Küfür...

Sen niye ariyosun ki sabahtan beri?
Kusura bakma esin zaten küfürbazmis sadece 1 yildir kendini tutmus yeni evlisiniz diye.

Normal sinirlenip küfür ediyor erkekler ama size bu kadar çirkin küfür etmesi hiç yakışmamış :( sonuçta eşisiniz siz onun.

Size karışma demesi de ilginç. Bileziklerinizi satarken karışmış olmadınız mı? Sonuçta evlilik ortak birşey. Gelen de giden de bir. Zor durumlarda birlik olunmayacaksa ne anlamı kalır evliliğin? Sizin iyi niyetinizi göremiyor...

Bence hiç istifinizi bozmayın. Hiç tınlamayın, aramayın, üstüne düşmeyin. Elbet pes edecek, elbet...

Sen niye ariyosun ki sabahtan beri?
Kusura bakma esin zaten küfürbazmis sadece 1 yildir kendini tutmus yeni evlisiniz diye.
Ben çok iyi niyetliyim o gün yol ortasında bana küfrettikten sonra döndüm ben geri sonra liseden bir arkadaşım aradı onunla buluşmak istedim o arada sen böyle böyle yapıyosun habersiz geziosun dememesi için eline koz vermemek amacıyla yazdım ben x ile buluşucam diye baktım iletilmedi. Aa aradım teli kapalı. Geceye kadar açmadı bende saat 5'ten akşamüstü 7:30a kadar oturdum vaktiyle evime geldim o napıyor gelmiyor geliyor iftar yapıp koş koşa dışarı gidiyor anlamadım

Normal sinirlenip küfür ediyor erkekler ama size bu kadar çirkin küfür etmesi hiç yakışmamış :KK43: sonuçta eşisiniz siz onun.

Size karışma demesi de ilginç. Bileziklerinizi satarken karışmış olmadınız mı? Sonuçta evlilik ortak birşey. Gelen de giden de bir. Zor durumlarda birlik olunmayacaksa ne anlamı kalır evliliğin? Sizin iyi niyetinizi göremiyor...

Bence hiç istifinizi bozmayın. Hiç tınlamayın, aramayın, üstüne düşmeyin. Elbet pes edecek, elbet...
Elbet pes edecek ama iyi anlamda mı yoksa herşeyi koparmak için mi pes edecek bilemiyorum. Zaman gösterecek. Ama bu sefer ondan büyük bir özür bekliyorum. Ha dilemez o ayrı bende yüzüne bakmam. Hatasını mutlaka kabul etmeli. Yoksa bu iş şuan olsa bile yarın bir gün bozulur

Erkeklik Bitti Artık,Şimdi Adamlar Kadın Üzerinden Geçinmek İstiyorlar:sinirli:
Geçinmeyi geçtim bir de bana psikolojik baskı yaparak sindirmeye çalışıyor. Birşeyden anlamadığımı bilmediğimi empoze ediyor sürekli ki bir süre sonra buna alışayım ve inanayım

Geçinmeyi geçtim bir de bana psikolojik baskı yaparak sindirmeye çalışıyor. Birşeyden anlamadığımı bilmediğimi empoze ediyor sürekli ki bir süre sonra buna alışayım ve inanayım

Madem Çakallık Yapıyorsun Sus Demi, Ama Yok Yapmazlar Çünkü Kompleks Var

Elbet pes edecek ama iyi anlamda mı yoksa herşeyi koparmak için mi pes edecek bilemiyorum. Zaman gösterecek. Ama bu sefer ondan büyük bir özür bekliyorum. Ha dilemez o ayrı bende yüzüne bakmam. Hatasını mutlaka kabul etmeli. Yoksa bu iş şuan olsa bile yarın bir gün bozulur

Herşeyi koparacağını sanmam. Sadece dediğiniz gibi naz yapıyor. Var bu tip erkekler.

Evet özür kesinlikle dilemeli. Ve tekrarlanmamalı bence de...

Herşeyi koparacağını sanmam. Sadece dediğiniz gibi naz yapıyor. Var bu tip erkekler.

Evet özür kesinlikle dilemeli. Ve tekrarlanmamalı bence de...
Daha evvel de belirttim. Davranışları acımasız çıkışlarıyla Nyks hayatımda olsa iyi olur, ama olmasa da olur diye düşünüyor çok büyük ihtimalle. Ve kaybetme korkusu yok bu sebepten

Daha evvel de belirttim. Davranışları acımasız çıkışlarıyla Nyks hayatımda olsa iyi olur, ama olmasa da olur diye düşünüyor çok büyük ihtimalle. Ve kaybetme korkusu yok bu sebepten

Allah yardımcın olsun, bir an evvel akıllanır umarım. Neden böyleler ki? İnsan yuvasında mutlu olmak yerine neden huzursuzluk yaratır, hiç anlamıyorum :( inşallah düzelir...Düzelmezse de ya ayrılık ya da sen de ona aynı hislerle yaklaşacaksın. Olsa da olur olmasa da gibi...

Allah yardımcın olsun, bir an evvel akıllanır umarım. Neden böyleler ki? İnsan yuvasında mutlu olmak yerine neden huzursuzluk yaratır, hiç anlamıyorum :KK43: inşallah düzelir...Düzelmezse de ya ayrılık ya da sen de ona aynı hislerle yaklaşacaksın. Olsa da olur olmasa da gibi...
Amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Sessizliğe gömülün tamamen...hşçbir şey söylemeyin ve de konuşmayın.
Başta bilezik satıp borcunu ödemekle hata etmişsiniz...
Ne yazık ki böyle fedakarlık yapan kadın paspas muamelesi görüyor.
Maddi açıdan da eve pek karışmasanız nasıl olur.
Maaş kartınız sizde mi?

Sessizliğe gömülün tamamen...hşçbir şey söylemeyin ve de konuşmayın.
Başta bilezik satıp borcunu ödemekle hata etmişsiniz...
Ne yazık ki böyle fedakarlık yapan kadın paspas muamelesi görüyor.
Maddi açıdan da eve pek karışmasanız nasıl olur.
Maaş kartınız sizde mi?
Benim kartım bende herkes kendi maaşından birşeyler ödüyor. Şuan tamamen sessizim zaten zor ama başardım çünkü o bastırmam için ondan daha terbiyesiz olmam gerekir ama malesef değilim bende sustum o yüzden. Maddi konularda da kendi paramı sadece kendime harcamaya karar verdim. Aylık giderler haricinde harcayamadığımı kenara koyacağım. Bırakıcam bakalım o nasıl geçindirecek tek başına. Lafa gelince evin reisi benim diyor ya görelim bakalım reislik sadece lafla mı oluyor

1-bir koca aciklayamadigi harcamalar yapiyor ve bu konuda konusunca sinirlenip sindirme politikasi uyguluyorsa ya kumar oynuyor ya aldatiyordur.

2-küfür, evet igrenc bir sey lakin sizin mevzunuz kufur degil, kufur edecek kadar sinirlenecegi bir seyler yasiyor olmasi. Yuksek ihtimalle kumar. Bok da cikabilir.

3-soylemezsem olmaz. Cocuk yapma. Gerekirse ureme organina fermuar taktir yine de cocuk yapma.

Kumar veya aldatma olduğunu sanmıyorum. Çocuk zaten ikimizde istemiyoruz. Çözemediğim tek nokta namussuzluk yapmışım, hırsızlık yapmışım, annesini dövmüşüm gibi tepkiler vermesi. Yahu alt tarafı aylık gelir giderlerimizi bende bilmek istiyorum. Ayrıca bir karar alırken, bir yere gitmek için plan yaptığında birşey alacakken bana da danış benim fikrimi de sor. Hepsi bu. Bunlar aşırı uç istekler değil tam tersi evliliğin temelini oluşturan istekler

Velhasıl bugün kartlarla ilgili olan bir konuşmada yol ortasında "s*ktrtme kendini bana" diye facia bir küfür savurdu.

size bunu söyleyen insanla nasıl aynı evi , sofrayı yatağı paylaşıyorsunuz ?
olaylara kadını bir şey yapmak ! olarak bakan bu ahlak yoksunu insanla nasıl hayat arkadaşlığı yapabiliyorsunuz gerekçeniz nedir gerçekten aklım almıyor..

Olmamış adamı adam etmeye ömrünüzü adayacaksınız belli.
Hayatta herkesin bir misyonu olduğunu inanırım ben.
Siz de kendi misyonunuzun bu olduğunu düşünüyorsunuz sanırım.
Ama akıntıya kürek çekeceksiniz.
Kocanız saygısız, terbiyesiz, şiddet eğilimli bir insan.
Böyle birini mi hak ediyorsunuz?
Bence kendiniz için daha iyisini isteyin.

Back
X