Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef bu tavrında ısrarcıysa çekemicemeşin pek düzelecek gibi durmuyor.
bu şekilde çekebilecekmisin?
canım belli ki yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışıyor. yani kusura bakma da bi b.klar yemiş borçların altından da kalkamıo gerginlik yaşıyor. sen sorunca da sana bulaşıyor. bence durum bu..Ben haddimi bilerek en fazla sitemli laflar küfür edince utanmaz falan diyorum. Ama o her seferinde dozu arttırıyor
Bakıyorum bana mail olarak geliyor dikkat çekici bir harcaması yokkart ekstresine bakabiliyormusun ? nereye ne kadr harcamış diye
Ben neden kredi kartı soruyormuşum neden maddi konulara karışıyormuşum kadın dediğin susması gereken yeri bilecekmiş bilmediğim konularda yorum yapmıcakmışım(ki ona göre hiçcanım belli ki yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışıyor. yani kusura bakma da bi b.klar yemiş borçların altından da kalkamıo gerginlik yaşıyor. sen sorunca da sana bulaşıyor. bence durum bu..
Zaten düzelme isteği olan adam beni whatsapp, facebook, instagram, Twitter gibi her yerden engellemez. Bir de bunlarla uğraşıyorum. Herşeyimi engellemişSaygı bitmiş
Nasıl düzelecek ki?
ALLAH islah etsin...
Zaten düzelme isteği olan adam beni whatsapp, facebook, instagram, Twitter gibi her yerden engellemez. Bir de bunlarla uğraşıyorum. Herşeyimi engellemiş
Evet sabah tüm borcu öğren kapatıcam sevgili kartlarının borçlarını bi daha da salça olmam dedi bende şuan bankayı arayamam müsait değilim olunca bakarız uğraşamam seninle dedimnasıl yani sırf bu yüzden sizi heryerden engelledimi yani
Nasıl bir özgüven var kendinde resmen tavan yapmış![]()
Yok gözüm kapalıydı demeyelim de saklamış diyelim canı isteyince çok iyi oluyor kötülüğüne de aynen böyle yapıyorbu adamla gözünüzü kapatıp mı evlendiniz ya? yoksa çok iyi saklamış kendini. hay maşallah.
Yok gözüm kapalıydı demeyelim de saklamış diyelim canı isteyince çok iyi oluyor kötülüğüne de aynen böyle yapıyor
Hmmm onun kastettiği kadın çalışmayan kadın yalnız. Hem çalış paranı alsın hem de hesaba kitaba karışma? Vardır yediği bi b.k, çıkar kokusu.Ben neden kredi kartı soruyormuşum neden maddi konulara karışıyormuşum kadın dediğin susması gereken yeri bilecekmiş bilmediğim konularda yorum yapmıcakmışım(ki ona göre hiç
Bişey bilmiyorum) böyle uzar gider