyor. Genelde sakin bir yapım vardır hiç cevap vermem küserim barışırız filan ama pek sabrım kalmadı ve artarak devam etmesi benim kendime olan saygımı bile zedelemeye başladı. Dört sene flört dönemiz oldu bir defa ağzından küfür duymadım. İki senedir namazı da bıraktı. Öncesinde hep kılardı. Bu durumun onla bir bağlantısı var mı bilemm ama… Ve ben son iki senedir boşanmayı düşünüyorum. Bi tane oğlum var beş yaşında çalışmıyorum ama atama bekliyorum. Bu durumu kimseye de anlatamadım bana akıl verin

Selam kızlar. Eşim çok ufak sebeplerde ani sinirlenip ana avrat küfür ediyor. En basitinden yemek yerken gaz çıkardı diye yapma şunu dedim normalde yapıyo ama yemekte nedir ya benim de bi midem var. Son iki senedir araba kullanıyor trafikte küfür ettiğini duydum ilk şok geçirdim zaten. O şekilde küfrediyor. Genelde sakin bir yapım vardır hiç cevap vermem küserim barışırız filan ama pek sabrım kalmadı ve artarak devam etmesi benim kendime olan saygımı bile zedelemeye başladı. Dört sene flört dönemiz oldu bir defa ağzından küfür duymadım. İki senedir namazı da bıraktı. Öncesinde hep kılardı. Bu durumun onla bir bağlantısı var mı bilemm ama… Ve ben son iki senedir boşanmayı düşünüyorum. Bi tane oğlum var beş yaşında çalışmıyorum ama atama bekliyorum. Bu durumu kimseye de anlatamadım bana akıl verin
Yemek yerken gaz çıkarmak nedir yaaa 🤮 nasıl insanlarla evlisiniz 😕

Aynen canım. Yani benim suçum yokken veya ufak sebeplerden küfür etmesi artık sabrımı sınıyor
O zaman çok kötüymüş. Benim erkek arkadaşım da trafikte sinirlenince bazen insanlara küfür ediyor, alttan alıyorum. Ama bana küfür edemez asla. Normal değil. Yemekte gaz çıkarmasına değinmiyorum bile. Yanlışlıkla çıkarsa özür dilemesi gerekirken bir de üzerine size küfür ediyor.

İğrennççç

Yaa insanın bu hareketlerden sonra aynı yatakta yatası, münasebet kurası gelmez

Ayrıca küfürü asla sindirmeyin, cevabını verin her seferinde sert bir şekilde

Trafikte küfür etmeyen yoktur herhalde (küfürün boyutu herkeste değilir tabi) ama yemekteki olay yüzünden bunu yapması çok terbiyesizce

Saygısı yok size zaten gaz çıkarması buna bir örnek...sağlıkla ilgili bir durum olmadığı sürece keyfi bir şekilde gaz çıkarması berbat ya sonra nasıl arzuluyacaksin o adamı iyy ..atanmaya Bak sonrası hakkında hayırlısı olsun

Namazı bıraktı abdestsiz abdestsiz edepsizce gaz mı çıkarıyor
Hemde yemekte
Üstüne birde ana avrat küfür he mi
Boşan tabi

gaz cıkarmak derken bebısten aklıma gegırmek gelıyo😟 alttan da cıkarmıyordur heralde 😳 sofrada ? nımetle ıc ıceyken.? valla gegırılmdını bende sevmem de o baska bı alem baska bı kafa...

Gaz alttan mi geğirme mi
Ona takıldım ben

4 senedir nasil saklamis kendini böyle dağ ayisi🤔
Ki ayilar cok poncik hayvanlardir yerim onlari😍
Daha başka bir sey bu ama sifat bulamadim şimdi, tanimlayamadim resmen şahısı🥲
Boşan boşanma beni ilgilendirmez ama bir sekilde çözüm lazim🤨

Bu konuları okudukça nasıl insanlar var diyorum . İnsan desem değil demesem hayvanlara hakaret yaratık bunlar

Bence adam zaten buymus..
Yeni yeni ozune donmeye baslamis..

Ayrica bunun namazla niyazla alakasi yok.
İcerisinde barindirdigi Nihat Dogan'i ortaya cikartmis.Artik gizleme geregi duymuyor senden.
Bundan sonra da bu sekilde gider muhtemelen.
Ya cekecesksin ya ayrilacaksin.

Back
X