küfürler asagılanmaktan biktim :(

Ben duzelir die iyimserlik yapıyorum stresten 20.kilo aldim hepp uyuyamiyorum kendi kendime konusuyorum icimde bi oc alma duygusu var kalbmle.mantgm.arasinda kaldim

Ben memleketten bisi getrmyi unutmusm insan unuturmu hayvan oglu hayvan demişti ya anlatikca canim yanio anneside ayri off

Sen kendini bile bile ateşe atıyorsun ayça.. Allah aşkına bunları nasıl kabulleniyorsun?? Seni seven bir adam sana bunları zaten yakıştırmaz!! Bu naısl bi erkek ki eşi olacak kadına küfür ediyor onu da geçtim babası senin babana nasıl hayvan diyor ya kendini geçtim diyelim ailene nasıl laf söyletebilirsin?? Bu adam psikolojik destekle düzelse anasını babasını napıcan?? Ya sen var ya bi de evlenince kesin kayınvalidenlerin olduğu şehirde oturursun ailecek senin hayatına mıçarlar bak aç gözünü kendini yakıyorsun haberin yok..

ayrılmazsan döverde söverde daha nişanlısın ayrıl yarın bi gün çolukla çocukla ortada mı kalmak istiyorsun??

Ayrılın.
Bir de "dövse daha iyi" demişsiniz ya, o da gelecek hiç şüpheniz olmasın. Ayrılmak hiçbir zaman şu ankinden daha kolay olmayacak unutmayın. Zaten neyi beklediğinizi de anlamadım. Evlenince daha beter olacak belli ki. E nişan atmak boşanmaktan da daha kolay. Atın nişanı gitsin.

Küfür de bir şiddet biçimidir, ille dayak yemene gerek yok. Sana insan gibi davranmayan bu adama gelecek için umut bağlama, o gelecek çok karanlık görünüyor çünkü. İlişkide saygı yoksa, o ilişki her türlü belayı getirir.

Böyle bir şiddete maruz kalmana rağmen seviyorum diyorsun ya, bunun adı sevgi değil, seninki hastalıklı bir duygu haline gelmiş. Bir psikologa görün, yardım al. Hayatını kurtar.

Buraya konu açtığına göre, tarafsız insanların görüşlerini merak ediyorsun. O zaman lütfen bunları dikkate al ve gözünü aç.

Bosu bosuna bekledim askelrik yapnca olgunlasr die ama yok yine ayni devam askerdede öyleydi hepp öyle buyudu yine ole haklsnz ben gözümü kapamisim ya ask gozumu kor etmis valla yillarima yanayim :( ailesinden uzakta yasickatik plan buydu baska şehirde islermzden dolayı ama aielsinn yaptıklarını da unutmuyorum ailesinin yaotigi hatalrdan nisanlim olacak yanımda oldu arkamda durdu ama kendide kufurbaz of agliyorum kizlar cok bitkinim :(

Sen niye bu kadar kendini eziyosun ki adam içindeki özgüveni çekip almış resmen kim ki o sana o küfürleri edecek hele babası o adam kim ki sana hayvanoğlu hayvan diyecek niye kendini bu kadar düşürüyosun. Resmen yazılarında çocugu savunuyosun yok ben kıskancım yok şu yok bu iyide 3 yıllık nişanlı adam her gece 12 lerde dışarlarda ne iş yapıyo tabiki karışmaya hakkın var saçmalık bunların hepsi. çocuk her özür dilediğinde senin affetmene alışık evlenince düzelirim diye bişey yok nişanlıyken böyle küfreden adam evliyken sana neler yapmaz lütfen onsuz yaşayamam deme yaşarsın en azından burnunu sürt biraz korksun. umarım düşünürsün bunları

Küfür de bir şiddet biçimidir, ille dayak yemene gerek yok. Sana insan gibi davranmayan bu adama gelecek için umut bağlama, o gelecek çok karanlık görünüyor çünkü. İlişkide saygı yoksa, o ilişki her türlü belayı getirir.

Böyle bir şiddete maruz kalmana rağmen seviyorum diyorsun ya, bunun adı sevgi değil, seninki hastalıklı bir duygu haline gelmiş. Bir psikologa görün, yardım al. Hayatını kurtar.

Buraya konu açtığına göre, tarafsız insanların görüşlerini merak ediyorsun. O zaman lütfen bunları dikkate al ve gözünü aç.
Buraya konu actim kendimi iyi hissetmiyorum caresizm kendimle konuşuyorum yardim edersnz die once ALLAH A sonra size sigindim hak etttim mi die vu kufurleri düşünüyorum o derece hale geldim pskologluk oldum blioyrum :(

Çok afedersin seni bu cibiliyetsize bağlayan ne?
Nikah mı? Çocuk mu? Maddiyat mı? Ailen arkanda olmadığı için sahipsizlik mi? Stockholm sendromu mu?

Hala böyle hasta ruhlu biriyle evlenmeyi düşünüyorsan daha çok ağlamaya hazır ol.

Seviyorum diyorsan başka bir şey sormayacağım. Zira sen bu adam yüzünden sevginin ne olduğunu bilmiyorsun.

Nekadar aptalim hala onu savunmuyorum ya kendimi ezdrdim onune gelen ezdi ailem bunlari bilmiyor canim cok sikkin kendi kendime yiyip duruoyorum beni dusunuyorsunuz biliyorum cok soalun hepiniz:( ben kendime ne yayaptım bole

daha evlenmeden saygı denen bişey yok aranızda bence ayrıl evlenince kim bilir ne hal alır tavırları göz göre göre atese atlama..

Çok afedersin seni bu cibiliyetsize bağlayan ne?
Nikah mı? Çocuk mu? Maddiyat mı? Ailen arkanda olmadığı için sahipsizlik mi? Stockholm sendromu mu?

Hala böyle hasta ruhlu biriyle evlenmeyi düşünüyorsan daha çok ağlamaya hazır ol.

Seviyorum diyorsan başka bir şey sormayacağım. Zira sen bu adam yüzünden sevginin ne olduğunu bilmiyorsun.
Ailem hep destekcim cok sukur ALLAH basimdan eksik etmesin. .. tek benim salakligim kopamadim duzelir sandim imam nikahliyiz ama daha resmi evlenmedk stockholm hastaligi ne peki bilmiyorum :( hastamiym acaba

Ailen hep destekcinse daha kolay atlatırsın bu durumu ilişkide herşey sevgi değil ki canım birazda saygı olacak arada

Rest cektim kapattim teli aradi surekli ama.piskin yani sanki kufur etmemis gibi alismis kufur edip hemen barismamiza kufurden baska bi sorun yasamadim cok sukur ama ayrilsammi yoksa kufir isi cozulmezmi
Küfürden başka sorun yok diyorsun ama küfür, hakaret boyutuna taşınmış sorunlarınız var.

madem yeni üyesiniz burda açılan bikaç konuyu okusanız bile yeter geleceğinizi görmeye suan nişanlı olduğunuz için şiddet göstermekten çekinebilir, ama evlenince şiddet de gelir peşinde kendisine saygısı olsa siz onun evleneceği kadınsınız size bu kadar ağır küfürler etmez size saygısı zaten yok çok belli, eğer mutsuz bir evlilik yapıcam seviyorum gözü kapalı derseniz de 1 sene olmadan buraya dayak yedim hamileyim ne yapayım diye konu açarsanız tekrar.

Duzelsin die hep.dua ettim ama olmado saygıyı yitirdik cok kiskancim die o kufurleri hak etmedim bide her dediğini yapıyorum hic arkdsim yok bi kahve içeyim.herseyimi aldi elimden o.merkezli oldum okudum evde vakit geçiriyorum bole assosyal oldum :(

Bosu bosuna bekledim askelrik yapnca olgunlasr die ama yok yine ayni devam askerdede öyleydi hepp öyle buyudu yine ole haklsnz ben gözümü kapamisim ya ask gozumu kor etmis valla yillarima yanayim :KK43: ailesinden uzakta yasickatik plan buydu baska şehirde islermzden dolayı ama aielsinn yaptıklarını da unutmuyorum ailesinin yaotigi hatalrdan nisanlim olacak yanımda oldu arkamda durdu ama kendide kufurbaz of agliyorum kizlar cok bitkinim :KK43:

inan benimde içim acıdı bu yaşadıkların gerçekten çok çok zor.. En basitinden 9 yılın ardından yaşadığın hayal kırıklığının yükü bile çok ağır.. Diğerlerini tarif etmek mümkün bile değil. Yaşadıkların seni otomatikmen etkisiz güçsüz bir hale getiriyor, özgüvenini kaybediyorsun ama inan şuan sende sağlıklı düşünemiyorsun. Lütfen önce kendini düşün artık yalnız değilsin çok şükür senin bi ailen var. Burada hepimiz senin anlattığın kadarıyla yorum yapıyoruz, nışanlının ve senin çevrende olan kişilerden destek al ailenle konuş psikyatri ile görüş ama mutlaka bir an evvel kendin için bişiler yap :KK42:

Benim babam anneme asla ole.konusmaz hep.melegim der ama benim sansimdan ailemde gördüklerimi yasayamadim artik okadar yuzsuzki sanki ben hatalym cezami kesmiş gibo hsedio umursmaaz tavırlar ben anlayismisim kuzenin esi cok anlasyslyms beni kıyasliyor neblm ya daha niceleri en agrima gdende yapma etme dediğimde emri vaki konusuyorum belki ama bana s..kk.mm yersn yaparım dio sonra pisman oluo sen kimsinki dio flan fln sonra arayip duruo

Back
X