küfür:(

benim ağzım da pek toplu sayılmaz,kavga ederken değil ama esprili şekillerde çıkar ara ara argo sözler,bazı küfürler
sevgilim (eski mi diyeyim bilemedim şimdi) arkadaşken her kötü kelime söylediğimde ağzıma vururdu hafifçe..Her zaman 'ne ayıııp,benim kullandığım en kötü kelime; öö-pis-kaka' derdi.
hakikaten de öyleydi,ara sıra birilerinden bahsederken yavşak derdi ama söylenişi kelime hoşuna gittiğinden,o kadar
ta kiiii
Geçen ay yanına gittiğimde ağzından çıkanları duyana kadar.
Beni rahatsız eden eski sevgilim bizim buluştuğumuzun ilk günü aramıştı,içine mi doğmuş p.çin :(
Sevgilime verdim telefonu,önce güzel güzel konuştu ama karşıdaki bunu kışkırtınca
anaammmm,ortada ne ana kaldı ne bacı,ne pis ne iğrenç küfürler etti telefona,hem de benim yanımda-bağıra bağıra!
soğudum mu?
ne yalan söyliim evet...

küfür var küfür var şimdi :) normal zamanda şakayla karışık argo kelimeler ikimizde kullanıyoruz ya da küfürlü atasözlerimiz vardır bazen bir duruma cuk oturur ne yalan söyliim ben severim onları :)
eğer erkek arkadaşınızın küfürleri böyleyse büyütüyorsunuz diyebilirim.
trafikte sinirle ağızından kaçan küfürler vardır bazen ben hak veriyorum dediklerine ehliyeti bakkaldan alan çok insan var. böyle zamanlarda uyarabilirsiniz o da dikkat eder bundan sonra yaptıklarına..
ama kavga yada tartışma anında size küfür ediyorsa bence durup düşünün çünkü bu hiç hoş değil.. ben sesini yükselttiğinde bile kapatırım telefonu hele ki küfür edecek. çok saygısızca buluyorum bu durumu insan bir süre sonra yüz göz olur birbiriyle.. güzel şeyler değil bunlar..

benım erkek arkadaşımda ılk tanıştığımız zamanlar çok küfür ederdı sağ sola ( bana değıl)
sonra ıyıkı aynı evde yaşama şansına sahıp olduk
mesela tvde bırşey görüyordu, basardı küfürü
her küfür ettığınde ağzının ortasına bıtane vurdum
sokakta evde ış yerınde fark etmez, ne zaman küfür etse vurdum hafıften :31:

şımdı maç ızlemedığı süre küfür etmez, hem zaten çok ıtıcı bı durum :7:

Peki şöyle sorayım, küfür etmesi ne gibi bir rahatsızlık veriyor? Yani yanlış anlamayın sadece mantık açısından yaklaşmaya çalışıyorum, aşkınızı ve ilişkinizi ne boyutta etkiliyor ona göre yorum yapmak istiyorum. Küfür ettiğinde üzülüp trip mi atıyorsunuz mesela? Ya da küfür ettiği için, tamamen kafadan uyduruyorum örneğin beraber tatile gideceksiniz ve küfür konusu büyüyüp tatile gitmenize mi engel oluyor?

kızlar kullandığı argo kelimelere bişe demem evet laa lann falan bencede hoş değil ama etrafa öle şeyler söylüyo diye tabi bende ayrılmam.ama benim sevgilim direk küfrediyoo.etrafada ve çok sinirlenince banadaaa. canım ilişkimizi nasıl etkilediğini sormuşssun en basit şöyle diyim bana ettiği küfür yüzünden kapattım tel.i ve gün boyu yüzkere aradı ulaşamadı.2gün küs kaldık işte sonra barıştık.ona uyarıda bulundum bidaha sakın diye.tamam diyor ama hep tamam diyor.sinirlenince gözü görmüyor malasef. simdi söz verdi ama bakalımm:((yani trip atıyorum bazen bazende patlıyorum böyle işte konuşmuyorum günlerce.artık alışkanlık olmuş bazen bunu hata olarak bile görmüyo yaa

Son düzenleme:
Bende eski erkek arkadaşımdan hem küfürlü konuşuyor hemde içki içiyor diye ayrılmıştım ayrılalı 10yıl oldu birkaç ay önce face. den konuştuk hala aynı huylu huyundan vazgeçmiyor yani. Ama iyi bir insandı beni hiç kırmadı keşke daha iyi düzgün bir hayatı olsaydı dediğim çok oldu :(

aranızda saygı yok saygı olmazsa sevgide yürümez..şimdiden küfür eden adam ilerde kimbilir neler yapar

kızlar kullandığı argo kelimelere bişe demem evet laa lann falan bencede hoş değil ama etrafa öle şeyler söylüyo diye tabi bende ayrılmam.ama benim sevgilim direk küfrediyoo.etrafada ve çok sinirlenince banadaaa. canım ilişkimizi nasıl etkilediğini sormuşssun en basit şöyle diyim bana ettiği küfür yüzünden kapattım tel.i ve gün boyu yüzkere aradı ulaşamadı.2gün küs kaldık işte sonra barıştık.ona uyarıda bulundum bidaha sakın diye.tamam diyor ama hep tamam diyor.sinirlenince gözü görmüyor malasef. simdi söz verdi ama bakalımm:((yani trip atıyorum bazen bazende patlıyorum böyle işte konuşmuyorum günlerce.artık alışkanlık olmuş bazen bunu hata olarak bile görmüyo yaa
Hani direk küfür edildiğinde orda kalsaydı olay, etti bitti şeklinde; o zaman çok takılmayın derdim ama ilişkinizi doğrudan etkiliyormuş sırf bu yüzden küslük oluyorsa hoş değil :50: Uyarmaya çalışsanız, ama öyle küfür etme diye değil de, küfür ettiği için 2 gün küs kalınca seni özlüyorum falan deseniz. Bunun sırf küfürden kaynaklandığını biliyor mu acaba o ?

Hani direk küfür edildiğinde orda kalsaydı olay, etti bitti şeklinde; o zaman çok takılmayın derdim ama ilişkinizi doğrudan etkiliyormuş sırf bu yüzden küslük oluyorsa hoş değil :50: Uyarmaya çalışsanız, ama öyle küfür etme diye değil de, küfür ettiği için 2 gün küs kalınca seni özlüyorum falan deseniz. Bunun sırf küfürden kaynaklandığını biliyor mu acaba o ?

yani öle bu yüzden seni özlüyorum falan diye o açıdan yaklaşmadım hiç ama evet oyüzden küs olduğumuzu biliyor tabi.ben bidaha duymak istemiyorum lütfen yakışmıyo falan diye söylüyorum

Herkese küfür ediyormuş. Sen herkes misin? Önce aptal salakla başlar sonra gelmişinden geçmişinden çıkar bu tipler. En ufak kötü söz söyleyeni sepetleyeceksin. Bu en doğrusu. Çünkü içinden çıkamayacağın laflar eder gelecekte.

ne olursa olsun küfür etmesini gerektirmiyor yanlış yaptığı davranış taviz tavizi doğurur

Son düzenleme:
benmki küfür değil de hakaret ediyodu tepesi attığı zaman. valla şutladım gitti ama içim kan ağlıyor tabi. sen küfre nasıl dayanıyosun valla bilmiyorum. ben ilerisini düşünerek bitrdm yoksa çok seviyodum onu

küfür edeni uyarın..salak diyosa bile höött deyin..
saygı olmayan yerde sevgide olmaz...ha bu benim huyum diyosa,o huylarınıda alıp gitsin mümkünse.

böyle bişiyi asla kabul etme benim eski erkek arkadaşımda çok küfür ve hakaret ederdi al bile kaldırdı inanın böylesinden hayr gelmez başlarda küfürle başladı herşey sonra küfre kadar gitti her yerde yolda sokakta azarlar olmuştu beni resmen bende bunlara dayanmıştım şimdki aklım olsa asla taviz vermezdim ne demek küfür ya ailem bile şahit oldu hakaretlerine ayrıldım oyüzden tehditlerinde cabasıydı böyle insandan kurtulduğuma şükrediyorum ben

Saygı,saygı,saygı! Diyorum kesinlikle...
Onun sinirlilikle alakası yok atıyorum benim babamda cok sinirli ama kesinliklee evde küfür etmez.Erkek arkadaşım sinirlenince ağıza alınmıycak laflar eder,bana o kadar kızdıgı halde bir kez olsun küfrünü duymadım,edemez ben ona ne kadar saygı gösteriyorsam onunda göstermesi lazım.Seninle bir gelecek düşünüyorsa biraz ağzını düzeltmesi lazım ,en azından sana karşı!

bana salak bile dese dünyayı başına yıkarım.
herkes saygısını kendi belirler.

Sevgiden saygıdan ziyade, konuşma şekli insanın kalitesini belirler. Bir kadının yanında, hele sevdiği kadına küfür eden erkeği şahsen ben kendi hayatıma yakıştıramam.

arkadaşlar tamam bitirmek bir seçenek ama böle insanlar hiç düzelmezmi neyapmalıyım onu bu huyundan vazgeçirmek için

Konuşmayı deneyebilirsin mesela,al karşına.Hiç hoşlanmıyorum bana hakaret,küfür vb. şeyler etmenden ,şimdi böyleysek ilerde nasıl olur düşünemiyorum felan de ,eğer ki kendine çeki düzen vereceksen devam edelim ama yok bu benim huyum vazgecemem elimde değil derse,sende dersin bende kendime hakaret edilmesine razı gelmem huyum bu dersin.Seven insan kendine çeki düzen verir sevdigi için onu kaybetmemek için,sende dene bakalım yapabilecek mi.

Back
X