Evet aynen öyle.Beni sinirlendiren hem o kadının bırini küfretmeye teşvik etmesi hem de eşimden demek ki baya ağır küfürler de bekliyor ki dışarı çıkalım rahat rahat küfret demiş resmen.Esimin öyle ağır kufrettigini duysam büyük konuşmak istemiyorum ama ayrılırım yani bu benim için çok büyük bir sorun olurKadin esinize mi demis kufret musteriye diye?
illa ki öyle.Ama ben bı annenin böyle şeyler söylemesine sinirlendim.Böyle bı anne çocuk yetiştirse ona da küfür öğreteceği vs belli.Çok rahatsİr oldum bu durumdan.Ve gelecek hafta için eşim o kadın ve ailesiyle bı plan yapmış ben bu zihniyette birini istemiyorum etrafımda.kötü söz sahibine aittir demişler (tabi haksız söylenen)
Ne iyrenc bi kadin bu. Hadi onu gectim esinizdende boyle bir seyi bekledigine gore esinizde onun gibi biri. Bir kadin nasil bir erkege bir kadina kufret der.illa ki öyle.Ama ben bı annenin böyle şeyler söylemesine sinirlendim.Böyle bı anne çocuk yetiştirse ona da küfür öğreteceği vs belli.Çok rahatsİr oldum bu durumdan.Ve gelecek hafta için eşim o kadın ve ailesiyle bı plan yapmış ben bu zihniyette birini istemiyorum etrafımda.
İşte beni anlayan biri.Eşim arada sırada da olsa küfreden biri.Öyle babası kadar ağır küfürler etmese de.Ama o ufacık bişey diyince ben sinirleniyorum.Ve özellikle bı arkadaşı çok ağır küfrediyor.Onunla mesajlaşırken bı küfredince de sinirlenuyorum.ama bugün ki kadar rahatsız oldum mu o hatırlamıyorum.Bi kadın neden bi kadina kufredilmesini ister.Ne iyrenc bi kadin bu. Hadi onu gectim esinizdende boyle bir seyi bekledigine gore esinizde onun gibi biri. Bir kadin nasil bir erkege bir kadina kufret der.
illa ki öyle.Ama ben bı annenin böyle şeyler söylemesine sinirlendim.Böyle bı anne çocuk yetiştirse ona da küfür öğreteceği vs belli.Çok rahatsİr oldum bu durumdan.Ve gelecek hafta için eşim o kadın ve ailesiyle bı plan yapmış ben bu zihniyette birini istemiyorum etrafımda.
Insanlar kendi arkadaslariyla kendi aralarinda kufurle sakalasa bilir, konusa bilir ama bunlarin yaptigi farkli iyrenc bir sey. Eger esinizde o kadina uymussa durum daha vahim.İşte beni anlayan biri.Eşim arada sırada da olsa küfreden biri.Öyle babası kadar ağır küfürler etmese de.Ama o ufacık bişey diyince ben sinirleniyorum.Ve özellikle bı arkadaşı çok ağır küfrediyor.Onunla mesajlaşırken bı küfredince de sinirlenuyorum.ama bugün ki kadar rahatsız oldum mu o hatırlamıyorum.Bi kadın neden bi kadina kufredilmesini ister.
Küfür sevmem küfür edenleri de sevmem, ailemde kimse küfür etmez , çocukken durur olmuştum dışarıda küfür eden insanları görünce. Evet kadınların etmesi iki defa iğrenç çünkü bızım bütün küfürler , kadını ve kadın cinselliğini asagılar, onları meta olarak kullanır. Erkekler birbirlerine kızıp; annelerine , eşlerine, kız kardeşlerine küfür eder. Bir erkeği cezalandırmanın en iyi yolu, ondan bağımsız bir birey olmasına rağmen, erkeğin yakını kadınlara saldırmakla olur çünkü kadın erkeğin hala eşyası gibi!
Ona uyup kadına kufrettigini sanmam yani öyle söyledi.Ama kadından cidden midem bulandı bu nasıl bı zihniyet bilmiyorum.Insanlar kendi arkadaslariyla kendi aralarinda kufurle sakalasa bilir, konusa bilir ama bunlarin yaptigi farkli iyrenc bir sey. Eger esinizde o kadina uymussa durum daha vahim.
Evet hep kadınlar üzerinden gidiyor küfürler.Ve eşimin nerde olursa olsun küfretme düşüncesine dayanamıyorum.Aynisi kendim için düşünüyorum.Ben bı eczaneye gitsem sorun çıksa ben hatalı dahi olsam bana kufredilmesini istemem.Karsı taraf da bu hakka sahip değil bana göre.Kendisine yapıldığı zaman X hanim ben bı bayanım dikkatli konuş diyormuşo kadar haklısınki inanın küfreden erkegi görünce migdem bulanıyor.. çok tiksinç ya küfür edilince kadınlıga dem vuruluyo ve zerre utanma yok küfür edenlerde..
Uzak durun o kadindan igrenc biriOna uyup kadına kufrettigini sanmam yani öyle söyledi.Ama kadından cidden midem bulandı bu nasıl bı zihniyet bilmiyorum.
Tam olarak patronu değil ama oradaki yetkili kisi.Esimin çok ağır küfürlü konuşan arkadaşıyla olan konusmlarkonu okuyunca çok sinirlenmistim.Size katı gelebilir ama gerçekten küfür edilmesini sevmiyorum.Esim benim yanimdaykrn de değilken de çizgisini korumalı bana göre.Çünkü bana göre küfretmek kişinin kendisine de saygısı olmadığını gösterirKüfür kötü bir şey hiç sevmem. Eşinizin patronu mu oluyor bu kufretmesini isteyen kadın. Bu da yanlış. Ama kalkıp da esimin işyerindeki kufurlesmesi ya da arkadas muhabbeti beni ilgilendirmez. Benim yanımda edemez hemen uyarırım. Düşünceniz çok katı geldi bana.
Haftaya bi de bu kadınla yemeğe gideceguz.Simdi eşime desem kıskandın diyecek.Of of.Uzak durun o kadindan igrenc biri
Neyini kiskanicam oyle terbiyesizin diyin)Haftaya bi de bu kadınla yemeğe gideceguz.Simdi eşime desem kıskandın diyecek.Of of.
Severken küfretme olayı hele apayrı bir olay.Ya biraz açık olacak ama bence bu hep erkeklerin kendini üstün görmesinden,sevişmeyi marifet saymasindan kaynaklanıyor bence.Küfürü destekleyen kadinlar ve severken küfredenler de bence kendisine hiç saygısı olmayan kadınlarKızmakta haklısınız ama bu konuda sizce biraz katı değilmisiniz maalesef ülkemizde severken bile küfür etme hıyu var
Canım abartıyorsunuz gerçekten. Herkes illa ki küfreder cinsiyetçi olmasa da hakaretten daha ağır sözler diyelim hadi. Benim olmadığım ortamda kufretmesini istemiyorum biraz fazla kontrolcülük gibi geldi bana.Tam olarak patronu değil ama oradaki yetkili kisi.Esimin çok ağır küfürlü konuşan arkadaşıyla olan konusmlarkonu okuyunca çok sinirlenmistim.Size katı gelebilir ama gerçekten küfür edilmesini sevmiyorum.Esim benim yanimdaykrn de değilken de çizgisini korumalı bana göre.Çünkü bana göre küfretmek kişinin kendisine de saygısı olmadığını gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?