sevgilim çok sinirli biri tartıştığımızda bağirmayı küfür etmeyi tehtit etmeyi tercih ediyo bende tersine sakin konuşan ama içten içe sinirden deliren bir insanım. küfür etmesi ve aşırı sinirli olması artik beni çok fazla zorluyo. derdimi anlatamıyorum. sen bişey yapma bende küfür etmiyimlere geliyo konunun sonu. Ben her şekilde düzgün konuşulması taraftarıyım. Aldatmak vs olursa hadi neyse ama onun dışındaki konularda sevgiliyle düzgün konuşulmalı diye düşünüyorum nasıl çözüme ulaşabilirim? Bunu erkek arkadaşıma nasıl en doğru ve net şekilde açıklayabilirim, anlamasını sağlarım?
Dünyada erkek kıtlığı mı var?sevgilim çok sinirli biri tartıştığımızda bağirmayı küfür etmeyi tehtit etmeyi tercih ediyo bende tersine sakin konuşan ama içten içe sinirden deliren bir insanım. küfür etmesi ve aşırı sinirli olması artik beni çok fazla zorluyo. derdimi anlatamıyorum. sen bişey yapma bende küfür etmiyimlere geliyo konunun sonu. Ben her şekilde düzgün konuşulması taraftarıyım. Aldatmak vs olursa hadi neyse ama onun dışındaki konularda sevgiliyle düzgün konuşulmalı diye düşünüyorum nasıl çözüme ulaşabilirim? Bunu erkek arkadaşıma nasıl en doğru ve net şekilde açıklayabilirim, anlamasını sağlarım?
hadi biz ayrıldık diyelim ama anlamasını genel olarak istiyorum. sadece kendimi değil onu da hatta benim dışımdaki hayatı içinde değişmesi gerektiğini düşünüyorum. yani evet ille de anlamalı.Ha ille anlasın diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?