Küfür evliliği bitirmeli mi?

Kufur hic sevmem, en ufagini dahi sevmem. Kadin erkek farketmez…beni birak esimin baskalarina kufur etmesi dahi beni rahatsiz eder. Kaldiki aileme etse, ne tepki veririm bilemiyorum. Birde sanirim kendi ailemde kufur edeni ne gordum ne duydum, sadece kadinlar degil erkeklerde etmez bizim ailede..bu yuzden alisik degilim..cok agrima giderdi herhalde. Allah korusun, seytana uydurmasin.

o kadar doğru bişey söylemişsin ki ailesinin hatasının bedelini ben mi ödeyeceğim diye.. aynısını ben de soruyorum kendime.. benim ne suçum var ? öfkesini kontrol edemeyen diline sahip çıkamayan hiç büyümeyecek olan şımarık koca adamlar.. acımayla olmaz cnm benim.. sana da yazık..

Küfür insana hiç yakışmayan bir şey. Anlık olarak ağızdan çıkıverenler bile kötü. Ama eşin alışkanlık haline getirip kullanıyor. Bir de ailelere karşı. Benim evliliğimde büyük sorun olurdu bu

var ama eşim bunu kabul etmiyor.ailesi de olaya karışmak istemiyor.Çünkü onlara da tepki gösteriri konuşmaz.
İnsan aramıyor benim eşim.Tv bilgisayar yetiyor ona.Bana dokunmayın mantığı var benim eşimde.Ailesi alışmış aldırmıyor.Ama ben zor durumdayım.Ailem dahim kimseyi rahatça çağıramıyorum evime.görüşürsem de yalnız görüşüyorum.eşim evde oturuyor oluyor.Bu durumdan ailem ister istemez düzeltmeye çalışıyor.Bu yüzden aileme ve bana sardı.Çünkü onu tek zorlayan biziz.Ama iyi kötü günde yanımda olmayacaksa ne anlamı var evliliğin.Çünkü kendi ailesinin iyi kötü gününde de el gibiydi.İşte bunlarla uğraşırken küfür olayı çıktı aslında küfürbaz biri değil.

Rahata alismis eve gelip giden olursa rahati bozulabilir
bu yüzdende anneni babani evde istemiyor olabilir
disarda ha keza birileri onu kritik edebilir annen baban onu cözer
bilgisayar ve pc sessizz istedigi gibi kontrol edebilir cevapta vermez :)

klasik yengeç erkeği,bende de var bitane
allah yardımcımız olsun,yalnız merak ettgım bişey var evlılıgınız 1,5 yıl olmuş pekı ılk evlendıgınız zamanlardan bugünlere degişen bişeyler olmadımı olumlu yönde

Esasinde küfür evliligi bitirmiyor
kadin erkegin cok küfrünü yutuyor
bu erkeklerin hepsimi küfürbaz nedirr

klasik yengeç erkeği,bende de var bitane
allah yardımcımız olsun,yalnız merak ettgım bişey var evlılıgınız 1,5 yıl olmuş pekı ılk evlendıgınız zamanlardan bugünlere degişen bişeyler olmadımı olumlu yönde

olmadı desem yalan olur.mesela evliliğimizin ilk aylarında her tartışmada eşim evden kovardı beni.bilgisayarda telefonda vakit geçirmemden hoşlanmazdı.hep yanında olmamı isterdi.şimdi eskiye oranla daha rahatım.ben gelmesem de sen gez diyor.ama gezmemi de sorun ediyor bazen.sonra eskiden sosyal ortamlara girmek istemezdi şimdi sözde de olsa tamam görüşelim diyor.ama görüşme anı,öncesi ve sonrası acaşp stres yapıyor.yine ne sorun olacak diye düşünmekten ben misafir ağırlamaktan da gezmekten de zevk alamıyorum. zaten kimse de gelmiyor evimizeben çağıramadığım için :(

Başlığınızı görünce yazmak istedim.. "Küfür evliliği BİTİRMELİ Mİ?"
Arkadaşım evliliğin bir kitabı olsa keşke dee orada kurallar açık beyan yazılsa bitirmeli mi bitirmemeli mi kesin bir hüküm koysak..
Bence sen bu soruyu kendine sor..Sen bu evliliği yürütmek istiyor musun yoksa bitirmek senin için daha mı hayırlı.. Gerçeklerle yüzleşerek korkmadan ver ama cevabını...

Eşinin burcu yengeç miydi? burcunun yengeç olduğunu belirten bişey varsa kaçırmışım da ben?

Arkadaşlar eşim iletişime kapalı herkese bi kulp takan bi insan.hiç yakın arkadaşı yok.işten eve evden işe.şu an da tatil olduğu için hep evde.eve birilerinin gelmesinden rahatsızlık duyar.sosyal ortamlara girmek istemez.Kısaca iletişimi bilmez.Bi ailesiyle görüşür o kadar.Onlarla da seviyeli.Bu sorunun üstesinden gelmek için destek alıyorum ama pek yol katedemedim.
eşimin yakın iletişimde olduğu tek kişi ben olduğumdan herşeyime bi eleştiri.
Dışardan sessiz görünüyor ama evde aslan kesilmeye kalkıyor. Neyse sabır dedim düzelecek zamanla dedim.Şimdi de küfür sorunu çıktı.Çok sinirlenmiyor ama sinirlenince önce bana hakaret ediyor sonra aileme sarıp sülaleme kadar sövüyor.Ben küfretmiyorum aama hakaret ediyorum.Bu sefer de itişmeye başlıyoruz.sonra ben odayı terk ediyorum.Etmesem de eşim kovuyor odadan.Şimdi kızlar size sorum bu evlilik yürür mü?
çünkü yürütmek içimden gelmiyor.Anasının babasının hatasını evlendim diye ben ödemek zorunda değilim.Benim ailem de değil mi...

Saygısnı kaybeden biriyle nereye kadar?
Neye karar verdiniz çok merak ettim nası bir süreç geçti o zamandan beri tecrübelerinize ihtiyacım var

Benim için boşanma sebebi çünkü arada saygı sevgi yok.

Senin için bilemem.
Ama itsende gitmez

benim bu tarz konularda genelde merak ettiğim şu eşinin bu halini evlenmeden fark edebildin mi? yargılama amaçlı sormuyorum bekar biriyim artık insanlara karşı seçici davranıyorum inan hata yapmamak adına çoğu konuyu okuyorum. Eşinle nasıl tanıştın mesela bu kadar asosyal se?

Back
X