küfürler asagılanmaktan biktim :(

Umursanmamak ne kadar kotu ya ben cirpiniyorum ben üzülüyorum :KK43: yeni yeni gozlerim açıldı kufur ole aslikan olmusumki sanki hak ediom saniodum diger konusmalarimdada dedim ben sanki kendimi cope atmisim ya duzelir sandim bekledim ama yok ya bakasnaiza arkdsiyla yeme icme derdinde bende mal gibi napicam die dusunym :KK43:
Ne düzelmesi güzelim. En kibar adam bile evlenince bir parça rahatlar değişir. Seninki şimdiden belli etmiş psikopatlığını. Asla düzelmez. Artarak devam edecek. Yüzde yüz emin ol buna. Güzel zamanlarda aşk sözleriyle seni kandırmasına fırsat verme.
Senin kendinle ilgili de sorunun var bence. Nasıl küfürü hakettiğini düşünürsün. Adam sevdiğini yatakta başka adamla basarsa etsin küfürü. Sen bunu yapmadığına göre ne yaptın da hakettin küfürü??

Ayrilamk icin bi neden deilmi kufir ben buyutmuyorum :KK43: yanimda iui ama.uaga gidince her ona karstgmda kufur yiyorum bu kufutler onurumu kirdi kendi guvenim gitti busaat oldu uyuyamadim :KK43: cok seviyorum her lafina kaniyorim gelio kufur etmicem die yemin edio sonra bi kavga oluo hemen kufur yiyorum dovse daha ii :KK43:

Dövse daha iyi..
Küfür yediğinizi aileniz duysa nasıl bir tepki verir,hiç düşündünüzmü?
Bugün küfür eden yarın şiddette uygular,bunları mantığınız kalbiniz kabul edecekmi..

üstteki mesajımda net dedim ama arkadaşım sen kendine naptığının farkındamısın hakikaten hakettiğinimi düşünüyordun sen gerçekten inanamıyorum u dediğine sadece bu yüzden bile ayrılmalısın :( ben o dediğin küfürleri etrafımdaki hiç bir erkekten duymadım 12 ıllık evliyim eşimle 15 yıllık geçmişimiz var ama ben trafikte bile duymadım öyle küfürler lütfen kendine saygın ve güvenin gelsin hayatını mahvetme :(((((((

bir erkek evlenince daha çok yayılıyor boşveriyor...
sürekli aşağılanmak sende ögüven eksikliği oluşturabilir... kendine gelmeye ve biran önce yol vermeye bak...

Bu ilişkiniz evliliğe dönerse daha kötü bir hal alması kaçınılmaz olur. Çok saygısızca ,kabul edilemez; şiddet gibidir hakaret.
Affetmeyin derim ben.
Ustelık ailesıylede probleminiz varmış.
Bile bile ateşe gitmeyin.

Aslında size bu denli küfür etmesi, ilerde şiddet uygulamaktan da çekinmeyeceğini gösterir. Psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönüşebilir. Ayrıca sizin duygularınızı da hiç önemsemiyor. Bencilce hareket ediyor. Sizi kaybetme korkusu dahi yok. Bu kadar olumsuzluk varken ilişkinizi devam ettirmeyin. Ne hali varsa görsün. Sen bir insan olarak değerlisin ve senin değerini bilecek bir eşe ihtiyacın var. Bu küfürleri arkadaşına dahi etse kavga sebebi. Dayağı yer oturur. Kafasını gözünü dağıtırlar ama sana diyor karşılığında da sen kendini suçluyorsun. Böyle hissetme sakın. Bu adam bana layık değil de ve sil at.

Ne düzelmesi güzelim. En kibar adam bile evlenince bir parça rahatlar değişir. Seninki şimdiden belli etmiş psikopatlığını. Asla düzelmez. Artarak devam edecek. Yüzde yüz emin ol buna. Güzel zamanlarda aşk sözleriyle seni kandırmasına fırsat verme.
Senin kendinle ilgili de sorunun var bence. Nasıl küfürü hakettiğini düşünürsün. Adam sevdiğini yatakta başka adamla basarsa etsin küfürü. Sen bunu yapmadığına göre ne yaptın da hakettin küfürü??
Ya duya duya benimsedim sanirim baksaniza sevglyken ediodu nisanlandik etmez dedim yine devan etti askerden gelir olgunlasr dedim ama yok yone ayni simdide evlenince diodum gozum kor olmus yıldır ugrastim :( hic bi hatam yok asla.hak etmiyorum sadce kiskaniyorum biraz guven eskligide yasiyorum uzaktayz die ustune titriyorum eve git erken diyorum ama agzna geleni sayiyo yuzume teli kapatiyor sonra savah ariyor soguk sogukk sabki ben hatalymsm die konusuyor bende salak gibi hrsmdan ariom o mesgule vuruo ama dun ben cildridm artik unrunda deilsin dedim gir gez arkdsnla dedim ben o kufur hak etmiyorum ddim arama dedim yüzune teli kapadim sabrm tasti oda bugun armaadi facede resim atmis arkdsyla geziomus iste bende mal gibi evde oturup dertleniyorum

Salakligma doymym kendime gelmemin zamani geldi :KK43: ayrilmamin sebebi duzelir evlenince sandim ama goruyorumki dunya unrnnda deil gözüm simdi acildi
:KK43:
Sende annemi gördüm ve gerçekten çok üzüldüm. Dediğim gibi 30 senedir küfür yiye yiye bi hal oldu. Sadece ona değil bizede hep küfür etti tabi babam.
Bende gittim onun tam tersi kişilikte bir adamla evlendim. Ve asla anneme benzememeye yemin ettim!
Beni birine vermek istiyordu babam. Çocuk baya zengin ve gerçekten yakışıklı. Peşinde bir sürü kız vardı. Baktımki çocuk babama benziyor ondan istiyor tabi kendi gibi damat buldu. Asla olmaz dedim. Herkes şaştı ben reddedince. Kaçırılacak kısmet değiş çünkü bir çok insana göre.
Yakma kendini. Gençsin belliki. En fazla bir sene üzülürsün. Evlilik böyle bir şey değil. İyi insana denk gelirsen çok keyifli. Kötüsü ise resmen bu dünyada cehennem azabı.

" Evlenince düzelir" diyen kişiler kalmasın artık ya. Bilsinler. Ne evlenince nede çocuk olduktan sonra birşeyler asla değişmez.

Karakter bozuksa psikoljik tedavi bile duzeltmez onu.

Aslında size bu denli küfür etmesi, ilerde şiddet uygulamaktan da çekinmeyeceğini gösterir. Psikolojik şiddet fiziksel şiddete dönüşebilir. Ayrıca sizin duygularınızı da hiç önemsemiyor. Bencilce hareket ediyor. Sizi kaybetme korkusu dahi yok. Bu kadar olumsuzluk varken ilişkinizi devam ettirmeyin. Ne hali varsa görsün. Sen bir insan olarak değerlisin ve senin değerini bilecek bir eşe ihtiyacın var. Bu küfürleri arkadaşına dahi etse kavga sebebi. Dayağı yer oturur. Kafasını gözünü dağıtırlar ama sana diyor karşılığında da sen kendini suçluyorsun. Böyle hissetme sakın. Bu adam bana layık değil de ve sil at.

Keske dovselerde dünyanın kac bucak oldugunu gorse :(

Sende annemi gördüm ve gerçekten çok üzüldüm. Dediğim gibi 30 senedir küfür yiye yiye bi hal oldu. Sadece ona değil bizede hep küfür etti tabi babam.
Bende gittim onun tam tersi kişilikte bir adamla evlendim. Ve asla anneme benzememeye yemin ettim!
Beni birine vermek istiyordu babam. Çocuk baya zengin ve gerçekten yakışıklı. Peşinde bir sürü kız vardı. Baktımki çocuk babama benziyor ondan istiyor tabi kendi gibi damat buldu. Asla olmaz dedim. Herkes şaştı ben reddedince. Kaçırılacak kısmet değiş çünkü bir çok insana göre.
Yakma kendini. Gençsin belliki. En fazla bir sene üzülürsün. Evlilik böyle bir şey değil. İyi insana denk gelirsen çok keyifli. Kötüsü ise resmen bu dünyada cehennem azabı.

Evliliginde mitlu olmana sevindim canim anenede üzüldüm onun duygularını yasadigim icn onun ne hsetgni biliyorum kiyamam annenize :( banada olan bunolcak gibi yasim 25 9 yildir tanıyorum nisanlim dicek.adami 16 yasnda tanismstm sanki baskasi yokmus gibi kendimi ona adamisim duzelmio dogru duzelmio olan bana oldu

18 yasinda bana kufurler etmisti bende cocukluk yaotim kabul ettim taviz verdm bu yasima geldim 25 yasinda kufurler bana daha cok koyamaya basladi bide imam nikahmz var nisanliyken yaplmisti kuzeniyle disardaydi ya beni dinle az gez evine git dddim bana dedig8 seyi unutamam vakitlice eve git bak nisanliyz imam nikahmz var beni dinle dedm oda kahvede oturuo yanlış yerde deil ama ben gec saat eve gitsin istemedim imam nikahini s...k..m dedi sok olmuştum bunu duyduguma 3 yil once söylemişti nisandan 1 ay sonra falan dusunun simdi simdi akkima gelio kalbmi acitan olaylar ozm yutmusum ama simdi paatlak verio :(

Ya duya duya benimsedim sanirim baksaniza sevglyken ediodu nisanlandik etmez dedim yine devan etti askerden gelir olgunlasr dedim ama yok yone ayni simdide evlenince diodum gozum kor olmus yıldır ugrastim :KK43: hic bi hatam yok asla.hak etmiyorum sadce kiskaniyorum biraz guven eskligide yasiyorum uzaktayz die ustune titriyorum eve git erken diyorum ama agzna geleni sayiyo yuzume teli kapatiyor sonra savah ariyor soguk sogukk sabki ben hatalymsm die konusuyor bende salak gibi hrsmdan ariom o mesgule vuruo ama dun ben cildridm artik unrunda deilsin dedim gir gez arkdsnla dedim ben o kufur hak etmiyorum ddim arama dedim yüzune teli kapadim sabrm tasti oda bugun armaadi facede resim atmis arkdsyla geziomus iste bende mal gibi evde oturup dertleniyorum
Senin kendine güvenin yokki karşındakine olsun. Güvenin olsa kendine bu hakaretleri ettirmezsin zaten.
İnsanlar tek bir sözden koca boşuyor ya. Sevgiliyken bile sen nasıl küfür yersin bu adamdan.
Ben olucam varya çok samimi söylüyorum onu pişman eder, yapmadığımı bırakmaz ve bir daha suratını görmemek üzere anında ayrılırdım ilk küfüründe. Hatta ne küfürü onu zaten yapamaz da hadi kötü bir söz diyelim. Salak, aptal gibi..
Kocasını parmağında oynatan kadınlar varken, senin çektiğin bu eziyet niye?? Senin neyin eksik?? Benim yengemde güzellikte yok marifette yok ama kocasını köle gibi kullanıyor ve parmağında oynatıyor. Böle saf erkeklerde var yani. Sende bir tane bul rahat et

Senin kendine güvenin yokki karşındakine olsun. Güvenin olsa kendine bu hakaretleri ettirmezsin zaten.
İnsanlar tek bir sözden koca boşuyor ya. Sevgiliyken bile sen nasıl küfür yersin bu adamdan.
Ben olucam varya çok samimi söylüyorum onu pişman eder, yapmadığımı bırakmaz ve bir daha suratını görmemek üzere anında ayrılırdım ilk küfüründe. Hatta ne küfürü onu zaten yapamaz da hadi kötü bir söz diyelim. Salak, aptal gibi..
Kocasını parmağında oynatan kadınlar varken, senin çektiğin bu eziyet niye?? Senin neyin eksik?? Benim yengemde güzellikte yok marifette yok ama kocasını köle gibi kullanıyor ve parmağında oynatıyor. Böle saf erkeklerde var yani. Sende bir tane bul rahat et

Hakslnz artik benim kendieme guvenim yok kendimi getrcem :( salak manyak dese bana iltfat etmek gibi gelir sanırım

Daha senin kocan bile değil ki kocan olsa bu kufurleri etmeye hakkı yok neden hala ayrilmiyosun hayat boyu küfür mu yemek istiyorsun

Evliliginde mitlu olmana sevindim canim anenede üzüldüm onun duygularını yasadigim icn onun ne hsetgni biliyorum kiyamam annenize :KK43: banada olan bunolcak gibi yasim 25 9 yildir tanıyorum nisanlim dicek.adami 16 yasnda tanismstm sanki baskasi yokmus gibi kendimi ona adamisim duzelmio dogru duzelmio olan bana oldu
Benim arkadaşım da 10 sene çıktı. Senin gibi kendini adadı. Evlendi problemler olduğu halde. Sonra kavga gürültü filan. Küfür yok, en son kocası bunu şöyle bir itmiş diye ayrıldı. Çokta iyi yaptı. Ama noldu sonra. 10 yılımı verdim evlenmeliyim diye evlenmiş olduğu için sonunda boşanmış bir kadın oldu da daha iyimi oldu??Ülkemizde dul kadının hayatı zor malum. Daha 30 yaşına gelmeden bunun ceremesini çekiyor şimdi. İnsan evlenirken yanılıp boşanadabilir tabiki ama nişanlıyken bariz olumsuz durumlar barsa niye evlenirki bile bile...

Hakslnz artik benim kendieme guvenim yok kendimi getrcem :KK43: salak manyak dese bana iltfat etmek gibi gelir sanırım
Dedim ya babam bize küfür ederdi diye. Ben büyüdükten sonra ona bile kafa tutmaya başladım. Edemiyor artık.
Ki babam yani. Dinimizde bile kötü olsada saygı duymak zorundasın.
Sen de hala kendini erkek sanan pislik bir psikopatın küfürlerini ye yut hazmet!!

Ayrılmak için neyi bekliyorsun yavrum ? Deli çomak sallaya sallaya geliyor ne demeye bu kadar kendini uzuyorsun :(

Back
X