kufur..

nohavica

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
46
22
3
37
merhaba hanimlar,
eski uyelerdenim fakat bu sIkintimi sizinle ikinci uyelikle paylasmak istedim,yonetimi bilgilendirdim.
sabahtan beri allak bullagim.
sabah esimle sacma bi sebep dolayisiyla surtusme yasadik,daha fazla uzatmadan lutfen alacaklarini al ve git ise dedim farkli odaya gectim..
bu sirada bana soylenmeye devam ediyor,kahvaltida kotuydu,dun yaptigin yemekte kotuydu vs..
bende zikkim ye ozaman,bogazinda kalsin madem laf ediyorsun nimete dedim.
bu evden cikarken o kadar edepsizce bi kufur savurdu ki..s..gt..or.. diye:KK42:
ne dedin sen dedim kapida..suratina captim kapiyi isine gitti,aksam nobetci oldugu icin eve gelmedi cok sukur.
aglaya aglaya oglumu giydirip okula biraktim ve butun gunum berbat gecti.
aramis defalarca,tlfum kapaliydi,bildirim geldi,tam kapaticakken yine calmaya basladi tlf.
actim,piskin piskin konusuyor..
sen sabah ne dedigini hatirliyor musun hic mi diyecek lafin yok dedim..
lafimin arkasindayim dedi rezil..
yarin annesinin memleketine gidecektik ama gitmeyecegimi,eve gelmemesini,direkt is cikisi oraya defolup gitmesini soyledim :KK42:
allak bullagim..
annemlere konuyu actim,cik gel oglunu alip ama birdaha o haysiyetsizin ismi anilmayacak asla dediler.
icim esim olacak insana karsi bombos..
o kadar buyuk hayal kirikligi ki bende..
ve asil aci olan bu durumdan utanip ozur dahi dilememesi..
ben onu aylarca bi basima bekledim ve namusumla serefimle kimsenin agzina diline sakiz olmadan bi basima asker yolu gozledim 2 senelik evliyken.
cok uzgunum cok..
biseyler diyin..
yetistirmem gereken dualarim var onlari dahi edemeyecek kadar perisan durumdayim :KK61:

Allah yardımcın olsun. Ece gelmemesi dah kötü olmazmı önce karsılıklı konusun bi bakalım iki gündür bu adama niye sana satasıyorderdi mi var baska bi şeymi var konusun sonra özür dilemesini becerirse affedin ama sütğnsün biraz çünki taviz tavizi getiriyor malesef

Keşke deseydiniz karısına o..pu diyen koca p...venk olmuyormu acaba diye?!!terbiyesizlik etmiş saygısızlık etmiş haysiyetsizlik etmiş. ..Asla affetmeyin. .

onu yazmayi unutmusum..
evet onu dedim..
utanman yok mu senin,oyle kadinin kocasi ancak p.k olur dedim..
tepkisi..hani katir gibi siritiyor desem abartmis olmam sanirim.
beni yaraladiginin farkinda degil..
bu ilk terbiyesizlesmesi de degil..cok uzgunum..
aklima esim tarafindan o.p damgasi yemek asla ve asla gelmezdi.
sabahtan beri gozyasim sel gibi akiyor :KK61:

Cok kotu seyler yasanmis.
Ama butun gun ikinizde ofkeli ofkeli dolasmissiniz galiba.
Siniriniz gecmemis gibi.
Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Hala ozur dilemedimi?
Peki neden aramisti sormadinmi?
Acaba senmi fitili tekrar alevledin telefonla aradiginda?
Annen gil gel diyor ama geri donusu olmaz diyor.

Peki hep boylemidir esin?

onu yazmayi unutmusum..
evet onu dedim..
utanman yok mu senin,oyle kadinin kocasi ancak p.k olur dedim..
tepkisi..hani katir gibi siritiyor desem abartmis olmam sanirim.
beni yaraladiginin farkinda degil..
bu ilk terbiyesizlesmesi de degil..cok uzgunum..
aklima esim tarafindan o.p damgasi yemek asla ve asla gelmezdi.
sabahtan beri gozyasim sel gibi akiyor :KK61:
Lütfen siz üzülmeyin. .bazı erkekler küfür ederek adam olduklarını sanıyorlar. .
Bosanmayi dusunuyormusunuz bilmiyorum ama hakkettiği sertlikte cevap verin bence.

Evden gitme zaten o annesine gidecekmiş.
Evini terkedersen boşanma aşamasına kadar gider bu durum.
Ettiği küfür çok ağır ama boşanılacak duruma gelmesin.
Afedersin köpek gibi pişman olana kadar affetme sakın.

Allah yardımcın olsun. Ece gelmemesi dah kötü olmazmı önce karsılıklı konusun bi bakalım iki gündür bu adama niye sana satasıyorderdi mi var baska bi şeymi var konusun sonra özür dilemesini becerirse affedin ama sütğnsün biraz çünki taviz tavizi getiriyor malesef

aslinda ben konusma taraftariydim,hatasini anlasa bende buzlar erir kimseye kin tutamam..
ama lafimin arkasindayim demesi ben yikti..:KK61:
sokakta yapmam gerekmezmis o isi..onlar gibi davraniyormusum o yetermis..
ne yaptim dedim..acikla..
seni kaldirdim kahvaltini koydum,isyerinde yemen icin yanina yemekler koydum.
yok sut neden karton kutudaymis.
mutfakta neden elbezi yokmus..
basladi satasmaya..
bende patladim..
sabahin 6sinda bunlara merakli degilim lutfen esyalarini al ve git dedim..

Boşan demiyeyim peki...
Bu küfürlerin daha da iğrencini duymaya hazırsan evliliğine devam edebilirsin.
Kolay gelsin!!!

aslinda ben konusma taraftariydim,hatasini anlasa bende buzlar erir kimseye kin tutamam..
ama lafimin arkasindayim demesi ben yikti..:KK61:
sokakta yapmam gerekmezmis o isi..onlar gibi davraniyormusum o yetermis..
ne yaptim dedim..acikla..
seni kaldirdim kahvaltini koydum,isyerinde yemen icin yanina yemekler koydum.
yok sut neden karton kutudaymis.
mutfakta neden elbezi yokmus..
basladi satasmaya..
bende patladim..
sabahin 6sinda bunlara merakli degilim lutfen esyalarini al ve git dedim..
Sizden kesinlikle özür dilemesi gerekiyor..ya bilmediğim için soruyorum eşlere de hakaret davası açılmiyormu acaba?yani boşanmaya gerek olmadan bir ceza verilse eslere böyle durumlarda...

Size hiç saygısı yok malesef insan evladının annesine nasıl yakistirır bunu ben herhalde kendime gelemezdim.siz evliyken böyle diyen adam ayrildiginizda neler der millete..bu erkekler çok simardi sonunu hayır etsin.

Terbiyesiz ya bide bahanelerin arkasına sığınmış kalksın o saatte kendi kahvaltısını kendi hazırlasın madem beğenmiyo gitti mi peki annesinin evine

Evden gitme zaten o annesine gidecekmiş.
Evini terkedersen boşanma aşamasına kadar gider bu durum.
Ettiği küfür çok ağır ama boşanılacak duruma gelmesin.
Afedersin köpek gibi pişman olana kadar affetme sakın.

evden suanda istesemde gidemem,ailem cok uzakta 1 ay sonrasina ucak biletim var ozamana kadar beklemem gerek.
bilmiyorum o kadar ustuste geliyor ki bu fevrilikleri,oglum olmasa bi dk durmazdim diyorum bazen..
guzel filan degilimdir cok,kendi halinde bi insanim ama disarida arkadas cevresinde hep parmakla gosterilirim insanlara saygimla sevecenligimle.
ve suana kadar kimse benimle esim olacak insanin konustugu gibi konusmadi,kahroluyorum dusundukce :cry:

Valla belki tepki alacağım ama bu işin öfkeyle falan alakası yok diyorum ben. Bir kişi ne kadar kızarsa kızsın, kendi annesine, karısına, bacısına şu sıfatı layık görüp de zikretmez. Etmemeli de. Ediyorsa orada kesin bir sorun vardır diyorum.
Ve bence şu durum iğrenç bir durum, evlilikte yaşanabilecek kötü durumlar vardır. Hani aldatma, dayak, aileyi kayırma, kumar, cimrilik vs. gibi durumlar evliliği sorgulatan şeyler ise bu küfür meselesi de buna dahildir bence.
Annem her zaman bir tavaya kulpu evden takarlar kuzum, ilkin ailen laf ettirmeyecek sana, zaten böyle olursa el ağzını açamaz derdi. Doğru demiş kadın.
Ben olsam bunu ciddiye alır iyice bir düşünürüm. Boşan boşanma diyemem asla ama az bir şey de değil bu. O yüzden kızgınlıkla söylemiştir diyemiyorum.

Ailene açtıgına göre boşanacaksın sanırım. Umarım herşey daha güzel olur senin için. Ancak boşanmayacaksan yaptığin çok yanlış. Kalkıp ailene bunu yetiştirmemen gerekirdi. Hadi diyelim sen yuttun sana o lafi eden adamla yine ayni evde kalabildinde, millete eşim bana o*rpu dedi diye söyleyip sonra eşini koluna takip ailenin yanina gitmeye utanmicak misin?

İnsan karısına o.. der mi ya hadi sinirle salak diye söyle de onu deme bari.

Ya siz eşinize ana avrat sülale gitseniz eşiniz hiç etkilenmeyecek sanırım sizi de öyle sandı.
O.. eşine p.. diyince sizin tabirinizle " katır" gibi sırıtmasından ben bunu çıkardım.

Cok kotu seyler yasanmis.
Ama butun gun ikinizde ofkeli ofkeli dolasmissiniz galiba.
Siniriniz gecmemis gibi.
Ofkeyle kalkan zararla oturur.
Hala ozur dilemedimi?
Peki neden aramisti sormadinmi?
Acaba senmi fitili tekrar alevledin telefonla aradiginda?
Annen gil gel diyor ama geri donusu olmaz diyor.

Peki hep boylemidir esin?

iyiligine cok iyi biri,yardim eder nazlar vs.
ama cani biseye sIkilsin hosuna gitmeyen bisey olsun hulk hogan oluyor adam..
oyle bagirip cagirmasi da yok ama akrep gibi laf sokar ama agir pis sekilde..
ben gurler eser sonerim saman alevi gibi,3 dk sonra sut liman olurum..
o oyle degil.o huyu cok pis ve beni cok zorluyor cok.
neden aradin dedim,oglen icin koydugun yemek guzelmis ondan dedi..
sanki sabah yemek yuzunden benimle kapisan o degil..
dengesiz

Diyecek birsey bulamadım. Ne kadar sacma sapan seylere takilip bahane bulup kalbinizi kirmuş bir de bu kadar agir bir kufur...o da o.pu nun kocası o zaman çocuğunuza bile lafin ucu dokunur cok igrenc gercekten de.
Bence evi terk etmeyin.
O özür dileyip pisman olana kadar da konuşmayın kendisiyle. Yuz goz olmayin kavga da etmeyin ama her zaman yaptığınız şeyleri yapmayın madem begenmiyor beyefendi.
Esinizle baska sorunlarınız var mıydı

Back
X