Küfür...

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
15. Sayfaya son konuşmamızı ve son durumumuzu yazdım...

Hanımlar merhaba, iyi akşamlar.

Son zamanlarda sık sık maruz kaldığım cümlelerden ve sorunlarımdan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle eşimle maddi konularımız. Şunu belirtmeliyim evlendiğimizden beri k.kartı eşimde duruyor. Ve periyodik olarak 3.000-3.500 tl borca dayanıyor kart. Önceleri karışmıyordum yardımcı olmak istiyordum. Bi kez bilezik satıp ödedik bir kez zar zor sıkışıp kapattık geçen ayda eşim telefonunu satıp bir kısmını ödedi.

Bu konulara karışmamı istemiyor. Ve sürekli konu ne olursa olsun "bilmediğin işe karışma, sen bilmezsin, sen nerden bilicen" gibi cümleler kuruyor. Ki bildiğim ve etrafın söylediği kadarıyla az çok bilgili ve mantıklı olan biriyim. Bu laflarıyla beni sindirmeye çalışıyor. Bu 1.

İkincisi de son zamanlarda sık küfrediyor. Affınıza sığınarak; ecdadını s*kerim gibi..

Ben ne zaman maddi konulara müdahale etmeye kalksam bilmezsin etmezsin tarzı aynı laflar. Son zamanlar da çok sık tartışır olduk.

Bir de beyimiz çok nazlı. Küsünce eve geç geliyor, telefon kapatıyor vs vs.

Geçen tartışmamızda yolda elimi tutmadı diye ondan bir iki adım önde yürüyorum diye bana aynen şu cümleyi kurdu:
"Seni döverim" bende dedim ki ben o dayağı hayatımda 1 kez babamdan yedim( sağlam dövmüştü nişanlıyken) tekrarı olmaz hiç kusura bakma dedim el cevap olarak o "öyle bi dayak atarım o yediklerin yanında hiç birşey kalır" dedi( Farkındayım çokçok çirkin bir cümle)

Velhasıl bugün kartlarla ilgili olan bir konuşmada yol ortasında "s*ktrtme kendini bana" diye facia bir küfür savurdu.

Kartları yüzüme fırlattı bende aldım başımı çay içmeye gittim tek başıma. Bu akşam da sahura doğru gelecekmiş eve.

Arıyorum sabah beri teli kapalı. Açınca yazıyorum cevap vermiyor okuyup.
En son "ben senin kadın gibi nazlarından çok sıkıldım küfürlerini çekemem ya düşünür adam gibi davranırsın yada ben sen yokmuş gibi davranırım saate iyi bak bu saatten sonra umrumda değilsin yazdım.

Özetle genel sorunumuz son zamanlarda kaba cümleler ve küfür oldu. Çok sık tekrarlamaya başladı ve bahanesi de sinirlenince ağzımdan çıkıyor oldu. Halbuki bu kadar büyütülecek sorunlar değil. Yani bu lafların bana göre bahanesi olamaz.

Sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?
Vazgeçilmez olduğunu ve yaptığının beni kaybetmeye kadar gideceğini anlamasını istiyorum. Biliyorum ki zerre kaybetme korkusu yok. Ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Siz calisiyorsaniz nasil siz anlamazmissiniz? Maddi ozgurlugunuz varsa neden katlaniyorsunuz? Size kufur eden adami neden arayip durdunuz ki?
Bende çalışıyorum ve 24 yaşında olmama rağmen 7 yıldır kendi paramı kazanıp yiyorum hiç kimseye de muhtaçlığım olmadı çok şükür. E bu yaşa kadar kapalı kutuda da büyümedim kendime göre doğrularım ve bildiklerim var ama ona göre ben birşeyden anlamıyorum

hem suçlu hem güçlü..
siz neden sabah beri arıyorsunuz ki.. kilitleyin kapıyı yatın ne yaparsa yapsın..
ders vermek kaybetme korkusu yaşatmak istiyorsanız ufak birde çanta yapın içine tıkın birkaç kıyafetini koyun kapının önüne ..
Beyefendi gurur ve inat abidesi gitsem bile kal demez

daha yeni evlisiniz demek ki tutmuş kendisini 1 yıldır.. hamuru neyse o.. çocuk mu bu küfür öğrensin bu saatten sonra..
Evet bende sonradan olcak şey değil diye düşünüyorum. Ben hiç bişeye karışmazken çok iyiyim ama evin giderine borcuna dahil olmak isteyince çok cahil oluyorum.

tamam işte siz gitmeyin zaten .. kapıyı kilitleyin onu eve almayın.. dediğim gibi bir kaç kıyafetinide koyun kapının önüne .. bir kendine gelsin.. şımarık adam..
Hem ne şımarık. Herşeyi ben bilirim, evin reisi benim benim dediğim olur ben birşey yapmak istersem kimse ağzını açamaz vs vs bunlar meşhur lafları

Adam size kufur ediyor, adam sizin paranizi yonetip sizi karistirmiyor, gitseniz adamin umrunda olmayacagini soyluyorsunuz,adam size saygi duymuyor. Hala neden birliktesiniz?[/QUOTE
Nyks hayatımda olsa iyi olur ama olmazsa da olur tarzı düşünüyor. Bu davranışlarından vardım bu kanıya. Bir karar vermem gerek farkındayım ama ben dişlerimi sıkıyorum sanırım

Adam size kufur ediyor, adam sizin paranizi yonetip sizi karistirmiyor, gitseniz adamin umrunda olmayacagini soyluyorsunuz,adam size saygi duymuyor. Hala neden birliktesiniz?
Nyks hayatımda olsa iyi olur ama olmazsa da olur tarzı düşünüyor. Bu davranışlarından vardım bu kanıya. Bir karar vermem gerek farkındayım ama ben dişlerimi sıkıyorum sanırım

Hem ne şımarık. Herşeyi ben bilirim, evin reisi benim benim dediğim olur ben birşey yapmak istersem kimse ağzını açamaz vs vs bunlar meşhur lafları

büyümemiş demek ki daha..
eğitim şart .. eğitmek istiyorsanız uğraşın aklınızda kalmasın..

belli ki problemleri var bu dönemlerde erkeklerin üstüne gitmek iyi sonuçlar vermez en iyisi bir süre para konusu açmayın her şey düzelir zamanla inşallah

Back
X