Küfür

Eh müstehak ne diyelim :)
Böyle demek istemezdim ama anneniz kaşınmış gidip almaz tabii annesini yokuş başından filan.

Zaten yaşlanınca da annenizle babanız sizin başınıza kalır bu hep böyle olur.
En çok oğullarını severler ama iş kendilerini baktırmaya gelince kızları cefa çeker.
Babam bunlar kız cocugu kocaya gıtcek oglum.biz kalcaz gene diyor.Ama oglu babasını takmıyor bile

Evlendirin, hatta maddi destek olun ve hemen evlendirin.
Pisliklerini o tarafa yöneltsin.
Bu tiynette bir erkek kardeşi ben olsam aramam sormam.
Terbiyesizin teki.

Yok nişanlısına ve ailesine o kadar deger verıyor kı.Hatta anneme dedı ki annesı senden daha iyi.Babam herseyını yapıyor ama babama da cok küfür etmıstır.Bende artık kız tarafına gıdılecegı zaman gıtmiyorum.Bir dügüne kına gecesıne gıderım.Ama ne altın takarım ne de başka birşey.Kesinlikle görüşmek istemıyorum
Evlenene kadar iyi olur nişanlısına. Köprüyü geçene kadar. Merak etme karakteri evlenince dökülecek ortaya. Ve her gün kavga edecekler. Ben babanın yerinde olsam bir elbezi bile vermem. Nankör evlat.

Annenizle babanız eserleriyle övünsünler şimdi. Bu daha başlangıç.

Sadece kendi başlarını değil, o kız ve ailesinin başını da yakacak. Umarım o kız aklını başına alır da bu evliliği tekrar düşünür. Zira kafasını çok taşlara vuracak böyle giderse. Hiç nişanlısına ve ailesine karşı iyi demeyin. Adamın hamuru bu yani. Şimdi yaranmak için uğraşıyor, evlenince kızı döver de söver de bu. Bu tipler böyledir.

Anneniz babanız çeksin derdini şimdi, madem böyle büyüttüler. Elalemin başı yanmasın bari.

Nişanlısı annene davranışını görüp nasıl korkmuyor kadına değer vermeyen bi insan belliki. Yarın bir gün eşime sinirlendircek ona da aynısını yapar. Huy sonuçta terbiyesiz

Aynisi benim kardesimdi...biz erkek kardesimden ayni senin gordugun muameleyi gorduk maalesef. Fazla zit gitmemeni oneririm benim kardesim biraz yanit verince ustume yururdu siddet uygulardi. Cok zor ama fazla muhattap olmanaya calis. Mumkun oldugunca konusma

Nişanlısı annene davranışını görüp nasıl korkmuyor kadına değer vermeyen bi insan belliki. Yarın bir gün eşime sinirlendircek ona da aynısını yapar. Huy sonuçta terbiyesiz
Evlilik seminerine gitmiştim orda da aynı şeyi söylemişlerdi "eş adayının aile ilişkilerine bakın çünkü ilerde ailesi siz olacaksınız"

En gec 2 seneye evlenecek zaten.Kesınlıkle gorusmek ıstemıyorum
Aynisi benim kardesimdi...biz erkek kardesimden ayni senin gordugun muameleyi gorduk maalesef. Fazla zit gitmemeni oneririm benim kardesim biraz yanit verince ustume yururdu siddet uygulardi. Cok zor ama fazla muhattap olmanaya calis. Mumkun oldugunca konusma

Back
X