Küfür küfür küfür

ayrıldım zaten kızlar öyle karsıma cıkıp ağlayınca suçluluk duygusu hissetmiştim.. ama ona sen benim sevgimide merhametimide hak etmiyosun dedim daha başka bişey demedim... şimdi biiirsürü meil atmış bana... sen haklısın dün gece cok düşündüm ben seni hak emiyorum bu zamana kadar seni hep ezmeye çalıştım senin hiç bir sucun yok ben aptallıgım yüzüden seni kaybettim yine dilimi tutamadım sözümde duramadım... uzunca bi mail yazmış ama tabiki cvp vermiyorum... 25 yasndayım iki yılıma yazık oldu ziyan ettim ona verdiğim emege üzülüyorum sadece...

cevap verme bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli ol canım geçmiş olsun..

küfürden nefret edenlerdenim iğrenç bişey bence ve şimdiden böyleyse evlenince nolur hakaretlerin küfürlerin yanına bi de dayak eklenir buna ömür boyu dayanabilirmisin insanların sinirleiyken gerçekleri söyler gerçekten ne düşündüklerini ve işte o zaman gerçek yüzlerini anlarız özürlerine inanma arkana bakmadan kaçççç

Kufur ve hakaret benim gozumde kesinlikle iliskiyi bitirme sebebi..asla ama asla buna izin vermeyin, o iliskiden hayir gelmez.

Kendine özgüvenin yok, birine bağlanıp kalıyorsun, evlendiğinde anana babana yedi sülalene bak ne küfürler yağdırır.Böyle küfür,hakaret dinleyeceğine, Ömür boyu bekar kal daha iyi.Ne bekliyorsun bu adamdan.Efendi biri efendi olarak gider,böyle ana baba terbiyesi alamamışlarda böyle gider. Yazık sana,inanki haline üzüldüm,niye kendini ezdiriyorsun,intihar etse,ağlayıp geberse bile yüz verme,bitir be, küfür yemek hoşuna mı gidiyor nedir,çözemedim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…