Arkadaşlar eşim iletişime kapalı herkese bi kulp takan bi insan.hiç yakın arkadaşı yok.işten eve evden işe.şu an da tatil olduğu için hep evde.eve birilerinin gelmesinden rahatsızlık duyar.sosyal ortamlara girmek istemez.Kısaca iletişimi bilmez.Bi ailesiyle görüşür o kadar.Onlarla da seviyeli.Bu sorunun üstesinden gelmek için destek alıyorum ama pek yol katedemedim.
eşimin yakın iletişimde olduğu tek kişi ben olduğumdan herşeyime bi eleştiri.
Dışardan sessiz görünüyor ama evde aslan kesilmeye kalkıyor. Neyse sabır dedim düzelecek zamanla dedim.Şimdi de küfür sorunu çıktı.Çok sinirlenmiyor ama sinirlenince önce bana hakaret ediyor sonra aileme sarıp sülaleme kadar sövüyor.Ben küfretmiyorum aama hakaret ediyorum.Bu sefer de itişmeye başlıyoruz.sonra ben odayı terk ediyorum.Etmesem de eşim kovuyor odadan.Şimdi kızlar size sorum bu evlilik yürür mü?
çünkü yürütmek içimden gelmiyor.Anasının babasının hatasını evlendim diye ben ödemek zorunda değilim.Benim ailem de değil mi...
Saygısnı kaybeden biriyle nereye kadar?
eşimin yakın iletişimde olduğu tek kişi ben olduğumdan herşeyime bi eleştiri.
Dışardan sessiz görünüyor ama evde aslan kesilmeye kalkıyor. Neyse sabır dedim düzelecek zamanla dedim.Şimdi de küfür sorunu çıktı.Çok sinirlenmiyor ama sinirlenince önce bana hakaret ediyor sonra aileme sarıp sülaleme kadar sövüyor.Ben küfretmiyorum aama hakaret ediyorum.Bu sefer de itişmeye başlıyoruz.sonra ben odayı terk ediyorum.Etmesem de eşim kovuyor odadan.Şimdi kızlar size sorum bu evlilik yürür mü?
çünkü yürütmek içimden gelmiyor.Anasının babasının hatasını evlendim diye ben ödemek zorunda değilim.Benim ailem de değil mi...
Saygısnı kaybeden biriyle nereye kadar?