küfürler asagılanmaktan biktim :(

Sızı okuyunca adamda saygı kavramının olmadığını daha iyi anladım. En sevmediğim şeylerden biridir başkalarıyla kıyaslanmak zira bu bana hakarettir, kişiliğime saygı duyulmamasıdır ki adamın size küfretmesinden saygı duymadığını anlamak zor değil
Kiyaslanmak cok zor git oyle birini bul dedim en sonunds git ole birini bul dedim yine ben suclu oldum asagilikmisim ben ole dusudgm icn :(

Sen hata yapmadın sevdiğine güvendin ve birlikte oldun, bunu hata olarak görüp kendini ezme. Yaşadığının arkasında dur ve kendine yeni bir sayfa aç hayatında. Seni sen olduğun için sevecek kişi elbet karşına çıkacaktır ama öncelikle şu bela adamdan kurtulup kendine toparlanmak için zaman tanıman lazım :KK66:

Destegin için cok sagol imam nikahi olduktan sonra bole bisiler yasadim neblym hata deil.belki ama sanki onume bi engel :(

Nisanlilik geri donusu olmayan bi yol degil cnm...insanlar nisan atti der , basedemem kimseyle diye dusunuyoda olabilirsin ama insanlarin konusacagi iki gun, senin cekecegin kimbilir kac yil...umarim burdaki gorusleri dikkate alirsin...kime anlatsan bunlari bitir der

Bu ask değil ki tamamen alışkanlık sigara gibi bağımlılık birak gitsin sonra basina geleceklerden daha cok yaralanmazsin

Destegin için cok sagol imam nikahi olduktan sonra bole bisiler yasadim neblym hata deil.belki ama sanki onume bi engel :KK43:
Kendine engel görürsen engel olur, sen sevdiğin adamla birlikte olmayı seçmişsin ve olan olmuş, neden pişmansın ki? Doğru ya da yanlış olduğu tartışılır herkesin kendi düşüncesi sen o an bunun doğru olduğuna inandın ve birliktelik yaşadıysan şimdi pişman olmanın manası yok. Önce ondan ayrıl sonra da kendine yeni bir yol çiz. Emin ol hayat sadece "başında erkek olmasından" ibaret değil ;)

İmam nikahı nedir ya. Soylemezsin kimse bilmez üff alnında mi yazıyor. Ayrıca toplumda geçerliliği olan nikah, Allah katında geçerlidir. Hocalar hep söylüyor. Yani imam nikahı yapınca, nikahlanmis olmuyorsunuz. Geçerli olan nikah resmi nikah toplumda o yüzden ona uymak şart. Sadece iç rahatlatmak için yapılıyor bizim toplumumuzda. Ayrıca suç şekerim. Herneyse sen kendine gel ve yeni bir sayfa aç .

Cesur ol...nisani bozan ne ilk nede son olursun...duzelme ihtimali goruyosan dayan denebilir belki ama nerdeyse imkansiz buda

yavrucum sen mutsuz olmak mi istiyorsun daha nisanlilikta boyle yapan adam evlendikten sonra ALLAH bilir kimbilir daha neler yapar benimki nisanliykan azimin icine dusuyordu evlendikten sonra efedersin azima s...... simdi bosaniyorum seninki daha nisanliyken boyleyse isin var at yuzugu kurtar kendini

Hiç bir engelin yok nişanı atmak için. Engelleri sen kendin yaratıyorsun. Bence hiç düşünme ayrıl. Kafa yordukça bu iş içinden çıkılmaz bir hal alabilir

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :KK43: ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum
A

Yorumlarinizda hepniz cok haklsnz kendime gelicem ilk basta kendim icin yasicam kendimi unutmuşum yardimlariniz icin cok saolun mesleğimi yapicam zayfliyip kendime gelicem eski guvenim yerine getrcem bu dunyaya bi kere geliyorum bu yasimi bidaha bulamicam insan gibi muamele gormek istiyorum :(

sakamisin sen arkadasim ?
bu kufurleri yiyen hangi insan ( kadin bile demiyorum ) oturup dugun bekler duzelirmi diye
omur boyu kufurmu isitmek istiyorsun ?
9 olmazsa 99 yillik olsun iliskin
kusur bakmada sen kendine layik goruyorsun bu davranisi ve de o yuzden hepsini hakediyorsun
hiç seviyorum ediyorum oluyorum deme , o kadar hakaret yiyen hiç bi kimsede zerre kadar sevgi kalmaz

sabah sabah yazdiklarina gerçekten sinir oldum , sen bu kadarsiz degersizmisin ? anneyin babayin biricik evladi deilmisin, Allahin sevgili kulu deilmisin nasil izin veririsin bunlara

insallah konu fakedir ..

Yeminle konu fake filan deil hic arkadaşım yok dayanamadim artik kendi basima yasamaktan sizlere derdimi anlatmak istedim :(

Sanki baskasi beni sevmez gibo geliyor sanki ben başkasıni sevemem gibo geliyor bide bisisler yasamasaydim keske diyorum hem kufur yedm hem yasadim kendimi gurursuz hsediom :KK43:
Herkes sevgilisiyle bişeyler yaşıyor ayrılıyor niye korkuyorsun.
Ünlüleri görmüyor musun, uygunsuz görüntülerinin olduğu kasetleri bile çıkıyor ama hayatları devam ediyor. Tekrar evlenip çocuk yapıyorlar.
Düğün eşyalar herşey hazır diyorsun da, bir hayal et bakalım şimdi ayrılmakmı daha kolay yoksa evlendin diyelim kucağında çocukla o zaman ayrılıp yeni bir hayat kurmakmı daha kolay.
Şimdi bir senene mal olursa, evlenirsen ömrüne mal olacak bu adam.
Ayrıca başkası seni nie sevmesin. Kimler koca buluyor yaa, gurursuzluk güvensizlik öyle bir işlemiş ki içine kimsenin seni sevmeyeceğini düşünüyorsun.
Benim iki çocuklu arkadaşım çocuksuz adamla evlendi ve adam ona resmen tapıyor çocuklarına da bakıyor birlikte yaşıyorlar. Çünkü kadının eyvallahı yok. Adam biliyorki tek yanlışında kadın onu bırakıp gidecek.
Allah bilir sen güzelsindir de ama kendine güvenin olmadığı için çirkinim dersin. Tipsiz diyebileceğin kadınlar aklıyla ne kocalar buluyor yaa, sana yazık gerçekten.
Hemen ailene söyle de seni korusunlar bu adamdan.

Ünlüleri görmüyor musun, uygunsuz görüntülerinin olduğu kasetleri bile çıkıyor ama hayatları devam ediyor. Tekrar evlenip çocuk yapıyorlar.
Düğün eşyalar herşey hazır diyorsun da, bir hayal et bakalım şimdi ayrılmakmı daha kolay yoksa evlendin diyelim kucağında çocukla o zaman ayrılıp yeni bir hayat kurmakmı daha kolay.
Ayrıca başkası seni nie sevmesin. Kimler koca buluyor yaa, gurursuzluk güvensizlik öyle bir işlemiş ki içine kimsenin seni sevmeyeceğini düşünüyorsun.
Benim iki çocuklu arkadaşım çocuksuz adamla evlendi ve adam ona resmen tapıyor çocuklarına da bakıyor birlikte yaşıyorlar. Çünkü kadının eyvallahı yok. Adam biliyorki tek yanlışında kadın onu bırakıp gidecek.
Allah bilir sen güzelsindir de ama kendine güvenin olmadığı için çirkinim dersin. Tipsiz diyebileceğin kadınlar aklıyla ne kocalar buluyor yaa, sana yazık gerçekten.

Çoğu herkes dis gorunus olarak benim nisanlimdan daha guzel olduğumu söylerler ama kalbim ole demio sanki kolesi gibi olmusum haklsnz omrumu veripte sonradan vah vah dmeek var isin icinde otrudum düşünüyorum simdi yorumlarınızı okuyorum tkrar tkrar kendime gelmeye çalışıyorum cok bezmisim resmen ezik gibi sabko muhtc gibi hep.afettm :(

Burdaki konuları okuyorum kendimce yardim.etmeye calsiiyorum cok dertli insan var ALLAH herkesin yaridmciisi olsun INŞALLAH :( biliyorum ilk basta kendime yardim etmem lazim ama kizlar sizlerle konusmak bana cok ii geldi arkdsligi özlemişim burda yeniden bu duyguyu yasamak cok guzel insanlarin dertlerine yardim etmek derdini anlatip akil almak super iyiki bu kadinlar kulubu var :)

Yni uye oldum sirf derdimi anlatmak icin okadar yoruldum ki kendim mucadele etmekten.. ben 3 yildir nisanliyim bu yaz dugunumuz var naspse ama okdr kirgnmki anlatcaklarim biraz uzun kbakmayin
hic arkdsim yok anlatamıyorum icimde yasiyorum sizinle paylasmak.istedim
her kavga edisimizde nisanlimda kufurler yiyorum agiza alinmicak derece agladim yalvardim bak soguyorum dedim ama nafile her sinirinde bana sarf ettgi a.m... k... hayvani a.. s.. yav.. sen ne s... a..m. k... öküzu kisatlarak yazdim kapanirsa sayfa die bana kufurleri edio sebebde ben onun geceleri 12lere disarda olmadedim die tek istegm her gun disari cikma banada vakit ayir istedim tamam guvensizlik yapiyorum inanmiyorum oda inanmiyorum die sinirlernio ama ben o..r..p edlcek kufuelrkufurleri hak etmiyorum ailesylede sorunlarım vardi onlari atlattim cok yoruldum kufur yemekten her kavgada küfür asagalanmaktan yoruldum bide ustune ustluk hatasi yojmus gibi hak etmsm gibi devam edio buaralar arldslariyla inat hep disarda bende artik arayinca acmiyorum yoruldum ya kendimi degersiz hsetmekten yoruldum :( ne yapicam ben geceleri uyku grmio gözüme yaridm edin kizlar ben hak etmiorum

buna nasil izin verirsin ilk kufurunde tepki gostermediysen simdi ne care
ben katlanamam saygisiz arkadasmisiniz siz esi olacaksin suc sende de var buna kendin izin veriyosun
yorumlari okumadan cvp verdim sinirlendim hem sana hem nisanlina
daha evlenince gor sen bide kusura bakmada burda acarsin baska bi topik

buna nasil izin verirsin ilk kufurunde tepki gostermediysen simdi ne care
ben katlanamam saygisiz arkadasmisiniz siz esi olacaksin suc sende de var buna kendin izin veriyosun
yorumlari okumadan cvp verdim sinirlendim hem sana hem nisanlina
daha evlenince gor sen bide kusura bakmada burda acarsin baska bi topik

Biliyorum ilk basta tepki verseydim yada ayrilip kendime saygimi yitirmeseydim hersey kendim icin guzel.olicakti.. bide yapana deil.yaptrna bakicaksin diyebiliyor psikin piskn yani hak ediorum bende kendimi ole.gordun yillarca asil ben hatalym kendime deger vermemisim :(

Bana kufur ediyorsun dedigmde bana dediigini ettirme ozmn bu lafa nedenir bazen ozur diler bazen hak ettin sen der ozurude ben zorla dilettrim ne kadar aptalmisim gozlerim acildi resmen

Back
X