Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kufur olmasin tamam da hakaret bari edelim.rahat rahat
Cok rica ediyorum su fake konu acipta kendnce dalga gectgni sanan kus b...nlere hakaret ban yemesin kufur haricinde istedigimz kadar yerden yere vuralim
acikcasi ben sahte konu actigi sabit olan uyeler icin bir yaptirim olmasi kanaatindeyim. bilemiyorum tabii oyle bir kural var mi ama...
cunku kk onemli bir olusum. normal kosullar altinda bir araya gelmesi mumkun olmayan sayisiz kadin bu site vasitasiyla bir arada. dolayisiyla kk'nin sosyal bir sorumlulugu var.
ben hem boyle bir olusum var oldugu ve yasatildigi icin tesekkuru borc bilirim yetkili arkadaslarimiza; hem de bu sahte konular dolayisiyla - yoksa eger - bir yaptirim kurali konmasini talep ederim. ki sitemizin guveninirligine zeval gelmesin.
Cok rica ediyorum su fake konu acipta kendnce dalga gectgni sanan kus b...nlere hakaret ban yemesin kufur haricinde istedigimz kadar yerden yere vuralim