Küfür eden koca

Geçen kızım yemek yerken peçesiyle ağzını sildi sonra içe katladı. "Böyle katlayalım, başkası görüp iğrenmesin" dedi. 3.5 yaşında. Bazı şeylerin terbiyesi küçük yaşta verilebiliyor böylesini kafasına tabağı geçirsen az. İyi sakin duruyorsunuz.

Ne çok küfreden koca konusu açılıyor kk da , evli değilim çok korkuyorum bu konuları okuyunca erkek çocuğu olanlar lütfen çok dikkatli yetiştirsin bu konularda bahsi geçen erkeklerin hepsinin birer annesi var hiçmi bişey öğretemediler yada öğrettiler de bunların özü ayı olduğu için öğrenmediler mi bilemiyorum , Allah kimseyi sofrada osuran koca ile sınamasın rezillik

Lağım ağızlı herif

Ne adamlar var yaa şok geçiriyorum okudukça Allah akıl fikir versin 🤦🏻‍♀️ sen sen ol 2. Cocuga aman ha iki türlü mu korunursun 3 türlü mu lütfen çok dikkat et. Bununla ömür geçmez ki nereye kadar sabredceksin bı kırılma noktası olacak mutlaka ya o düzelecek ya sen gideceksin.. tek çocukla herşey daha kolay olur bı insan karısına küfür edemez gibi geliyor ediyorsa sıkıntı büyük işte sevgi saygı olduğunu sanmıyorum bu şekilde lütfen üzülmeyin ya koskoca dünya da şansınıza düşen adama bakn yazık sizin dua edcm bıran önce atanıp ekonomik özgürlüğünüzü elinize alırsınız inşallah 🙏🏻

Selam kızlar. Eşim çok ufak sebeplerde ani sinirlenip ana avrat küfür ediyor. En basitinden yemek yerken gaz çıkardı diye yapma şunu dedim normalde yapıyo ama yemekte nedir ya benim de bi midem var. Son iki senedir araba kullanıyor trafikte küfür ettiğini duydum ilk şok geçirdim zaten. O şekilde küfrediyor. Genelde sakin bir yapım vardır hiç cevap vermem küserim barışırız filan ama pek sabrım kalmadı ve artarak devam etmesi benim kendime olan saygımı bile zedelemeye başladı. Dört sene flört dönemiz oldu bir defa ağzından küfür duymadım. İki senedir namazı da bıraktı. Öncesinde hep kılardı. Bu durumun onla bir bağlantısı var mı bilemm ama… Ve ben son iki senedir boşanmayı düşünüyorum. Bi tane oğlum var beş yaşında çalışmıyorum ama atama bekliyorum. Bu durumu kimseye de anlatamadım bana akıl verin
😲

Back
X