küfürler asagılanmaktan biktim :(

Hakaret ediyor, her gece dışarı çıkıyor. Evlenince düzelicek mi sanıyorsun?

ayyy okuyamadim bile
boyle bir pislik adamla hala hayatini birlestiricekmisin,hayatindan defet gitsin
simdiden sana boyle davraniyorsa ilerisini dusunemiyorum bile
b kadar pasif aciz olmayin lutfen

sen bu pasiflikle evlenirsin sonrada kendim ettm kendim buldm dersin nişanlıyken küfür eden adam evlenince döverde aldatırda sende onlarıda yutar oturursun bende senin gibiyken aynıydım burda söylenenleri dinlemedim

sen bu pasiflikle evlenirsin sonrada kendim ettm kendim buldm dersin nişanlıyken küfür eden adam evlenince döverde aldatırda sende onlarıda yutar oturursun bende senin gibiyken aynıydım burda söylenenleri dinlemedim

Baskasi olsa ona bu adamdan kurtul derdim mantiklisi bu ama kendimle mucadele ediyorum bitirmek icin :(

ayyy okuyamadim bile
boyle bir pislik adamla hala hayatini birlestiricekmisin,hayatindan defet gitsin
simdiden sana boyle davraniyorsa ilerisini dusunemiyorum bile
b kadar pasif aciz olmayin lutfen

Okuayamadiginizi ben her kavgada duyuyorum kadinligimi unuttum guzel söze hasret kaldim hala nie ben cekiyorum kafayi yicem duygularımı sanki brn yonetmiyorum :(

Ya ben bu saatlere kadar düşünüp debeleniyorum.duygularimla o keyfomde ya hic mi insanin ici acimaz ben kizi asagiladim nasil.insan sevdgine koyar bilmiyorum arkdsyla fotolar cekinio bide face atıyo resmen nispet yapio sen orda agla geber ben geziom der gibi cok yoruldum mantiklisi ayrilik kendimi alistirmaya casliyorum bu dusunceye bu zmna kadar normalmis gibi hayatıma bu sekil devam ettim kendime ne guvenim kaldi nede sayhim ben bunlar hic hak etmemisim bazen bana hak ettin yapcak bisi yok diodu ya ole.konu kapanıyodu kendimi ne durumlara dusurmusum insan bunu dusmanina yapmaz ben kendime yapmisim

Okuayamadiginizi ben her kavgada duyuyorum kadinligimi unuttum guzel söze hasret kaldim hala nie ben cekiyorum kafayi yicem duygularımı sanki brn yonetmiyorum :KK43:
Sen bu adama mecbur degilsinki guzelim ,kendini boyle ezdirme ,karsisinda kucuk dusurme
Belliki biliyor senin onu sevdigini vazgecmeyecegini.Hic degilse burnu surtsun diycem ama en iyisi kesin cozum birak onu
Anlasin vazgecilmez olmadigini.Evliyken daha zor olur inanki,birde cocuklarin olursa kaldiramazsin
duygularin bir sure sonra azalicaktir emin ol,en buyuk asklar bile gub gelir soner gider
Ben yasayabiliyorsam inanki sen cok daha kolay atlatir ve yasarsin emin ol

Sen bu adama mecbur degilsinki guzelim ,kendini boyle ezdirme ,karsisinda kucuk dusurme
Belliki biliyor senin onu sevdigini vazgecmeyecegini.Hic degilse burnu surtsun diycem ama en iyisi kesin cozum birak onu
Anlasin vazgecilmez olmadigini.Evliyken daha zor olur inanki,birde cocuklarin olursa kaldiramazsin
duygularin bir sure sonra azalicaktir emin ol,en buyuk asklar bile gub gelir soner gider
Ben yasayabiliyorsam inanki sen cok daha kolay atlatir ve yasarsin emin ol

Evet beni kaybetme korkusu yok hatta hic yok istedgm kufru edym yyanına gidince affeder die dusunuyo ben yaptım bunuda kendime ben yaptım kendimi motive etmeye çalışıyorum ayrlik en dogrusu ama korkularimda var ya unutamassam Kafam allak bullak :( tsk ederim yorumlarin icn

Ya ben bu saatlere kadar düşünüp debeleniyorum.duygularimla o keyfomde ya hic mi insanin ici acimaz ben kizi asagiladim nasil.insan sevdgine koyar bilmiyorum arkdsyla fotolar cekinio bide face atıyo resmen nispet yapio sen orda agla geber ben geziom der gibi cok yoruldum mantiklisi ayrilik kendimi alistirmaya casliyorum bu dusunceye bu zmna kadar normalmis gibi hayatıma bu sekil devam ettim kendime ne guvenim kaldi nede sayhim ben bunlar hic hak etmemisim bazen bana hak ettin yapcak bisi yok diodu ya ole.konu kapanıyodu kendimi ne durumlara dusurmusum insan bunu dusmanina yapmaz ben kendime yapmisim

Canim benim ayni seyleri bende yasadim .. Ama ben evliydim ve nisanliyken hic acik vermedi ne yazik ki.. Evlendikten sonra gordum kufurleri hem onda hemde ailesinde .. Onlar icin cok normal malesef ki . Psikologlara da gittik ama onun yaninda bile oynadi esim surekli . Hep kufuru ben haketmisim oyle diyordu ve agzina geleni sayardi o..... disinda .. s.. git , a...koyim... anani s.... vs. Zamanla kendini berbat hissedip depresyona giriyorsun .. ve cok kotu birsey bu . Bende hic aliskin degildim cok sarsildim cunku bizim ailede asla kufur yoktur . Boyle gordum boyle yetistim . Oda oyle gormus oyle yetismis . Ya katlan ya birak .. ama katlanmak cok zor diyim . Bana ailesinin yaninda dogru duzgun kufur etmedi ama gerizekali , mnyak , cahil, salak kari derdi . Onlar bile zor yani ki oburleri daha agir . Ilerisini dusun cocugun olsa onun yaninda dese ? Ne kadar agir gelir degil mi ? Cok saglikli dusun canim . Ben 7 ay boyunca cok sey yasadim ve aileside hep bana yuklendi hep sucluluk psikolojisi yasattilar bana en iyisimi balik bastan kokmusken birak sen .. Sevgi olsa da saygi olmayinca emin ol bir ise yaramiyor .

Canim benim ayni seyleri bende yasadim .. Ama ben evliydim ve nisanliyken hic acik vermedi ne yazik ki.. Evlendikten sonra gordum kufurleri hem onda hemde ailesinde .. Onlar icin cok normal malesef ki . Psikologlara da gittik ama onun yaninda bile oynadi esim surekli . Hep kufuru ben haketmisim oyle diyordu ve agzina geleni sayardi o..... disinda .. s.. git , a...koyim... anani s.... vs. Zamanla kendini berbat hissedip depresyona giriyorsun .. ve cok kotu birsey bu . Bende hic aliskin degildim cok sarsildim cunku bizim ailede asla kufur yoktur . Boyle gordum boyle yetistim . Oda oyle gormus oyle yetismis . Ya katlan ya birak .. ama katlanmak cok zor diyim . Bana ailesinin yaninda dogru duzgun kufur etmedi ama gerizekali , mnyak , cahil, salak kari derdi . Onlar bile zor yani ki oburleri daha agir . Ilerisini dusun cocugun olsa onun yaninda dese ? Ne kadar agir gelir degil mi ? Cok saglikli dusun canim . Ben 7 ay boyunca cok sey yasadim ve aileside hep bana yuklendi hep sucluluk psikolojisi yasattilar bana en iyisimi balik bastan kokmusken birak sen .. Sevgi olsa da saygi olmayinca emin ol bir ise yaramiyor .

Ayni benim durumum sanki kufur eden suclu deilde kufur edilen suçlu gibi olustu yillardir beynimde sanki o gunahsiz ben kufur yedim.die haksz :( siz ayrildnz mi duzeltebldnz mi hic mi duzelmedi :( kusmek ise yaramadi deil mi :( benim ailemdede kufur yok ama bu durum beni buldu dil yarasi kapanmio :(

Yorum yapanların hepsi kac ayril.dio haklilar hemde tepeden tirnaga ama ben nie hemen bitsn diyemiom korkuom bitrmekten bilmiyorim kendim edip.kendim bulmak istemiyorum :( ama.hemende bitti diyemiyorum :(

Canım kesinlikle ayrıl butip i nsanlarla saygın bir yuva kuramaz düzgün çocuklar yetştiremezsin kesinlikle evlenme yol yakınken dön seviyorum falan filanda deme sonra çok pişman olursun

Ayni benim durumum sanki kufur eden suclu deilde kufur edilen suçlu gibi olustu yillardir beynimde sanki o gunahsiz ben kufur yedim.die haksz :KK43: siz ayrildnz mi duzeltebldnz mi hic mi duzelmedi :KK43: kusmek ise yaramadi deil mi :KK43: benim ailemdede kufur yok ama bu durum beni buldu dil yarasi kapanmio :KK43:

Ayriliyoruz canim ne duzelmesi . Beni evden kovuordu durmadan babamla annemi.arayip gelin alin kizinizi dedi babam aldi beni . Sebepte sirf 12 de degilde 11de al beni annenlerden beraber eve donelim dedim diye .kufur etti once snra kovdu . Ama buna ragmrn gelip bi pismanim demek yerine aileme siz ne bicim ana babasiniz . Kizinizi dovup geri gonderecektiniz kir dizini otur kocanin dizinde diyecektiniz dedi . Yanicok zor boyle insanlarla anlasmak .

Bende hep o duygularla yasadim .. durmadan bana baski yapildi . Erkege soyle deme boyle deme . Erkektir sus soyle yap boyle yap . Surat yapsam suc , yapmasam ben duramiyorum zoruma gitti cunku . Aglasam suc , aglamasam kendimi kasiyorum kendime zarar veriyorum . Ne yapacagimi sasiriyordum . Aglayinca surat yapinca tekrar basliyordu bu sefer daha da kotu oluyordu .

Bir defasinda annesinin yaninda bana go... kaldirdiniz indirin simdi s..minin karisi dedi ustume yurudu cenemi skti ve annesi de bana donup sakin surat yapma sadece gul dedi ve gitti . Ama ben surat yapmasamda o 3 gun yuzume bile bakmadi. Isten gelince hosgeldin dedim yemegini hazirlayip onune koydum yemedi bile . En son karnindan gurul gurul sesler geliyordu acidim gittim yattim ki o yemek yesin diye anca oyle yedi . Sonra nasil baristik ben baska odada oturdum o baska oda da bende anlamadim ama mahalle kavgasini anlatti gelip yanima . Birden baristik ancak o olay varkeb disari cikamk istedi bende gondermedim gece tekrar bir kavga cikardi :) kendine eziyetten baska birsey yapmazsin . Sanmaki kimse sana destek cikar . Bence bunlari yasama yazik gnah kendine eziyet ..

Back
X