- 20 Ağustos 2015
- 6.545
- 15.766
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca birlikte birşeyler içmeye çıkmıştık. Evden kapıyı vurup çıkmadım ama yol ortasında o küfürü duyduktan sonra da onunla birşey yokmuş gibi içecek mevzusu yapamazdımAllah akil fikir versin tam bir ahlaksizmis kocan, o adamdan hersey beklenir su laflara bak, ben sana diyim bu adam degismez boyle gider, bu adam seni doverde cocugunuda dover ve hatta cocugunada kufur eder. Boyle tiplerden hersey beklenir, zaten senin ailende de dayak varmis anladigim kadariyla, adamin korkusuda olmaz , bunu babasida dovmus bende dovsem ne olur der. Kisaca isin zor Allah yardimcin olsun.
Doğulu değil malesefBu adam nereli?
Doğuluların Fix küfürü de.
Aslında totalde bankaya 9.000 benim kredim var aylık düzenli ödüyoruz. Kredi kartına 3000 elden de 1400 borcumuz var. Büyük bir kısmıda kendi hesabını bilememesinden dolayı. Bu durumda bana saldırmakta neyin nesi onu çözemedimBence borçlar almış başını gitmiş eşin de kafayı yemiş biçimde sağa sola saldırıyor gidiş iyi değil.Böyle yüz göz olundu mu arkası gelir hep, böyle evliliklerden bi yol olmuyo.
Evet vakti zamanında eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyip yine de dik durdum. Ne babama ne anneme bir eyvallahım oldu çünkü o dayakta da bir suçum yoktu. Eğer bunu sözel olarak diline düşürdüyse uygularda eminim bunu ona da söyledim.
Ekonomik anlamda çok şükür iyi durumdayım. Dik durmaktan anladığınız evlenmemek miydi yada multimilyoner olmam mı gerekirdi. Ekonomik olarak kimseye muhtaç değilim. Ayrıca severek evlendim. Sanıyor musunuz ki başında da böyleydiDik durdum derken ? Dayak yemenin dik durusumu olurmus ? Belli dik durdugun gidip kocan gibi bir manyagi bulup evlenmissin, kendi kendine dememissin ki beni bu yasta annem babam bile esek sudan gelene kadar dovuyorsa bu dunyada kimseye guven olmaz kimseden hayir gelmez ben canimi teslim ettigim adami bir kere daha dusuneyim veya ben once kendimi ekonomik anlamda garantiye alayimda ondan sonra koca derdine duseyim.
Ekonomik anlamda çok şükür iyi durumdayım. Dik durmaktan anladığınız evlenmemek miydi yada multimilyoner olmam mı gerekirdi. Ekonomik olarak kimseye muhtaç değilim. Ayrıca severek evlendim. Sanıyor musunuz ki başında da böyleydi
Zaten kesinlikle öyle bir düşüncem yokÜzülerek yazıyorum ama bu Adam sizi yarın öbür gün kesin döver. Söylediği laflar hiç hoş değil öyle bi döverim ki falan bence üstünde durulması gereken bi konu. Sak'ın çocuk falan yapma bu Ada'mdan!
En sevmediğim erkek tipi küfür eden![]()
Evet harcarken hesabını yapamadığı için kartı evde bırakalım çok acil durumlarda kullanırız diyorum bir ara kabul ediyor tamam sana vericem diyor sonra dönüyor yok vermem cebimde kart olmayınca kendimi güvende hissetmiyorum her an lazım olabilir diyorBu model adamlar eve para getirmediğin gün senden boşanmak isteyecektir . Eşin doyumsuz tatminsiz ve şükürsüz biri . Harcarken düşünmez , iş ödemeye gelince de bunalıma girer hırsını senden çıkarır . Sende ne bilezik kalır ne bişey . Hayat boyu küfürde yersin , borç ödersin .
Hayır sigara kumar yok alkolü nadir arada bir içeriz.Belki başka borçları da vardır. Sadece kredi kartı değildir. Kötü bir alışkanlığı var mı?
Bende ilk kez karşılaştığım için tepkimi koymaya çalışıyorum. Konuşmuyorum. Yüzüne bakmıyorum. Sonra dışarı bir çay içmeye götürüyor. Herşey düzeldi sanıyor. Ee niye suratın hala asık neden konuşmuyorsun vs vs gönül almak bu kadar kolay sanıyorKüfür kaldıramayacağim bir şey eşim bazen maç izlerken ağzından kaçırıyor ona bile tartısıyorum bide bana küfür edicekdövme oalyına girmicem bile
![]()
Sabır taşıyım diyelim birşeyleri hemen kırıp dökmek istemiyorum yoksa ağzıma çok güzel laflar geliyor ama malesef yutuyorum şimdilikValla çok sabirliymissiniz tebrik ederim.Küfür var tehdit var.Ya ben deliyim yada siz sabır tasisiniz.Sakın bir yapınız var aynı küfürleri eşim bana edecek bende senin diyerek acardim ağzımı tamamen terbiyesizlik eşinizin yaptığı.Döverimmis sen kimsin de beni dövecekmissin de.Ezdirmeyin kendinizi
Sorumluluk bilmiyor evi evim diye sahiplenmiyor canı isteyince küsünce geç geliyor telefon kapatıyor vs vsSevgili gibisiniz bu ne ya sorumluluk ne bilmiyor