küfür eden sevgili

1kadiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
34
13
3
27
sevgilim çok sinirli biri tartıştığımızda bağirmayı küfür etmeyi tehtit etmeyi tercih ediyo bende tersine sakin konuşan ama içten içe sinirden deliren bir insanım. küfür etmesi ve aşırı sinirli olması artik beni çok fazla zorluyo. derdimi anlatamıyorum. sen bişey yapma bende küfür etmiyimlere geliyo konunun sonu. Ben her şekilde düzgün konuşulması taraftarıyım. Aldatmak vs olursa hadi neyse ama onun dışındaki konularda sevgiliyle düzgün konuşulmalı diye düşünüyorum nasıl çözüme ulaşabilirim? Bunu erkek arkadaşıma nasıl en doğru ve net şekilde açıklayabilirim, anlamasını sağlarım?

kendinize saygınız olsa bir küfürbazla birlikte olmazdınız.
özsaygınızı geliştirin.

Terkederek tabikide.. Sevgilin bide ne cekiyosun ki

Anan baban seni elin oglundan küfür dinleyesin diye mi bu yasa getirdi?
Ayril gitsin ne cok seviyosunuz ugrasmayi ya
Kendine saygin olsun biraz.

Dünyada erkek kıtlığı mı var?

Bu aşkınızdan bi cacık olmaz olur dersende onun küfürlerine katlanmak zorunda kalacak olan sensin huylu huyundan vazgeçmez!

Bu aşkınızdan bi cacık olmaz olur dersende onun küfürlerine katlanmak zorunda kalacak olan sensin seven erkek sevdiğine küfür etmez üzmez, kötü küfürbaz insanda huylu huyundan vazgeçmez!

değişmez bu huy bence. bir de sen bir şey yapma ki ben de küfür etmeyeyim diyormuş... hani mahcubiyet bir yana, kendince haklı çıkarıyor kendini. sana değer de vermiyor saygı da duymuyor belli ki. bu noktada yapacağın şey tamamen sana bağlı. böyle yaşamaya alışırsın evlenirsin böyle gider o ayrı. ama katlanamayacağını düşünüyorsan ilişkine son vermelisin derim. çünkü zaten küfürden hoşlanmadığını rahatsız olduğunu vs anlatsan da o kendini haklı bulmuş bir kere, anlamaz.

sende küfür et
karşılıklı küfürleşin
bi başkasının anasına bacısına küfür eden biri kendi anasına bacısına küfür edildiğinde sesini çıkarmayacak kadar geniş olabilmeli.
gerçi anaların bacıların suçu ne orasıda ayrı bi mevzu ama neyse..

Dayak da yemek istiyorsan acilen bu herifle evlen. Şimdi böyleyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…